evet bu benim telefon sistemindeki fm radyo. odex dosyası için başka bi ülkenin romundan alıp ayıtlanamaz mı ki?
Merhaba arkadaşlar kaç gündür uğraşıyorum ama bi çözüm bulamadım. telefonumda radyoyu nasıl aktif ederim seri no : 411K Aktif edilebilinirmi ?
Bu konu 22829 kez görüntülendi 22 yorum aldı ...
bu senin ki mi acaba çünkü bende hata verdi odex dosyası eksik olsugu için sanırım. bi yandan araştırıyorum ama henüz bişi bulamadımAlıntı:
[MENTION=1373]MuesTie[/MENTION] http://s5.dosya.tc/server3/e85he6/Fmradyo.zip.html g3 beatin kendi radyosu.Donanım yok kaldırdılar demişler birçok forumda ama bugün 47 radyo buldu donanım yoksa bu radyoları nasıl buldu? bu arada eger radyo kullananlarda .odex dosyası varsa bnm telde bulamadım yok galiba.
...Special Team...
evet bu benim telefon sistemindeki fm radyo. odex dosyası için başka bi ülkenin romundan alıp ayıtlanamaz mı ki?
Merhaba, verdiğiniz adresteki dosyayı indirip telefonuma attım ama, herhangi bir şey olmadı.Alıntı:
Uygulamalar>Hepsi> bölümünde "com.lge.fmradio.overlay" şeklinde bir şey var. Bu dosyanın orijinal apk dosyasını
nasıl bulabilirim. Telefonu daha 3 gün önce aldım ve radyo olmadığını görmemle hayal kırıklığına uğradım.
SpiritFM diye bir program yükledim o programda root gibi şeyler yazdı, radyo açıldı ama herhangi bir tepki vermedi.