Htc One MAX vermeyeydin iyiydi4X DE GÜZEL TELEFON AMA MAX ŞEKLİ YETER
![]()
HTC one ve yeni cihazım HTC ONE max elimden uçup gitti arkadaşlar:) HTC One'ı sattım tam HTC One Max keyfine varacaktımki Babam çok beğenip el koydu:) Kıramayıp verdim daha saatler olmuştu kutusunu açalı:) Onun LG Optimus 4X HD'si bana kaldı 2 ayık cihaz ve oldukça temiz kıcal çizik bie yok:) İlk gözüme çarpanlar oldukça şık ve hafif. 4+1 işlemci olan cihaza yüklenildiği zaman ısınıyor, oyun performansı çok iyi, ve tabiki şarjı içiyor:) Şimdi rootlayıp cwm yükleyeceğim.LG Optimus 4X HD
Bu konu 9425 kez görüntülendi 9 yorum aldı ...
HTC one ve yeni cihazım HTC ONE max elimden uçup gitti arkadaşlarHTC One'ı sattım tam HTC One Max keyfine varacaktımki Babam çok beğenip el koydu
Kıramayıp verdim daha saatler olmuştu kutusunu açalı
Onun LG Optimus 4X HD'si bana kaldı 2 ayık cihaz ve oldukça temiz kıcal çizik bie yok
İlk gözüme çarpanlar oldukça şık ve hafif. 4+1 işlemci olan cihaza yüklenildiği zaman ısınıyor, oyun performansı çok iyi, ve tabiki şarjı içiyor
Şimdi rootlayıp cwm yükleyeceğim.LG Optimus 4X HD hakkında görüşlerinizi alabilirim.
Htc One MAX vermeyeydin iyiydi4X DE GÜZEL TELEFON AMA MAX ŞEKLİ YETER
![]()
Rootladınmı cihazı ?
Maxa bir kapasitif duyarlı kalem de alsaydin tadından yenmez
███▓▒ TapatalK ▒▓███
evet sony ultra ve one max muhteşem cihazlar ikiside al benili.
arkadaslar orjinal stock rom olan cihazi root, bootloder unlock ve cwm yukleyip 4.4.2 surumu kurdum. oldukca kolay toplamda 10 dakika surdu. isteyene yardimci olurum bu model cihazla ilgili..
LG-P880 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba
535 719 5081 telefon numaram
lg optimus 4x hd telefonum şu anda 4.1 var çok kasıyor.
4.4.2 yüklememe yardımcı olabilir misiniz.
Teşekkürler