İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: FatihA

Arama: Arama işlemi Toplam 0,17 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    23
    Görüntüleme
    7.219

    Cevap: Samsung Galaxy Note 5 Batarya Tüketimi

    Geçmiş olsun :)
  2. Cevap
    23
    Görüntüleme
    7.219

    Cevap: Samsung Galaxy Note 5 Batarya Tüketimi

    Gsam battery ile kontrol edebilirsiniz

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm
  3. Konu: Lg g3 yalnış rom

    Son yazan FatihA
    Cevap
    25
    Görüntüleme
    9.537

    Cevap: Lg g3 yalnış rom

    İkinci mesajımda driver indirip bilgisayara yukleyin yazmışım ;)
  4. Cevap
    2.148
    Görüntüleme
    593.432

    [ROM] Cevap: [NI1]Dr.Ketan Custom ROM V14 N3 & S5 Features MultiDPI 20Ekim14

    Bilemedim ki şimdi. Farklı bi erkan kilidi uygulaması falan yüklediniz mi ki.
  5. Cevap
    2.148
    Görüntüleme
    593.432

    [ROM] Cevap: [NI1]Dr.Ketan Custom ROM V14 N3 & S5 Features MultiDPI 20Ekim14

    Romda hata var gibi. Verileri yedek alıp farklı rom deneyin bence. Ya da romu temiz tekrar kurmayı deneyin.
  6. Konu: Lg g3 yalnış rom

    Son yazan FatihA
    Cevap
    25
    Görüntüleme
    9.537

    Cevap: Lg g3 yalnış rom

    Lg Samsung'dan farklı. Lg g4 için kullanmıştım şimdi aklıma geldi.
    LGUP ismi. G3 için de kullanılıyor mu bi bakın.
  7. Konu: Lg g3 yalnış rom

    Son yazan FatihA
    Cevap
    25
    Görüntüleme
    9.537

    Cevap: Lg g3 yalnış rom

    Flashtool yerine bi uygulama daha vardı aynı işi yapan. Adı şimdi aklıma gelmedi, onunla bi deneyin isterseniz.
  8. Konu: Lg g3 yalnış rom

    Son yazan FatihA
    Cevap
    25
    Görüntüleme
    9.537

    Cevap: Lg g3 yalnış rom

    Driver indirip tekrar bilgisayara yukledikten sonra tekrar deneyin bi.
  9. Konu: Lg g3 yalnış rom

    Son yazan FatihA
    Cevap
    25
    Görüntüleme
    9.537

    Cevap: Lg g3 yalnış rom

    Download moda aldığınızda bilgisayar hiç tepki vermiyor mu?
  10. Cevap
    3
    Görüntüleme
    7.051

    [Yardım] Cevap: Huawei ascend g7 kapanma sorunu

    Batarya sağlam mı?
  11. Cevap
    4
    Görüntüleme
    2.809

    [Anlatım] Cevap: Note 2 telefonlar sorun varsa atın cevap verırım

    Çok belli :D
  12. Cevap
    4
    Görüntüleme
    2.809

    [Anlatım] Cevap: Note 2 telefonlar sorun varsa atın cevap verırım

    Google translate mi kullanıyorsun :D
  13. Cevap
    24
    Görüntüleme
    8.652

    [Haber] Cevap: [önemli] note 4 orjınal rom 5.1.1 note 2 yuklenır mı

    Anladığım kadarı ile note 4 romu note 2ye mi yüklemeye çalışıyorsunuz?
    Olmaz.
  14. Konu: LG G3 Chorome

    Son yazan FatihA
    Cevap
    1
    Görüntüleme
    2.704

    Cevap: LG G3 Chorome

    Kopyalama derken? Metin kopyalama Chrome un saçmalığı bildiğim kadarıyla. Genel bi durum yani.
  15. Cevap
    19
    Görüntüleme
    4.768

    Cevap: Sadece cm rom yükleniyor.

    farklı bi odin sürümü ile denediniz mi?
  16. Cevap
    19
    Görüntüleme
    4.768

    Cevap: yardım

    odin ile orjinal yazılım yüklemeyi denediniz mi?
    ayrıca konu başlığı forum kurallarına aykırı olduğu için değiştirildi.
  17. Cevap
    9
    Görüntüleme
    4.308

    Cevap: LG G3 Simdeki kişiler Gözükmüyor yardım!

    gösterilecek kişilerde sim yok.
  18. Cevap: Arkadaşlar lg h818p modeline marsmalow güncellemesi arıyorum..

    cihaz g4 ne olarak geçiyor?
    g4 stylus
    g4c
    g4s ?
  19. Cevap
    2
    Görüntüleme
    2.210

    Cevap: telefonumu çok az kişi kullanıyor

    ne yapmak istiyorsun ki?
    root mu?
    cihaza uygun rom yok gibi görünüyor.
  20. Cevap
    3
    Görüntüleme
    2.695

    Cevap: Lg g3 ime silindi acil yardım

    Tekrar kdz yüklemeyi denediniz mi?
  21. Cevap
    9
    Görüntüleme
    4.308

    Cevap: LG G3 Simdeki kişiler Gözükmüyor yardım!

    Kişileri yönet bölümünden yedekleme yaptığınızda acaba telefona bir yedekleme yapar mi ki?
  22. Cevap
    9
    Görüntüleme
    3.538

    [Haber] Cevap: utkubilal kardeşimizin acı günü

    Allah mekanını cennet eylesin.
  23. Konu: lg g2 mi g3 mü

    Son yazan FatihA
    Cevap
    6
    Görüntüleme
    2.023

    Cevap: lg g2 mi g3 mü

    g3 iyidir :)
    evet ısınma sorunu var doğru.
    ama kamerası g2 ye göre çok daha iyi.
    oyun performansını bilemiyorum,ağır oyun oynamıyorum ama ******* *****larını inceleyebilirsiniz.
    batarya tüketimi...
  24. Cevap
    5
    Görüntüleme
    1.965

    [Yardım] Cevap: Arkadaslar tabletime virus girdi silemiyorum

    cihazına kurduğun bi uygulama buna sebep oluyor.. cihaz yöneticilerinden devre dışı bırakmadan kaldıramazsın. önce devre dışı bırak,sonra kaldır.
  25. Cevap
    6
    Görüntüleme
    4.443

    Cevap: Telefonu Sallayınca Gelen Ses

    Benim S5 için servis ile görüşmüştüm. Tüm aynı modellerde aynı sesin olduğunu ve bir sorun teşkil etmediğini söylediler. Ben ses için göndermemiştim. Hoş bi ses değil ama insan zamanla alışıyor. Siz...
Toplam 500 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş