Linux için yok mu ?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizlere UnOfficial Whatsapp Web DESKTOP (Masaüstü) Versiyonu tanıtacağım. Windows için: Burada DOWNLOAD edebilirsiniz. .EXE uzantılı dosya. Çift tıkladığınızda açılır ve hemen yükleyebilirsiniz. Linux için: .deb dosyasidir. Çift tikladiginda yüklemesi lazim. 32 bit DOWNLOAD 64 bit DOWNLOAD
Bu konu 3676 kez görüntülendi 9 yorum aldı ...
Sizlere UnOfficial Whatsapp Web DESKTOP (Masaüstü) Versiyonu tanıtacağım.
Windows için: Burada DOWNLOAD edebilirsiniz. .EXE uzantılı dosya. Çift tıkladığınızda açılır ve hemen yükleyebilirsiniz.
Linux için: .deb dosyasidir. Çift tikladiginda yüklemesi lazim.
32 bit DOWNLOAD
64 bit DOWNLOAD
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ: (BANA AIT)
![]()
Konu KayraINCI tarafından (28.06.15 Saat 11:37 ) değiştirilmiştir.
♣ ROYAL ● STANCE ♣
Linux için yok mu ?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dreamnej
LÜTFEN ÖZEL MESAJ YOLU İLE SORU SORMAYIN.
Hocam Linux, iOS, Windows için varda, fakat ben sadece Windows için upload ettim.
Hepsinin linkini paylasmak istiyodum, ama adamlarin websitesi offline olmus
Internet siteleri: http://whatsapp-desktop.com/
♣ ROYAL ● STANCE ♣
Hocam Linux içinde buldum sonunda
buyrun: DOWNLOAD
32 / 64 bit var. Dosyanin isminde yaziyor zaten.![]()
♣ ROYAL ● STANCE ♣
linüx için olanlar nasıl inecek
dreamnej
32 bit olanı indirdim ve yükledim, çalıştırınca barkod okuma kısmına gelip kaldı.
dreamnej
arkadaşlar uygulamyı pc ye indirip çalıştırın, ilk etapda program çalışınca bir barkod okuma ekranı çıkacak, o ekranı telefonda ki whatsapp - menü - whatsapp web butonuna basark okutun, eğer hem telefon hem pc o esnada aynı wifi den hizmet alıyor ise pc de ki whatsapp o anda aktif olacaktır. bu noktadan sonra telefon ile pc aynı wifi üzerinden bağlantı aldığı durumlarda whatsapp ı pc den kullanabilirsiniz. ister pc den ister telefondan yazın fark etmiyor,her halukarda yazdıklarınız ve paylaştıklarınız 2 platformda da görünüyor
dreamnej
Bu uygulamanın web.whatsapp.com dan ne farkı var onu anlamadım. .
- Samsung Galaxy Note 5 | Silver Titan | 5.1.1 | 5.7" QHD | 518 ppi | CMOS 16MP UHD 4K | 128 Bit Exynos 7420 Octa | 4GB |
- Monster Abra A5 5.1.1 | i7-4720HQ | 2GB GDDR5 GTX960M | FHD 15.6" Mat Led IPS | 750GB 7400RPM + 120 GB SSD | 8GB DDR3 1600Mhz
- LG 55LA660S & Digiturk +plus IQ | 55" 140cm | 1920x1080 Smart 3D FHD LED plus | MCI 400Hz | Cinema Screen | 0,9 Ghz Dual Core |
- Samsung UE42F5570 & Turkcell TV+ | 42" 106cm | 1920x1080 Smart HD LED | Dual Core | Clean View | 100Hz |
- Ford Fiesta 1.25 Trend 5K LPG | 2010 | 82hp | 76000 Km |
[LIST][*]444Android.com
[*][COLOR=#ff0000]