İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: Lol_top

Arama: Arama işlemi Toplam 0,01 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    38
    Görüntüleme
    8.694

    Sabit Konu
    Cevap: iGO Basarsoft Nextgen 9.18.27.659452 (24.06.2016)

    hiu482,
    Şimdi mesajından alıntı yapıyordum ama mesajlar silinmiş.

    Benim için dediğin devlet sorumlusumu,insandan üstün insan tipimi,google dan tecüme edip aşağıda iki satır yazı biri diye...
  2. Konu: AutoMate - Car D1.1

    Son yazan Lol_top
    Cevap
    2
    Görüntüleme
    1.505

    Cevap: AutoMate - Car Dashboard Premium v1.3.1.1

    Telefon,, Mesajlaşma,sesli navigasyon ve medya denetimi gibi uygulamaları tek bir çatı alında ortak olarak kullanma özelliği odbye bağlı değildir.
    Sadece motor verileri için odb gereklidir.
  3. Cevap
    21
    Görüntüleme
    3.087

    Cevap: Android Telefonları Hızlandıran Yöntem

    İnceleme sonucunu bana bildirirsiniz sanırım.
  4. Cevap
    21
    Görüntüleme
    3.087

    Cevap: Android Telefonları Hızlandıran Yöntem

    7- 8 satır cümle ile kimsenin emeği suistimal olmaz.Bu işe bu kadar kelime dökeceğinize, bir moderatör olarak iki kelimelik "hoş geldiniz" temnnisinde bulunsaydınız keşke.
  5. Cevap
    21
    Görüntüleme
    3.087

    Cevap: Android Telefonları Hızlandıran Yöntem

    O size göre öyle bence alıntı.Sanal alemin vazgeçilmez kuralı, herkes birbirinden alır ve paylaşır.
  6. Konu: Africa HERE 2015.Q1

    Son yazan Lol_top
    Cevap
    0
    Görüntüleme
    911

    Africa HERE 2015.Q1

    -

    Africa HERE 2015.Q4
    +

    Africa HERE 2015.Q1

    Text Changes

    -
  7. Cevap
    1
    Görüntüleme
    1.128

    AppLock Premium - Fingerprint v6.8.0

    https://lh3.googleusercontent.com/8kJ7zW6Pm61ZBCD7j8BTaCFLNnBrJBy_1TP3NHKIn3OihKy8GTWnwB7JCLNRYfnAWN4=h900
    ...
  8. Cevap
    3
    Görüntüleme
    1.366

    Cevap: Instant Heart Rate Monitor Pro v5.36.2817

    Arka kameraya dokunulduğuna göre kamera sensörüdür.
  9. Cevap
    2
    Görüntüleme
    1.742

    Cevap: Lucky Patcher v6.2.6 (root)

    Güncellendi.
  10. Cevap
    5
    Görüntüleme
    3.072

    Cevap: Freedom v1.4.0 ( Google Play Hacking)

    Güncellendi.
  11. Cevap
    3
    Görüntüleme
    1.366

    Instant Heart Rate Monitor Pro v5.36.2817

    https://lh3.googleusercontent.com/ljKPHs0HDLlJwxplel_PqvkCN4L1Wd2n7y-3Ln_Ud5742889H8LLNdV9DOknsuJXvQAu=h900
    ...
  12. Cevap
    2
    Görüntüleme
    1.256

    Yandex.Navigasyon v2.03

    -

    https://lh3.googleusercontent.com/o7roJQZY5gPU2yn4vVryG7TcuMMXNqDC8_fGuVhM5bda5gMeGa S9gu_mW1pAL51AIPt_=h900
    ...
  13. Cevap
    0
    Görüntüleme
    1.038

    Torque Pro (OBD 2 & Car) v1.8.99 + Patched

    https://lh3.ggpht.com/Rwna0Z6-EYHkQb18SaFfCRpk1mfsLE3uC0UQMx_dxf48biXeD3QFsNJrnJjutWMFmh8=h310 https://lh3.ggpht.com/IElU7AcmrAvI8yDW1YEPVrDfxuizWKSLkUtWyIDaZScE2jwlDvxyKG2z2PD5yu1jEg=h310

    ...
  14. Konu: AutoMate - Car D1.1

    Son yazan Lol_top
    Cevap
    2
    Görüntüleme
    1.505

    AutoMate - Car D1.1

    https://lh3.googleusercontent.com/dyutCHOvned0MBdoymipRGyTh-2NOh0rID1XgQhN1KMIVnDj4BPDpTQ4CDJ8AGmZ7Q=h900





    -

    AutoMate - Car Dashboard Premium v1.3.1.1
    +
  15. Cevap
    21
    Görüntüleme
    3.087

    Cevap: Android Telefonları Hızlandıran Yöntem

    Okuduklarımızı burada paylaşırsak,görmeyenleride bilgilendirmiş oluruz.
  16. Cevap
    21
    Görüntüleme
    3.087

    Android Telefonları Hızlandıran Yöntem

    Android telefonunuzu hızlandırmak istiyorsanız, geliştirici seçenekleri üzerinde yer alan animasyonları kapatın.


    Her yeni Android sürümüyle beraber Google'ın farklı animasyon geçişleri...
  17. Konu: Branding

    Son yazan Lol_top
    Cevap
    0
    Görüntüleme
    885

    Branding

    https://s32.postimg.org/t0uph9k91/brand.png

    Branding burada TomTom ve Here POI ile kullanılır.
    Başlamadan önce Save klasöründeki poi_visiblities dosyayı kaldırın

    sys dosyasına ekleyin
    [other]...
  18. Konu: j700f root atma

    Son yazan Lol_top
    Cevap
    1
    Görüntüleme
    1.003

    [Yardım] Cevap: j700f root atma

    Samsung Galaxy J7 SM-J700F Root Android 5.1.1


    Samsung-Usb-Driver-
    https://yadi.sk/d/GcXb_Xl9isTi7

    Gerekli Dosya: https://goo.gl/CYacrz


    http://www.androidevim.com/forum/images/ayrac.jpg
  19. Cevap
    6
    Görüntüleme
    2.329

    Cevap: SnapTube VIP - ******* Downloader HD ***** v4.7.0.8547 Final

    SnapTube VIP - ******* Downloader HD ***** Beta v4.8.1.8548 eklendi
  20. Cevap
    0
    Görüntüleme
    1.486

    Titanium Backup v7.5.0 Pro And Modaco Patched

    https://lh6.ggpht.com/9AJJDNzSHwULSS7wkQf7xQE9wmSadlXT9y-QvZeHzFObkJ0fOTUBPfMi8LFrH7AErw=h900

    https://lh5.ggpht.com/WpBvAblyjArrU04OINxQmiB1rksnxhdFwCHtTb0-QUAOy4o9iXGJddAm2ogYOD6Irew=h900
    ...
  21. Konu: Navier HUD 2.4.9

    Son yazan Lol_top
    Cevap
    1
    Görüntüleme
    1.210

    Cevap: Navier HUD Navigation Premium v2.4.9

    Güncellendi.
  22. Cevap
    0
    Görüntüleme
    1.082

    GPS Tracker Car TK SMS v1.13.5

    -

    https://lh3.googleusercontent.com/eZBjSaVN_NEZGLt2tqiXDDeGuiXOutqFlUMKcnmxkUU_KX_Tfu e-4jHXDmQvZsE8gtI=h900
    ...
  23. Konu: Basemap NNG 2012.03_

    Son yazan Lol_top
    Cevap
    3
    Görüntüleme
    1.804

    Basemap NNG 2012.03_

    -

    Basemap NNG 2012.03_160607.fbl
    +

    Basemap NNG 2012.03_

    Text Changes

    -
  24. Cevap
    1
    Görüntüleme
    1.259

    ******** ******* Downloader v2.2.9 build 677 Slide +(Ad-Free)

    https://img.utdstc.com/screen/android/thumb/********-*******-downloader-005.jpg


    https://img.utdstc.com/screen/android/thumb/********-*******-downloader-006.jpg

    ...
  25. Cevap
    0
    Görüntüleme
    705

    WIFI Signal Premium v9.5.4

    https://lh3.googleusercontent.com/fLaQZ47OSphhgqVMQg433x9xQphGT-z_4FN4tB2h2DeptLMh5rwVJ3kiQ7me4zLY1wQ=h900
    ...
Toplam 148 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş