İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: Desert

Arama: Arama işlemi Toplam 0,01 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: Lg g3 yalnış rom

    Son yazan Desert
    Cevap
    25
    Görüntüleme
    9.958

    Cevap: Lg g3 yalnış rom

    Butun driverlar yüklü bilgisayarımda zaten bilgisayardaki dosyalardan yükleme yaptım

    LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Konu: Lg g3 yalnış rom

    Son yazan Desert
    Cevap
    25
    Görüntüleme
    9.958

    Cevap: Lg g3 yalnış rom

    Sağolun arkadaşlar lg flash tool win 10 da düzgün çalışmıyor win7 de denedim heralde oldu şuan ilk açılışı yapıyor

    etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Konu: Lg g3 yalnış rom

    Son yazan Desert
    Cevap
    25
    Görüntüleme
    9.958

    Cevap: Lg g3 yalnış rom

    Yarın atsanızda olur şuan bilgisayarı kapattım yarın uğraşıcam
  4. Konu: Lg g3 yalnış rom

    Son yazan Desert
    Cevap
    25
    Görüntüleme
    9.958

    Cevap: Lg g3 yalnış rom

    Download moddan boot loaderı nasıl açıcam
  5. Konu: Lg g3 yalnış rom

    Son yazan Desert
    Cevap
    25
    Görüntüleme
    9.958

    Cevap: Lg g3 yalnış rom

    Lg up için telefonun açık olması gerekmiyormu
  6. Konu: Lg g3 yalnış rom

    Son yazan Desert
    Cevap
    25
    Görüntüleme
    9.958

    Cevap: Lg g3 yalnış rom

    Pc suite biliyorum ama böyle şeylerde kulanabilirmiyim
  7. Konu: Lg g3 yalnış rom

    Son yazan Desert
    Cevap
    25
    Görüntüleme
    9.958

    Cevap: Lg g3 yalnış rom

    Flash toolu kullandiysanız ilk bağlantıdan sonra kabloyu çıkarıp takmanız gerekir çıkarıp takınca bilgisayarım görmüyor

    etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Konu: Lg g3 yalnış rom

    Son yazan Desert
    Cevap
    25
    Görüntüleme
    9.958

    Cevap: Lg g3 yalnış rom

    Pit derken iste bende 32gb lık telefona 16gblık versiyon yükledim herhangi birşey yapabilirmiyim blmiyorum ilk defa böyle bir salaklık yaptım

    etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Konu: Lg g3 yalnış rom

    Son yazan Desert
    Cevap
    25
    Görüntüleme
    9.958

    Cevap: Lg g3 yalnış rom

    Pit derken iste bende 32gb lık telefona 16gblık versiyon yükledim herhangi birşey yapabilirmiyim blmiyorum ilk defa böyle bir salaklık yaptım

    etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Konu: Lg g3 yalnış rom

    Son yazan Desert
    Cevap
    25
    Görüntüleme
    9.958

    Cevap: Lg g3 yalnış rom

    Download açılıyor fakat recovery açılmıyor


    etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Konu: Lg g3 yalnış rom

    Son yazan Desert
    Cevap
    25
    Görüntüleme
    9.958

    Lg g3 yalnış rom

    Arkadaşlar telefonumu 6.0 dan düşürecektim yalnışlıkla 16gb için olan romu atmışım telefon şuanda factory reset status 2 kodu ile kalıyor yeniden yükleme yapmayı denedim ancak telefonumu flash tool...
  12. Cevap
    8
    Görüntüleme
    8.292

    Cevap: [Rom] CloudyG3 2.1 Android Lolipop 5.0 [20F, D855, F400S/L/K]

    Denemek lazım aslında denemeden olmaz bi ara indireyim

    LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Cevap
    5
    Görüntüleme
    6.100

    Cevap: LG g3 D850 marshmallow yuklesem imei gider mi?

    G3 e 6.0 gelmiyiceği ne zaman açıklandı ben ocak sonu gibi gelicek diye biliyorum

    LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Cevap
    8
    Görüntüleme
    8.292

    Cevap: [Rom] CloudyG3 2.1 Android Lolipop 5.0 [20F, D855, F400S/L/K]

    alpikk internetten araştırdığımda bu rom stock romdan daha az performans sunduğu gözüküyodu hala öylemi ?

    LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Cevap
    26
    Görüntüleme
    6.329

    [Soru] Cevap: Alınabilecek telefonlar

    Zenfone 2 ler şu ara 900-1000 arası bulursunus

    GT-I8200 Cihazından Tapatalk İle Gönderildi
  16. Cevap
    26
    Görüntüleme
    6.329

    [Soru] Cevap: Alınabilecek telefonlar

    İmkanım var aslında ne kadar fark yapar

    GT-I8200 Cihazından Tapatalk İle Gönderildi
  17. Cevap
    26
    Görüntüleme
    6.329

    [Soru] Cevap: Alınabilecek telefonlar

    Bu verdiğin güvenilir bir sitemi güvenilir ise g4 alırım düşündüklerim senin söylediğinle aynı

    GT-I8200 Cihazından Tapatalk İle Gönderildi
  18. Cevap
    26
    Görüntüleme
    6.329

    [Soru] Cevap: Alınabilecek telefonlar

    Note serisini düşünüyorum Emre note 4 1500 e bulunur demiş 1-2 siteye baktım 1800-1900 arası hepsi

    GT-I8200 Cihazından Tapatalk İle Gönderildi
  19. Cevap
    26
    Görüntüleme
    6.329

    [Soru] Cevap: Alınabilecek telefonlar

    Şuan m8 in fiyatı nedir

    GT-I8200L cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. Cevap
    26
    Görüntüleme
    6.329

    [Soru] Cevap: Alınabilecek telefonlar

    0 olarak o fiyatlara bulunmaz bence

    GT-I8200L cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  21. Cevap
    26
    Görüntüleme
    6.329

    [Soru] Cevap: Alınabilecek telefonlar

    Yok hocam stock kullanmam note 2 düşünüyordum fiyat farkı bakımından note 3 ile arasında pek fark yok şuan note 3 s5 yada g3 düşünüyorum

    GT-I8200L cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  22. Cevap
    26
    Görüntüleme
    6.329

    [Soru] Alınabilecek telefonlar

    Arkadaşlar 1000-1500 lira arasında alınabilecek en uygun telefonlar nelerdir şuan romlarla uğraşmayı seviyorum ona göre örnek verirseniz sevinirim

    GT-I8200L cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  23. Cevap
    6
    Görüntüleme
    6.208

    Cevap: Galaxy S6 Ana Ekran Teması ve Accuweather Widget

    Maalesef yok heralde
  24. Cevap
    6
    Görüntüleme
    6.208

    Cevap: Galaxy S6 Ana Ekran Teması ve Accuweather Widget

    Abi widget olduda temayı yapamadım ya s3 mini kullanıyorum
  25. Konu: Lockscreen

    Son yazan Desert
    Cevap
    0
    Görüntüleme
    1.533

    Lockscreen

    Arkadaşlar kapanıp açılma esnasında anında gelen bir lockscreen biliyormusunuz?

    Tost Makinesinden Tapatalk İle Gönderildi
Toplam 138 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş