inşallah film olarak satılmıyordur. bulursan alabilirsin. tek mikrofon ise sorun olacağını sanmam.
yine elim ayağım rahat durmadı. bu telefonun içinde ne var,nasıl açılır,batarya neye benziyor diye merak ederek yotube da bi *****yu izleye izleye parça pençik edip sonra geri toparladım :) ilk önce anten bağlantılarını unuttuğunu farkedip tekrar söküp toparladım :) sonra dokunmatik bağlantısını yapmadığımı farkedip söküp tekrar toparladım :) en son sadece konuşmada sesimin gitmediğini farkettim. kamera kayıtta ses var, kulaklıkla konuşunca sesim gidiyor ama kulaklıksız ses gitmiyor
Bu konu 9461 kez görüntülendi 5 yorum aldı ...
yine elim ayağım rahat durmadı. bu telefonun içinde ne var,nasıl açılır,batarya neye benziyor diye merak ederek yotube da bi *****yu izleye izleye parça pençik edip sonra geri toparladım
ilk önce anten bağlantılarını unuttuğunu farkedip tekrar söküp toparladım
sonra dokunmatik bağlantısını yapmadığımı farkedip söküp tekrar toparladım
en son sadece konuşmada sesimin gitmediğini farkettim.
kamera kayıtta ses var,
kulaklıkla konuşunca sesim gidiyor ama kulaklıksız ses gitmiyor karşıya.
galiba mikrofonu bozdum.
resimdeki parçanın alt ucu sağ tarafa olan çıkıntı tam olarak mikrofon deliğine denk geliyor.
bu parçayı değiştirince sorunun düzeleceğini zannediyorum.
sizce durum ne olur,düzelir mi ,başka bi sorun mu olmuştur acaba.
![]()
inşallah film olarak satılmıyordur. bulursan alabilirsin. tek mikrofon ise sorun olacağını sanmam.
Başka sorun olacağını sanmam. En üstteki tırnak soketi ana kart girişindekini yani bozmadıysanAlıntı:
abi yukardaki komple satılıyor. 30 tl civarı. almayı düşünüyorum,ne dersin.
Tapatalk
**NOTE 3 VN Rom V13.1 S5 TEMA*** OS 4.4.2 KitKat**
**NOTE 2 Zinse Rom V3.1 S5 TEMA*** OS 4.4.2.KitKat**
Android rom yükleme, root etme, recovery flaşlama, bootloader işlemleri
Samsung, HTC, LG, Sony ve MTK Replika cihazlar
Güzel taraf şu oldu, bu işler çok da zor değilmiş amma cihazı da gözden çıkarabilmek lazımmıș.
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iki tane mikrofon var biri üstte biri alttabendede aynı sorun var ama ben sökmedim