İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: hiu482

Arama: Arama işlemi Toplam 0,05 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: İnstagram hikayem

    Son yazan hiu482
    Cevap
    4
    Görüntüleme
    2.141

    [Soru] Cevap: İnstagram hikayem

    Xposed modülü ile

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Cevap
    3
    Görüntüleme
    1.960

    Cevap: Fabrika ayarlarından veri kurtarma

    O zaman cok zor. Hatta imkansiz nerdeyse.

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Cevap
    19
    Görüntüleme
    4.841

    Cevap: N9000Q - 6.0.1 için Kernel

    Kernel benim attigim gibi ama phonesis rom n9005 için. Yani uyumsuz.

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Cevap
    19
    Görüntüleme
    4.841

    Cevap: N9000Q - 6.0.1 için Kernel

    N900 için varda sizin cihaz n900t miydi?

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Konu: S6 edge IMEI tamiri

    Son yazan hiu482
    Cevap
    5
    Görüntüleme
    2.379

    Cevap: S6 edge IMEI tamiri

    RıdvanBeyge
  6. Cevap
    19
    Görüntüleme
    4.841

    Cevap: N9000Q - 6.0.1 için Kernel

    Bende dün fark ettim. Uyari yapayım dedim.

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Konu: S6 edge açılmıyor

    Son yazan hiu482
    Cevap
    6
    Görüntüleme
    2.318

    Cevap: S6 edge açılmıyor

    Şarja takıp denediniz mi?

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Cevap
    2
    Görüntüleme
    2.301

    Cevap: Vold.fstab ve vold.fstab.nand dosyası

    Uymaz. S3 mini kullanan birinin atması gerek. İkinizde de aynı yazılım olmak zorunda. Tavsiyem orjinal yazılımı baştan atın.

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Cevap
    19
    Görüntüleme
    4.841

    Cevap: N9000Q - 6.0.1 için Kernel

    Lee24 attığınız romlarin n9000q için olduğuna emin misiniz? N9005 için duruyor ikiside.

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Konu: S6 edge açılmıyor

    Son yazan hiu482
    Cevap
    6
    Görüntüleme
    2.318

    Cevap: S6 edge açılmıyor

    mmsalihh420123 hard brick durumunda recovery ve download mod açılmaz. Hatta cihaz komple açılmaz.

    Sorun yazılım yükseltme hatasi gibi duruyor. Download moda alın cihazi. Orjinal yazılımı...
  11. Konu: S6 edge açılmıyor

    Son yazan hiu482
    Cevap
    6
    Görüntüleme
    2.318

    Cevap: S6 edge açılmıyor

    Ses kapatma +home+güç tuşlarına basin. Bir ekran gelicek. Ses acma tuşuna basin bir kerede. Ardindan odinden orjinal romu yükleyin.

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Konu: Telefon tavsiyesi

    Son yazan hiu482
    Cevap
    1
    Görüntüleme
    1.595

    [Yardım] Cevap: Telefon tavsiyesi

    Zenfone 2 4 gb ram var. Mi5 te yanılmıyorsam 3 gb ram mevcuttu.
    Zenfone 2 de guncellemeler geç geliyor. İşlemcisi de intel atom. İntel artik bu işlemciye desteğini kesmiş durumda.
    Mi5de...
  13. Cevap
    19
    Görüntüleme
    4.841

    Cevap: N9000Q - 6.0.1 için Kernel

    N900 uluslararası model. Tabi paylaşırım. Yarina yüklerim. Şuan net çok yavas da.

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Cevap
    19
    Görüntüleme
    4.841

    Cevap: N9000Q - 6.0.1 için Kernel

    S3 bende note 3 annemde.

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Cevap
    19
    Görüntüleme
    4.841

    Cevap: N9000Q - 6.0.1 için Kernel

    Bende yarin indirip kurayım cihaza.

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  16. Cevap
    19
    Görüntüleme
    4.841

    Cevap: N9000Q - 6.0.1 için Kernel

    Sizin için uygunsa olabilir hocam.

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. Cevap
    19
    Görüntüleme
    4.841

    Cevap: N9000Q - 6.0.1 için Kernel

    Size attığım link n900 için. Gerçekten 6.0 mi? Ben daha çıkmadı diye biliyorumda. Size zahmet olmazsa bu konu altina da rom linkini atar mısınız?

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  18. Cevap
    19
    Görüntüleme
    4.841

    Cevap: N9000Q - 6.0.1 için Kernel

    https://www.androidfilehost.com/?fid=24572369242687307 bu size lazim olan.

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  19. Cevap
    19
    Görüntüleme
    4.841

    Cevap: N9000Q - 6.0.1 için Kernel

    6.0.1 derken? Aosp için mi?

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. Cevap
    2.148
    Görüntüleme
    575.503

    [ROM] Cevap: [NI1]Dr.Ketan Custom ROM V14 N3 & S5 Features MultiDPI 20Ekim14

    Donma sorun oluyorsa arka plani temizleyin. Greenify kullanin. Geliştirici seçeneklerinde arka plan limitini 2 veya 3 olarak ayarlayin. Sanirin sorun çözülür.

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk...
  21. Cevap
    2.148
    Görüntüleme
    575.503

    [ROM] Cevap: [NI1]Dr.Ketan Custom ROM V14 N3 & S5 Features MultiDPI 20Ekim14

    Kilit ekrani türü nedir? Patlayan ışıklar vs? Ondan da olabilir.

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  22. Konu: Lg g3 yalnış rom

    Son yazan hiu482
    Cevap
    25
    Görüntüleme
    5.954

    Cevap: Lg g3 yalnış rom

    Geçmiş olsun

    GT-T999 cihazımdan gönderildi
  23. Konu: Lg g3 yalnış rom

    Son yazan hiu482
    Cevap
    25
    Görüntüleme
    5.954

    Cevap: Lg g3 yalnış rom

    Tamam yarin atarım.

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  24. Konu: Lg g3 yalnış rom

    Son yazan hiu482
    Cevap
    25
    Görüntüleme
    5.954

    Cevap: Lg g3 yalnış rom

    Downlaod moda aliyorsunuz. Adb kurulu olmali pcde. 2 3 tane kod yazip bootloaderi aciyorsunuz. Oradayken de twrp flashlayin. Bu kadar. Kodlari ben yarin size atarim pcden. Ya da siz arastirin zaten...
  25. Konu: Lg g3 yalnış rom

    Son yazan hiu482
    Cevap
    25
    Görüntüleme
    5.954

    Cevap: Lg g3 yalnış rom

    Downlaod modda bağlamayı deneyin. Ya da download moda giriyorsa bootloaderi acin. Twrp flashlayin. Ordan custom rom. Ama olmaz gibime geliyor.

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toplam 500 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş