İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: gamblerhacke

Arama: Arama işlemi Toplam 0,02 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    2
    Görüntüleme
    2.556

    Cevap: Vold.fstab ve vold.fstab.nand dosyası

    Sorun nedir

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Sabit Konu
    Cevap: Samsung Galaxy Note 5 (SM-N920C ) Parçalı rom - Factory Firmware

    Android sürümün kaç dostum

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Cevap
    14
    Görüntüleme
    9.676

    Cevap: S3 Mini telefonun ekranı sarardı. Nasıl onarabilirim?

    Bence sonuç senin lehine çıkacak dostum
    *(Hissettim sanki )*


    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Cevap
    14
    Görüntüleme
    9.676

    Cevap: S3 Mini telefonun ekranı sarardı. Nasıl onarabilirim?

    Olur mu olur ...
    En iyisini yaparsın !

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Cevap
    14
    Görüntüleme
    9.676

    Cevap: S3 Mini telefonun ekranı sarardı. Nasıl onarabilirim?

    Ben de bu işi bana yıkmaya çalıştıkları için tüketici hakem heyetine başvurdum
    Konuya hakimim birkaç bilgi verebilirim ;
    Önce ilçe hakem heyetine gidiliyor
    Sonra garanti belgesi fiş fatura eski...
  6. Cevap
    2
    Görüntüleme
    2.315

    Cevap: Custom Rom Önerisi

    Forumda bulunan note 2 romları na bir göz gezdirin
    Forum çalışmaları kısmında bulananlara

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Cevap
    14
    Görüntüleme
    9.676

    Cevap: S3 Mini telefonun ekranı sarardı. Nasıl onarabilirim?

    çok uzun süre şarjda iken kullandınız mı
  8. Cevap: Galaxy s4 gt 9505 güncelleme hatası cihazınız modifiye edildi.....

    Sammobile'dan model numarası ve ülke ile en güncel sürümü bulabilirsiniz. ..

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Cevap
    9
    Görüntüleme
    3.388

    Cevap: Samsung Galaxy Note7 Wallpapers

    Eyvallah

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Cevap
    9
    Görüntüleme
    3.388

    Cevap: Samsung Galaxy Note7 Wallpapers

    Siz kn*x sayacı sıfırlayın ...

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Cevap
    9
    Görüntüleme
    3.388

    Cevap: Samsung Galaxy Note7 Wallpapers

    abi ben note 3 e bile yapıyorum bunları
    ⚡Snapdragon⚡

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Cevap
    27
    Görüntüleme
    8.612

    [Yardım] Cevap: N9005 Modem Hakkında

    Hlte hocam zaten
    Recovery moddan kurdum
    Tüketici hakları mahkemesine başvurmuştum yarın onun sonucunu öğreneyim 3 ay sonra gelin demişlerdi

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  13. Cevap
    27
    Görüntüleme
    8.612

    [Yardım] Cevap: N9005 Modem Hakkında

    http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160728/8b1a1555790ddd22e18995ed8eca7919.jpg


    Yine olmadı
    Sorun ne olabilir bıktım artık ya


    gaza gelip anakart alıcam oda 550 TL offf [emoji26]
    ...
  14. Cevap
    27
    Görüntüleme
    8.612

    [Yardım] Cevap: N9005 Modem Hakkında

    Eur Flashlıyorum o zaman
    (Bismillah)

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Cevap
    27
    Görüntüleme
    8.612

    [Yardım] Cevap: N9005 Modem Hakkında

    Ülke bölge kodlarına benziyor ama
    Ben hiç bilmiyorum hocam

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  16. Cevap
    27
    Görüntüleme
    8.612

    [Yardım] Cevap: N9005 Modem Hakkında

    Peki şu şeyler önemli değil mi
    Eur lgt spt filan


    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. Cevap
    27
    Görüntüleme
    8.612

    [Yardım] Cevap: N9005 Modem Hakkında

    Kernel yüklemeyi unuttum.
    Şimdi kernel yükleyeceğim ama ilk defa yüklüyorum ...
  18. Cevap
    6
    Görüntüleme
    2.623

    Cevap: Note 5 Rom sorunu

    LİNK : http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N920C/TUR/

    ...
  19. Cevap
    6
    Görüntüleme
    2.623

    Cevap: Note 5 Rom sorunu

    Sammolie'de cihazınıza uygun istediğiniz romu bulabilirsiniz
    Size link atarım

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. Cevap: Galaxy s4 gt 9505 güncelleme hatası cihazınız modifiye edildi.....

    Rıdvan sen 2.7 kullanmıyor musun
    [emoji1] [emoji1] [emoji1] yoksa S5 e en son 2.7
    Mi çıktı


    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  21. Cevap: Galaxy s4 gt 9505 güncelleme hatası cihazınız modifiye edildi.....

    Ben rom yüklerken birden kapandı
    Aynı sorun s4 kullanan arkadaşım da yaşadı
    Yani ben sadece tecrubemi paylaştım istediğiniz şekilde yapın ama eski sürüm kullanmaktan zarar gelmez

    SM-N920C...
  22. Cevap: Galaxy s4 gt 9505 güncelleme hatası cihazınız modifiye edildi.....

    Neyyyy
    Ben kampanyalı aldım. 16 gb 19.99 a
    Haksızlıııkk

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  23. Cevap: Galaxy s4 gt 9505 güncelleme hatası cihazınız modifiye edildi.....

    8 GB lık en fazla 20 TL idir

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  24. Cevap: Galaxy s4 gt 9505 güncelleme hatası cihazınız modifiye edildi.....

    Dostum sana ne yapmalısın en baştan anlatayım
    öncelikle zaten cihaz 2. el garantiyi salla gitsin RıdvanBeyge hocamın verdiği linkten ( https://dl.twrp.me/jfltexx/ ) twrp nin 2.8x sürümlerinden...
  25. Cevap
    16
    Görüntüleme
    3.736

    Cevap: note 5 rom tavsiyesi

    http://forum.xda-developers.com/note5/general#romList
    Burdan kendinize göre sevdiğiniz romu seçin
    Ben Dr Ketan önerebilirim herhangi bir bug olduğunda çok çabuk fixlenir ve çok...
Toplam 500 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş