Bu sorundan herkes muzdarip maalesef! Sanırım çözümü yok!
Arkadaşlar iyi günler. Samsung S3 Mini (4.2.2) telefon kullanıyorum. Ve yıllardır aldığım reklam mesajlarından artık bıktım. Hastahaneye, okula vs verilen numaraları sanırım bu yerler para karşılığı başkalarına satıyor. Yok otel kampanyası, yok emlak konut, yok araba vs derken bu durum beni artık çileden çıkarttı. Bazı mesajlar numaralı şekilde değil de Domain (Alan adı)'li şekilde geldiği için bunları Android'in kendi mesaj engelleme kısmına ekleyemiyorum. Konu ile ilgili Avea'yı
Bu konu 1725 kez görüntülendi 2 yorum aldı ...
Arkadaşlar iyi günler.
Samsung S3 Mini (4.2.2) telefon kullanıyorum. Ve yıllardır aldığım reklam mesajlarından artık bıktım. Hastahaneye, okula vs verilen numaraları sanırım bu yerler para karşılığı başkalarına satıyor. Yok otel kampanyası, yok emlak konut, yok araba vs derken bu durum beni artık çileden çıkarttı.
Bazı mesajlar numaralı şekilde değil de Domain (Alan adı)'li şekilde geldiği için bunları Android'in kendi mesaj engelleme kısmına ekleyemiyorum. Konu ile ilgili Avea'yı aradığımda da sağlıklı ve kesin çözüm içeren bir bilgi alamadım. En son sizlere bir sorayım dedim. Çeşitli Android yazılımları ile bu mesajlardan kurtulmak mümkün mü diye.
Misal bu Alan adlı mesajları engellemeye çalışıyorum;
Ama yanlış telefon numarası hatası veriyor.
Android'in kendi spam ayarlarını açtım lakin dediğim gibi Spam numarası olarak bu Domain (Alan adı)'li mesajları buraya ekleyemiyorum. Çünkü numaraları yok. Yukarıda da görüldüğü üzere bu mesajları spam olarak eklemeye çalıştığımda "Yanlış telefon numarası" hatası alıyorum.
Bu lanet reklam mesajlarından ebediyen kurtulmanın bir yolu varsa lütfen söyleyin zira artık bıktım. Yardımcı olursanız minnettar kalırım.
Bu sorundan herkes muzdarip maalesef! Sanırım çözümü yok!
Truecaller mesaj uygulamasi ile engelleyebilirsiniz. Önce gelenleri engelleyin. Sonra yavaş yavaş birikir zaten. Bir daha da gelmez.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eski Nick'im hayyam482