İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: Erdem24

Arama: Arama işlemi Toplam 0,35 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    5
    Görüntüleme
    3.329

    Cevap: Samsung Galaxy Note 7 SM-N930V Kullanıcıları Kulübü

    Çok uzak kalmışız:) cikti mi piyasaya
  2. Sabit Konu
    [ROM] Cevap: [N7100]Zinse v2.5 4.3 & v3.3 4.4.2 | Klon IMEI veya Orijinal | AROMA | Wifi-Şebeke direkt

    1,014,543
    Görüntüleme Sayısı


    Tebrikler zinse
  3. Cevap
    9
    Görüntüleme
    4.502

    [Alınık] Cevap: Araba kiralamak icin tavsiyeler

    1800-2000 tl 2016 model dizel clio linea vs
    1400-1600 tl 2012-13 dizel clio linea vs
  4. Cevap
    8
    Görüntüleme
    2.452

    [Soru] Cevap: Protein Tozları Zararlımıdır Yoksa İhtiyaç mı ?

    bence hiç bulaşma. sindirimi ve atılımı için böbrekler ve karaciğerin harcadığı gayrete değmez. alkol gibi düşün.
    doğal yolları kullan, yumurta gibi et gibi
  5. Cevap
    36
    Görüntüleme
    8.488

    [Yardım] Cevap: Mega 6.3 Cam değiştirme.

    Yeni panele 200 tl iyiymiş.

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Cevap
    54
    Görüntüleme
    47.733

    Sabit Konu
    [Bilgi] Cevap: 444Android.Com forumda reklam vermek isteyenler..!!

    Cevap verildi
  7. Cevap
    54
    Görüntüleme
    47.733

    Sabit Konu
    [Bilgi] Cevap: 444Android.Com forumda reklam vermek isteyenler..!!

    Tabi. Hangi konum ?
  8. Konu: Siteye giriş

    Son yazan Erdem24
    Cevap
    6
    Görüntüleme
    3.014

    Cevap: Siteye giriş

    iyi forumlar dost..
  9. Konu: Siteye giriş

    Son yazan Erdem24
    Cevap
    6
    Görüntüleme
    3.014

    Cevap: Siteye giriş

    hocam yanlışın var, tarayıcı hatasıdır.
    internet explorer, firefox,chrome deniyorum herhangi bi sorun yok şu anda.

    yani sorun varsa düzeltmeliyiz, o açıdan diyorum.
  10. Cevap
    4
    Görüntüleme
    3.060

    Cevap: Note 4 Marshmallow varsayilan program sorunu

    resmen rezalet bir durum. kepazelik, çok yoruyor bizi.
  11. Cevap: NOTE 3 N9000q AÇILMIYOR RECOVERY MODE GİRİLMİYOR SADECE DOWNLOAD MODE AÇILIYOR

    sahibindenden kaput telefonlara da bakabilirsiniz anakart çip sağlam olan
  12. [ROM] Cevap: [Android 6.0][OFFICIAL][MARSHMALLOW][i9100]RESURRECTION REMIX MM [5.6.9]

    paylaşımlarının devamını dilerim kardeşim:)
  13. Konu: Siteye giriş

    Son yazan Erdem24
    Cevap
    6
    Görüntüleme
    3.014

    Cevap: Siteye giriş

    şu an siteden yazıyorum, sizdeki problem nedir?
  14. Cevap
    4
    Görüntüleme
    2.351

    Cevap: Hatalı çıkış note5 olabilirmi?

    Olabilir.
    Note 5te batırmış bence samsung. Ben de memnun değilim.

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Cevap
    33
    Görüntüleme
    8.633

    [Yardım] Cevap: samsung galaxy tab 7.0 hafıza

    Misal buradaki anlatımı baz alarak

    Bu dosyaları kullanarak recovery yükle


    Anlatım tab2 ama dosyalar tab7


    Samsung tab 7 recovery zip...
  16. Cevap
    10
    Görüntüleme
    6.219

    [Yardım] Cevap: E-Tab 5 Custom ROM Hatası

    Wipe yapıp aynı custom romu tekrar atın.
    Data wipe yapmak sadece kişisel verileri siler romu silmez
    Data wipe factory reset anlamına gelir.
    Ama boot silinmiş olabilir yani sen romu tekrar kur.
    ...
  17. [Anlatım] Cevap: [I9300][CM13][BoefflaKernel]Sorunsuz Kurulum Stabil Ayarlamalar Ve Hoş Görünüm

    Tamamlarsan yararlanacak çok kişi var dostum ;)
  18. Cevap
    5
    Görüntüleme
    2.905

    Cevap: Lenevo S60 Lollipop Root

    srsroot com

    Deneyin birisi bununla root etmiş.
  19. Konu: N9005 Modem Hakkında

    Son yazan Erdem24
    Cevap
    27
    Görüntüleme
    8.612

    [Yardım] Cevap: N9005 Modem Hakkında

    Efs yedek almayı ihmal etme.
    Nandroid yedek de al
    Modem yükleyebilirsin fark edecektir.
    Gerçi baştan firmware kurmak daha iyi çözüm bence.
    4.4.3 firmware at mesela
    Sonra 5.0.1 dene
  20. Cevap
    37
    Görüntüleme
    17.292

    Cevap: Samsung Galaxy S7 Kullanıcıları Kulübü

    Kaça nerden?
  21. Cevap
    15
    Görüntüleme
    12.666

    [Yardım] Cevap: [ÇÖZÜLDÜ] Samsung Galaxy MEGA anabant bilinmeyen sorunu

    alpikk
  22. Cevap
    4
    Görüntüleme
    2.061

    Cevap: Ekran kapanıyor ard arda

    Değişim zor.
    Çözüm servis.

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  23. Cevap
    33
    Görüntüleme
    8.633

    [Yardım] Cevap: samsung galaxy tab 7.0 hafıza

    Önce cwm yükleyeceksiniz
    Sonra nandroid yedek alacaksınız
    Sonra Wipe yapıp romu yükleyeceksiniz
  24. Cevap
    3
    Görüntüleme
    10.131

    Cevap: Sürekli Yeniden Açılan Galaxy W Acilen Yardım

    ya batarya ya anakart sorunu var. ya da power butonu sorunu var.
    başka çözümü de yok malesef. çünkü recovery'ye girmeden veya roma girmeden işlem yapamazsın kardeşim
  25. Cevap
    7
    Görüntüleme
    5.459

    Cevap: Yeni Güncelleme 29042016

    Mobil programla mi?
    ben bi ara full format ile firmware atayım dedim ama kolaysa şimdi tam rom yukleme de yapabilirim. Wipe siz rom yukleme gibi sanırım
Toplam 500 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş