İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: Poweriso

Arama: Arama işlemi Toplam 0,01 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    6
    Görüntüleme
    4.250

    Cevap: Note 5 Imeı Atılıyor mu

    Imei atilmiyor imeisini al kontrol et gecici kayitsa bulasma

    HTC One X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Cevap
    2
    Görüntüleme
    4.212

    Cevap: Note 1 4.5G Uyumlu Kartta Şebeke Vermiyor

    Samsung aldatmacasi.

    LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Cevap
    5
    Görüntüleme
    3.555

    Cevap: Paralel Garantili cihazı güncelleme Hk

    Fabrika reset attigim zamanda hersey gidiyor :) costum kurdugum zamanda rahat durmuyorum kurcaliyorum bu seferde cokertiyorum fazla surmeden :)

    D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Cevap
    5
    Görüntüleme
    3.555

    Cevap: Paralel Garantili cihazı güncelleme Hk

    Kapar hatasi veriyor uygulamalar abi duzeltilmiyor mu bu zimbirti

    D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Cevap
    5
    Görüntüleme
    3.555

    Cevap: Paralel Garantili cihazı güncelleme Hk

    Yardımcı olacak kimse yok mu

    D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Cevap
    56
    Görüntüleme
    21.598

    [Haber] Cevap: Note 2 Android 5.0 Lollipop güncellemesi

    Samsungun note 2 icin guncelleme vericek dediklerinde sasirmistim . Sasirdigimla kaldim zaten

    D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Cevap
    5
    Görüntüleme
    3.555

    Paralel Garantili cihazı güncelleme Hk

    Herkeze Merhaba

    z2 cihazım malsesef paralel garantili . Güncelleme yapmak istediğimde cihazı güncelleyemiyorum ancak tools ile güncelliyorum.Cihazın botloader kilidini kapatamadım sanırım...
  8. Konu: Kac saat surer

    Son yazan Poweriso
    Cevap
    9
    Görüntüleme
    2.916

    [Soru] Cevap: Kac saat surer

    Peki Metro ile gidişi yokmu bu işinn
  9. Konu: Kac saat surer

    Son yazan Poweriso
    Cevap
    9
    Görüntüleme
    2.916

    [Soru] Cevap: Kac saat surer

    Zincirlikuyu dan binicem

    D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Konu: Kac saat surer

    Son yazan Poweriso
    Cevap
    9
    Görüntüleme
    2.916

    [Soru] Cevap: Kac saat surer

    Benim metrobuse gitmem 25 dk metrobusle ne kadar surer oraya gitmem.abi

    D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Cevap
    5
    Görüntüleme
    4.410

    [Yardım] Cevap: Xperia Z2 aldım nasıl Root Recovery vs. işleri hallederim?

    Hayirli olsun kazssiz kullanirsin ins :) rootdan once arkaya ve one.damperli koruyucu taktir derim tekrar hayirliolsun :)

    D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Konu: Kac saat surer

    Son yazan Poweriso
    Cevap
    9
    Görüntüleme
    2.916

    [Soru] Kac saat surer

    Merhaba ben kagithane sirintepede oturmaktayim kucukcekmece otosanayiden bir is teklifi geldi . Ancak kabul etmeye korkuyorum yol uzakligi yuzunden . K.hane sirintepeden kucukcekmece otosanayiye...
  13. Cevap
    1
    Görüntüleme
    2.446

    Z2 Arka camı Hakkında

    Merhaba Z2 Telfonumun arka camı kırıldı. Camı Tanıdığım bi telefoncuda değiştirmeyi planlıyorum camı değiştirdiğim zaman su geçirme özelliği ortadan kalkar mı bilgisi olan var ise yardımcı olursa...
  14. Cevap
    11
    Görüntüleme
    5.498

    Cevap: ***** oynatmama hatasi

    Cok ilginc sekilde telefonu kapatip actim duzeldi stamia modundan olabilirmi bi durum

    D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Cevap
    11
    Görüntüleme
    5.498

    Cevap: ***** oynatmama hatasi

    fabrika ayarlarına dönedim denicem şimdi aynısı olacak diye çekiniyorum. Bi deniyim bakim
  16. Cevap
    11
    Görüntüleme
    5.498

    Cevap: ***** oynatmama hatasi

    Sadece facebookta degil ***** acmiyor kendi cektigi *****yu acmiyor ayrica cekmiyor da

    D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. Cevap
    11
    Görüntüleme
    5.498

    Cevap: ***** oynatmama hatasi

    http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/23/b7302e47724815abd81ccfe590f66a2f.jpg facebook hatasi

    D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

    - - - Ek olarak - - -

    Bana Yardım edebilecek...
  18. Cevap
    11
    Görüntüleme
    5.498

    Cevap: ***** oynatmama hatasi

    Orjinal kamerasi abi ***** cekmiyor bide ne ******* den nede baska yerden ***** aciyor

    D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  19. Cevap
    2
    Görüntüleme
    2.655

    [Soru] Cevap: Z1 güncelleme yüklenmiyor.

    Paralel cihazmi

    D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. Cevap
    11
    Görüntüleme
    5.498

    ***** oynatmama hatasi

    Merhabalar ***** cekerken resimdrki gibi hata veriyor .bide ******* de ve nette ***** oynatmiyor bazen boyle bi sorunu olan...
  21. Cevap
    8
    Görüntüleme
    3.610

    Cevap: e-tab 4 cwm flashlama

    Ben gordummu sikayette bulunuyorum basbakanliga belki 70 kisi olmustur. Ben her ay 800 lira maasimdan vergi aliniyor . Bunun icin olmamasi lazim.

    SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  22. Cevap
    8
    Görüntüleme
    3.610

    Cevap: e-tab 4 cwm flashlama

    Devlet bu tabletleri tamamen mi veriyor yoksa gecici surelimi

    SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  23. Cevap
    8
    Görüntüleme
    3.610

    Cevap: e-tab 4 cwm flashlama

    E tab devletin verdigi tablet degil mi ?

    SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  24. Konu: Cihaz Takası

    Son yazan Poweriso
    Cevap
    9
    Görüntüleme
    4.094

    Cihaz Takası

    Merhabalar

    Note 3 ümü Lumia 930 ile takas etmek istiyorlar cihaz nasıl bilen varmı . Tavsiyelerinizi bekliyorum :):cowboy:
  25. Sabit Konu
    Cevap: Samsung Galaxy Note 3 (III) kullanıcıları kulübü - ve Note III İncelemesi

    Türkiye güncellemesini yükledim. İnanın rusya romunu yamamayıp vermişler güncellemeyi ne 8 ayı bizim türk geliştiricilerine verin inanın çok daha iyisini yaparlar.Anlamıyorum neden bu kadar kötü...
Toplam 263 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş