İletişim


 Android indir


[email protected]


[email protected]

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: ritimdekises

Arama: Arama işlemi Toplam 0,01 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    10
    Görüntüleme
    6.347

    [Yardım] Cevap: g2 brick oldu galiba.. Lütfen yardım

    Stok Rom Kurmalısın
    http://www.444android.com/showthread.php/16742-LG-Telefonlara-KDZ-Yukmele-Anlatim
  2. Cevap
    6
    Görüntüleme
    2.478

    Cevap: S4 ekran problemi bir bakın arkadaslar

    http://i.hizliresim.com/XoDrY5.png

    Resimdeki Soketin Pinlerin De Sorun Vardır. Sökebilirsen Çıkartıp Tekrar Tak. Düzelmiyorsa Pinlerden Birkaçı Gitmiştir. Ekran Değiştirmek Gerekir
  3. Cevap
    16
    Görüntüleme
    4.718

    [Yardım] Cevap: lg g2 ye recovery yukledıkten sonra

    Telefonu Söküp Ekran Soketini Çıkarıp Tekrar Takmanı Şiddetle Önenirim
  4. Cevap
    1
    Görüntüleme
    3.350

    Cevap: Avea L Bello Stock Rom Nasıl Atarım

    http://www.444android.com/showthread.php/16742-LG-Telefonlara-KDZ-Yukmele-Anlatim
  5. Cevap
    5
    Görüntüleme
    4.475

    [Soru] Cevap: g2 mini kitkata dönüş mümkün mü?

    Kimse Sorunun Cevabını Vermemiş: Mümkün - Uygun Kitkat freamvire Dosyasını Flash Tool'la YÜklemen Yeterli:wink:
  6. Cevap
    11
    Görüntüleme
    9.932

    [ROM] Cevap: Lg stock rom listesi (.kdz )

    Yükleyebilirsin. Ama 32gb Hafızan 16 Gb'da Düşer Bu Versiyonda
  7. Cevap
    17
    Görüntüleme
    10.439

    [Konu Dışı] Cevap: Bisiklet tavsiyesi

    Şehir İçinde Dolaşacaksanız Ben Dağ Bisikletlerini Pek Önermem. İlle de Dağ Bisikleti Olsun Diyorsanız Salcano Ng 550 Hd Aratırsanız 650 Lira Gibi Bir Fiyatı Var. Sirkeci de Daha da uygun...
  8. Cevap
    9
    Görüntüleme
    7.757

    Cevap: LG G2 Brick Olduktan Sonra Dosyaları Kurtarma

    Bu Konuya Bak İstersen Ayarlarını İlk Resimdeki Gibi Yapınca Verilerimin Gitmediğini Hatırlıyorum Uygulamalarım Dahi Duruyordu
    Garanti Vermiyorum. Tercih Senin. ...
  9. Konu: Lg g2 imei 0

    Son yazan ritimdekises
    Cevap
    5
    Görüntüleme
    5.376

    Cevap: Lg g2 imei 0

    Muhtemelen Yok Gibi, Ama Baştan Yazılım Yüklemeyi Dene İstersen Belki Bir İhtimal düzelir.Neden Olduğunu Bilmediğim İçin Bişey Söylemek Zor. Benim bir kere düzeldi Yazılım yükleyerek, Jtag İşini Sen...
  10. Konu: Lg g2 imei 0

    Son yazan ritimdekises
    Cevap
    5
    Görüntüleme
    5.376

    Cevap: Lg g2 imei 0

    Durduk Yere Öyle Olmaz. Modem Atmaya Çalıştı İse, Elinde de İmei Yedeği Yok İse İmei Attırman Lazım.
  11. Konu: Lg g2 imei 0

    Son yazan ritimdekises
    Cevap
    5
    Görüntüleme
    5.376

    Cevap: Lg g2 imei 0

    Ne İşlem Yaptın Böyle oldu
  12. Cevap
    4
    Görüntüleme
    2.610

    [Yardım] Cevap: lg d802 tr 32gb secrity error

    Telefonu Usb İle bilgisayara bağlayıp yeniden başlatığınızda da bağlanmıyor mu
  13. Cevap
    18
    Görüntüleme
    17.592

    Cevap: Lg g3 şebeke sorunu

    Sizin ki İşte Bizim Ki Volta Atmak mı.
    Bizde iş Sahibiyiz Ama aynı Zamanda Ticaret Ahlakına da Sahibiz
    Burada Çıkar Amaçlı Mesajlar Atmıyoruz
  14. Cevap
    18
    Görüntüleme
    17.592

    Cevap: Lg g3 şebeke sorunu

    Burada Niye Paylaşmıyorsunuz ?
  15. Cevap
    21
    Görüntüleme
    16.040

    Cevap: LG G2 32gb Yanlış rom ve açılmama

    Bu Konuda CSE Flash Seçeneği İle Dene
  16. Cevap
    3
    Görüntüleme
    4.295

    Cevap: arakdaşlar acl yardım lütfen

    Bu Konuyu İncele
  17. Konu: lg g2 mtp sorunu

    Son yazan ritimdekises
    Cevap
    8
    Görüntüleme
    5.600

    Cevap: lg g2 mtp sorunu

    Baştan Stock Rom Kurmanı Öneriyorum. Banko Diyorum :)
  18. Cevap
    7
    Görüntüleme
    2.936

    [Konu Dışı] Cevap: Şu An Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle Yazın

    "İyi Geceler Der Gibi Uğurla Beni Son Yolculuğuma"
  19. Cevap
    22
    Görüntüleme
    13.007

    Cevap: Usta Arkadaşlara Güzel Bir Soru :)

    Forumda Anlatımlar Mevcut, Samsung Yazılım yükleme Hakkında Pek Bilgim Olmadığı için Yol Göstermek Doğru Olmaz. Forumda Anlatım Bulabilirsin Ama
  20. Cevap
    22
    Görüntüleme
    13.007

    Cevap: Usta Arkadaşlara Güzel Bir Soru :)

    Seninde Avea Sanırım. Stock Rom Yükleyip Modem Flashlarsan Düzeli Diye Düşünüyorum.
  21. Cevap
    22
    Görüntüleme
    13.007

    Cevap: Usta Arkadaşlara Güzel Bir Soru :)

    Son Resimdeki Yerden Sadece CDMA Yap Şebeke Ara. Kullandığın Operatör'ü Bulacak mı Bakalım
  22. Cevap
    22
    Görüntüleme
    13.007

    Cevap: Usta Arkadaşlara Güzel Bir Soru :)

    Ekran Görüntüsü Atman Mümkün mü
  23. Cevap
    22
    Görüntüleme
    13.007

    Cevap: Usta Arkadaşlara Güzel Bir Soru :)

    Manuel Şebeke Seçimi Yapamıyor musun ? Şebeke Ara Seçenekleri Yok mu?
  24. Cevap
    22
    Görüntüleme
    13.007

    Cevap: Usta Arkadaşlara Güzel Bir Soru :)

    Mobil Şebeke Ayarlarından Sadece 3G Yap ( CDMA, WCDMA Yazabilir Sende ) Şebeke Taraması Yap Bak Bakalım. Turkcell ve Vodafone Mu Var :)
  25. Cevap
    22
    Görüntüleme
    13.007

    Cevap: Usta Arkadaşlara Güzel Bir Soru :)

    Senin Sorunun Telefonun 3G 2100 Bandının Çalışmamasından Kaynaklanıyor Bana Göre. Başka Bir operatör Hattını Takıp Dene. Muhtemelen Aynı Sorun Devam Edecek. Sorun Yazılımsal da Olabilir. Donanımsal...
Toplam 320 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş