İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: irfancan41

Arama: Arama işlemi Toplam 0,00 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    34
    Görüntüleme
    17.044

    Sabit Konu
    Cevap: Sony Xperia S Root yapma

    Lütfeeeeen cevap verin yav lütfenn
  2. Cevap
    34
    Görüntüleme
    17.044

    Sabit Konu
    Cevap: Sony Xperia S Root yapma

    Lütfen cevap verin ya yapmak istiyorum şu Subway ı artık
  3. Cevap
    34
    Görüntüleme
    17.044

    Sabit Konu
    Cevap: Sony Xperia S Root yapma

    İkisinide yükledim şimdi ?
  4. Cevap
    34
    Görüntüleme
    17.044

    Sabit Konu
    Cevap: Sony Xperia S Root yapma

    Deniyorum olucak inşallah :D saolun
  5. Cevap
    1
    Görüntüleme
    4.841

    [Anlatım] Cevap: Android Sony Xperia Rom, ROOT ve Recovery yükleme rehberi

    CWN de açamadım bir türlü
  6. Cevap
    34
    Görüntüleme
    17.044

    Sabit Konu
    Cevap: Sony Xperia S Root yapma

    Cevap lütfen
  7. Cevap
    34
    Görüntüleme
    17.044

    Sabit Konu
    Cevap: Sony Xperia S Root yapma

    Subway Surfers daki hack i yapmak için ne yapmalıyım biliyormusunuz ?
  8. Cevap
    34
    Görüntüleme
    17.044

    Sabit Konu
    Cevap: Sony Xperia S Root yapma

    Cevap yokmmu ????
  9. Cevap
    34
    Görüntüleme
    17.044

    Sabit Konu
    Cevap: Sony Xperia S Root yapma

    Yapıyorum ama ben bu Subway Surfer için yapıyorum SuperSu çıkıyor giriyorum uygulamarda hiçbir uygulama olmuyor?? cevap lütfen
  10. Cevap
    34
    Görüntüleme
    17.044

    Sabit Konu
    Cevap: Sony Xperia S Root yapma

    Yaptım SuperSU ya giriyorum uygulama yok diyor ?
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş