İletişim


 Android indir


[email protected]


[email protected]

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: Erdem24

Arama: Arama işlemi Toplam 0,37 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    0
    Görüntüleme
    3

    Article: Global Warming

    Bu sayfadan bakaiblirsiniz [Only registered and activated users can see links]
  2. Cevap
    0
    Görüntüleme
    12

    Article: Man Steals Pigs on Motorcycle

    Bu sayfadan bakaiblirsiniz [Only registered and activated users can see links]
  3. Cevap
    0
    Görüntüleme
    10

    Article: Article with *****

    Bu sayfadan bakaiblirsiniz [Only registered and activated users can see links]
  4. Cevap
    0
    Görüntüleme
    4

    Article: Penguins Escape from Zoo

    Bu sayfadan bakaiblirsiniz [Only registered and activated users can see links]
  5. Cevap
    5
    Görüntüleme
    6.020

    Cevap: Samsung Galaxy Note 7 SM-N930V Kullanıcıları Kulübü

    Çok uzak kalmışız:) cikti mi piyasaya
  6. Sabit Konu
    [ROM] Cevap: [N7100]Zinse v2.5 4.3 & v3.3 4.4.2 | Klon IMEI veya Orijinal | AROMA | Wifi-Şebeke direkt

    1,014,543
    Görüntüleme Sayısı


    Tebrikler zinse
  7. Cevap
    36
    Görüntüleme
    11.378

    [Yardım] Cevap: Mega 6.3 Cam değiştirme.

    Yeni panele 200 tl iyiymiş.

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Cevap
    54
    Görüntüleme
    51.881

    Sabit Konu
    [Bilgi] Cevap: 444Android.Com forumda reklam vermek isteyenler..!!

    Cevap verildi
  9. Cevap
    54
    Görüntüleme
    51.881

    Sabit Konu
    [Bilgi] Cevap: 444Android.Com forumda reklam vermek isteyenler..!!

    Tabi. Hangi konum ?
  10. Konu: Siteye giriş

    Son yazan Erdem24
    Cevap
    6
    Görüntüleme
    4.126

    Cevap: Siteye giriş

    iyi forumlar dost..
  11. Konu: Siteye giriş

    Son yazan Erdem24
    Cevap
    6
    Görüntüleme
    4.126

    Cevap: Siteye giriş

    hocam yanlışın var, tarayıcı hatasıdır.
    internet explorer, firefox,chrome deniyorum herhangi bi sorun yok şu anda.

    yani sorun varsa düzeltmeliyiz, o açıdan diyorum.
  12. Cevap
    4
    Görüntüleme
    4.361

    Cevap: Note 4 Marshmallow varsayilan program sorunu

    resmen rezalet bir durum. kepazelik, çok yoruyor bizi.
  13. Cevap: NOTE 3 N9000q AÇILMIYOR RECOVERY MODE GİRİLMİYOR SADECE DOWNLOAD MODE AÇILIYOR

    sahibindenden kaput telefonlara da bakabilirsiniz anakart çip sağlam olan
  14. [ROM] Cevap: [Android 6.0][OFFICIAL][MARSHMALLOW][i9100]RESURRECTION REMIX MM [5.6.9]

    paylaşımlarının devamını dilerim kardeşim:)
  15. Konu: Siteye giriş

    Son yazan Erdem24
    Cevap
    6
    Görüntüleme
    4.126

    Cevap: Siteye giriş

    şu an siteden yazıyorum, sizdeki problem nedir?
  16. Cevap
    4
    Görüntüleme
    3.547

    Cevap: Hatalı çıkış note5 olabilirmi?

    Olabilir.
    Note 5te batırmış bence samsung. Ben de memnun değilim.

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. Cevap
    33
    Görüntüleme
    11.881

    [Yardım] Cevap: samsung galaxy tab 7.0 hafıza

    Misal buradaki anlatımı baz alarak

    Bu dosyaları kullanarak recovery yükle


    Anlatım tab2 ama dosyalar tab7


    Samsung tab 7 recovery zip...
  18. Cevap
    10
    Görüntüleme
    8.668

    [Yardım] Cevap: E-Tab 5 Custom ROM Hatası

    Wipe yapıp aynı custom romu tekrar atın.
    Data wipe yapmak sadece kişisel verileri siler romu silmez
    Data wipe factory reset anlamına gelir.
    Ama boot silinmiş olabilir yani sen romu tekrar kur.
    ...
  19. [Anlatım] Cevap: [I9300][CM13][BoefflaKernel]Sorunsuz Kurulum Stabil Ayarlamalar Ve Hoş Görünüm

    Tamamlarsan yararlanacak çok kişi var dostum ;)
  20. Cevap
    5
    Görüntüleme
    4.392

    Cevap: Lenevo S60 Lollipop Root

    srsroot com

    Deneyin birisi bununla root etmiş.
  21. Konu: N9005 Modem Hakkında

    Son yazan Erdem24
    Cevap
    27
    Görüntüleme
    13.155

    [Yardım] Cevap: N9005 Modem Hakkında

    Efs yedek almayı ihmal etme.
    Nandroid yedek de al
    Modem yükleyebilirsin fark edecektir.
    Gerçi baştan firmware kurmak daha iyi çözüm bence.
    4.4.3 firmware at mesela
    Sonra 5.0.1 dene
  22. Cevap
    37
    Görüntüleme
    22.310

    Cevap: Samsung Galaxy S7 Kullanıcıları Kulübü

    Kaça nerden?
  23. Cevap
    15
    Görüntüleme
    15.013

    [Yardım] Cevap: [ÇÖZÜLDÜ] Samsung Galaxy MEGA anabant bilinmeyen sorunu

    alpikk
  24. Cevap
    4
    Görüntüleme
    3.361

    Cevap: Ekran kapanıyor ard arda

    Değişim zor.
    Çözüm servis.

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  25. Cevap
    33
    Görüntüleme
    11.881

    [Yardım] Cevap: samsung galaxy tab 7.0 hafıza

    Önce cwm yükleyeceksiniz
    Sonra nandroid yedek alacaksınız
    Sonra Wipe yapıp romu yükleyeceksiniz
Toplam 500 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş