Imei yazılması illegal olduğu için forum üzerinden böyle bir destek verilmesi mümkün değildir.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar hediye olarak s6 edge geçti elime. (yurt dışı) fakat imei sorunu var... s6 edge'lerde imei değişimi yapılıyor mu? yapılıyorsa nasıl? telefoncular yapabilir mi? Yardım eden arkadaşa paypal-banka hesabı veya herhangi bir şey ile elime ne varsa 30-40-50 tl yardım edicem, göndericem. - - - Ek olarak - - - Yardım edebilecek var mı arkadaşlar?
Bu konu 6168 kez görüntülendi 6 yorum aldı ...
Arkadaşlar hediye olarak s6 edge geçti elime. (yurt dışı) fakat imei sorunu var...
s6 edge'lerde imei değişimi yapılıyor mu? yapılıyorsa nasıl? telefoncular yapabilir mi?
Yardım eden arkadaşa paypal-banka hesabı veya herhangi bir şey ile elime ne varsa 30-40-50 tl yardım edicem, göndericem.
- - - Ek olarak - - -
Yardım edebilecek var mı arkadaşlar?
Imei yazılması illegal olduğu için forum üzerinden böyle bir destek verilmesi mümkün değildir.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ESKİ NICK'im ankebut2
Hanzala Yüzünü Dönmeyecek;
KUDÜS Özgür Olana Dek....
tek yolu pasaport kayıttır. başka şansınız yokAlıntı:
Arkadaşlar hediye olarak s6 edge geçti elime. (yurt dışı) fakat imei sorunu var...
s6 edge'lerde imei değişimi yapılıyor mu? yapılıyorsa nasıl? telefoncular yapabilir mi?
Yardım eden arkadaşa paypal-banka hesabı veya herhangi bir şey ile elime ne varsa 30-40-50 tl yardım edicem, göndericem.
- - - Ek olarak - - -
Yardım edebilecek var mı arkadaşlar?
benim S6 çalindi, istersen onun imei dosyalarini sana atim
en azindan bir ise yaramis olur ..