İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: Emre

Arama: Arama işlemi Toplam 0,25 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    5
    Görüntüleme
    949

    Cevap: Samsung Galaxy Note 7 SM-N930V Kullanıcıları Kulübü

    Çok uzak kalmışız:) cikti mi piyasaya
  2. Sabit Konu
    [ROM] Cevap: [N7100]Zinse v2.5 4.3 & v3.3 4.4.2 | Klon IMEI veya Orijinal | AROMA | Wifi-Şebeke direkt

    1,014,543
    Görüntüleme Sayısı


    Tebrikler zinse
  3. Cevap
    9
    Görüntüleme
    944

    [Alınık] Cevap: Araba kiralamak icin tavsiyeler

    1800-2000 tl 2016 model dizel clio linea vs
    1400-1600 tl 2012-13 dizel clio linea vs
  4. Cevap
    8
    Görüntüleme
    900

    [Soru] Cevap: Protein Tozları Zararlımıdır Yoksa İhtiyaç mı ?

    bence hiç bulaşma. sindirimi ve atılımı için böbrekler ve karaciğerin harcadığı gayrete değmez. alkol gibi düşün.
    doğal yolları kullan, yumurta gibi et gibi
  5. Cevap
    36
    Görüntüleme
    2.623

    [Yardım] Cevap: Mega 6.3 Cam değiştirme.

    Yeni panele 200 tl iyiymiş.

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Cevap
    19
    Görüntüleme
    2.510

    [Haber] ÖNEMLİ- PayPal kapanıyor

    6 hazirandan itibaren PayPal kapanıyor.
    Bakiyelerinizi mutlaka boşaltıniz ve Kredi kartı banka kartı bilgilerinizi siliniz.

    6 hazirandan itibaren para çekme alma gönderme yapılamayacak.
  7. Cevap
    2
    Görüntüleme
    913

    Cevap: samsung sim ağı pin kilidi çözülmesi

    Ücreti mukabilinde evet :)

    Arkadaş ile reklam anlaşması yapılmıştır.
    http://www.444android.com/showthread.php/7110-444AndroidCom-forumda-reklam-vermek-isteyenler?goto=newpost
  8. Cevap
    54
    Görüntüleme
    35.758

    Sabit Konu
    [Bilgi] Cevap: 444Android.Com forumda reklam vermek isteyenler..!!

    Cevap verildi
  9. Cevap
    54
    Görüntüleme
    35.758

    Sabit Konu
    [Bilgi] Cevap: 444Android.Com forumda reklam vermek isteyenler..!!

    Tabi. Hangi konum ?
  10. Konu: Siteye giriş

    Son yazan Emre
    Cevap
    6
    Görüntüleme
    770

    Cevap: Siteye giriş

    iyi forumlar dost..
  11. Konu: Siteye giriş

    Son yazan Emre
    Cevap
    6
    Görüntüleme
    770

    Cevap: Siteye giriş

    hocam yanlışın var, tarayıcı hatasıdır.
    internet explorer, firefox,chrome deniyorum herhangi bi sorun yok şu anda.

    yani sorun varsa düzeltmeliyiz, o açıdan diyorum.
  12. Cevap
    4
    Görüntüleme
    986

    Cevap: Note 4 Marshmallow varsayilan program sorunu

    resmen rezalet bir durum. kepazelik, çok yoruyor bizi.
  13. Cevap: NOTE 3 N9000q AÇILMIYOR RECOVERY MODE GİRİLMİYOR SADECE DOWNLOAD MODE AÇILIYOR

    sahibindenden kaput telefonlara da bakabilirsiniz anakart çip sağlam olan
  14. [ROM] Cevap: [Android 6.0][OFFICIAL][MARSHMALLOW][i9100]RESURRECTION REMIX MM [5.6.9]

    paylaşımlarının devamını dilerim kardeşim:)
  15. Konu: Siteye giriş

    Son yazan Emre
    Cevap
    6
    Görüntüleme
    770

    Cevap: Siteye giriş

    şu an siteden yazıyorum, sizdeki problem nedir?
  16. Cevap
    4
    Görüntüleme
    883

    Cevap: Hatalı çıkış note5 olabilirmi?

    Olabilir.
    Note 5te batırmış bence samsung. Ben de memnun değilim.

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. Cevap
    33
    Görüntüleme
    3.548

    [Yardım] Cevap: samsung galaxy tab 7.0 hafıza

    Misal buradaki anlatımı baz alarak

    Bu dosyaları kullanarak recovery yükle


    Anlatım tab2 ama dosyalar tab7


    Samsung tab 7 recovery zip...
  18. Cevap
    2
    Görüntüleme
    685

    Cevap: telefonumda google play yok nasıl indirebilirim

    rom mu yüklü?
  19. Cevap
    11
    Görüntüleme
    1.489

    Cevap: ilk Android 5.1 yüklü saat No1. D6 geliyor

    Symbian tabi ki:)
  20. Cevap
    10
    Görüntüleme
    1.584

    [Yardım] Cevap: E-Tab 5 Custom ROM Hatası

    Wipe yapıp aynı custom romu tekrar atın.
    Data wipe yapmak sadece kişisel verileri siler romu silmez
    Data wipe factory reset anlamına gelir.
    Ama boot silinmiş olabilir yani sen romu tekrar kur.
    ...
  21. [Anlatım] Cevap: [I9300][CM13][BoefflaKernel]Sorunsuz Kurulum Stabil Ayarlamalar Ve Hoş Görünüm

    Tamamlarsan yararlanacak çok kişi var dostum ;)
  22. Konu: Lenevo S60 Lollipop Root

    Son yazan Emre
    Cevap
    5
    Görüntüleme
    1.058

    Cevap: Lenevo S60 Lollipop Root

    srsroot com

    Deneyin birisi bununla root etmiş.
  23. Cevap
    11
    Görüntüleme
    1.489

    Cevap: ilk Android 5.1 yüklü saat No1. D6 geliyor

    Bunları hiç kullanacağımı düşünmüyorum ya bakalım.
    Android çıktığında onu da kullanacağımı düşünmüyordum bu arada:)

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  24. Konu: N9005 Modem Hakkında

    Son yazan Emre
    Cevap
    27
    Görüntüleme
    2.504

    [Yardım] Cevap: N9005 Modem Hakkında

    Efs yedek almayı ihmal etme.
    Nandroid yedek de al
    Modem yükleyebilirsin fark edecektir.
    Gerçi baştan firmware kurmak daha iyi çözüm bence.
    4.4.3 firmware at mesela
    Sonra 5.0.1 dene
  25. Cevap
    37
    Görüntüleme
    6.246

    Cevap: Samsung Galaxy S7 Kullanıcıları Kulübü

    Kaça nerden?
Toplam 500 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş