İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: TechMaN

Arama: Arama işlemi Toplam 0,03 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    5
    Görüntüleme
    2.474

    Cevap: Freedom v1.3.1 ( Google Play Hacking)

    Teşekkürler lakin uygulama amacı zaten korsancilik

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Cevap
    5
    Görüntüleme
    16.913

    Cevap: Rootlu ve rootsuz telefon nasıl anlaşılır?

    Eğerki rootlu cihazda sana lazım Root işlemleri onay olursa busyboxa yada xposede gerek yok. Super su yetkisi ver yeter

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Cevap
    1
    Görüntüleme
    1.203

    Cevap: Telefonuma root atarken kapandı yardım edernisiniz ?

    Kingroot çoğu cihaza hasar verir. Frama root tavsiye ederim. Büyük ihtimalle brick ettin.

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Cevap
    6
    Görüntüleme
    1.731

    [Yardım] Cevap: yurt dışı note 2 kapandı nasıl ımeı atabilirim

    Değerli kardeşim. Root et imei changeger ile imei değiştirme dene. Ama room stok 4.1 yada 4.2 olmalı 4.3 olmaz. Eğer yine olmazsa 30 tl imha edilmiş bir cihaz imeisi attır. Bu kadar. Note 2 zor...
  5. Cevap
    21
    Görüntüleme
    24.812

    Cevap: Samsung Galaxy Note 7 SM-N930V Teknik Özellikleri

    Bildiğiniz s7 edde kasası yama edilmiş hali.

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Cevap
    6
    Görüntüleme
    1.731

    [Yardım] Cevap: yurt dışı note 2 kapandı nasıl ımeı atabilirim

    Arıza patch araştır dene zamanında null için en iyi ilaç arıza patch idi. Yüklü room 4.2 olsun

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Cevap
    21
    Görüntüleme
    24.812

    Cevap: Samsung Galaxy Note 7 SM-N930V Teknik Özellikleri

    Note 6 neo diye yada 7 neo diye çıkar belki.

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Cevap
    3
    Görüntüleme
    2.077

    [Yardım] Cevap: Mobil veri KAPALIYKEN Vodafone 15 KRŞ kesiyor...

    Vodafone nin öyle şeylerine şahit oldum ki mahkemeye gitmeyi sevmeyen biri olduğum için çok kurtuldu. Gram bedava yi söke söke karşılığını alır. Verildiği sözler durmaz

    m2 note cihazımdan...
  9. Cevap
    21
    Görüntüleme
    24.812

    Cevap: Samsung Galaxy Note 7 SM-N930V Teknik Özellikleri

    Daha net bilgiler geldi. 4gb ram ve 3500 mah. Seride olması gereken buydu pil olarak ama ram 6gb beklentisi çoktu. Yinede not 8 6gb daha mantıklı diye düşünüyorum yoksa sonu gelmez bu ram macerası....
  10. Cevap
    23
    Görüntüleme
    5.904

    [Haber] Cevap: Samsung Galaxy Note 6 Cpu-Z De Görüldü [Özellikleri]

    Halen kesin bilgiler yok. 2 Agusta herşey belli olur. Tahminen Light model gelir

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Cevap
    1
    Görüntüleme
    1.592

    Cevap: general mobile gm 5 plus root

    Değerli insan kingroot dene. Ve kaldırınca da otomatik root kalkar

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Cevap
    7
    Görüntüleme
    1.451

    Cevap: HTC 10 İmei Hakkında

    Aynen o cihaza pasaport kaydı değer

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Cevap
    7
    Görüntüleme
    6.168

    Cevap: MTK All In One v2.0 - Tüm MTK Araçları & Anlatımları

    Way maşallah bu proje de durum nedir 2016 sürümü

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Cevap
    8
    Görüntüleme
    1.635

    [Soru] Cevap: Protein Tozları Zararlımıdır Yoksa İhtiyaç mı ?

    Ünlü vücut geliştiriciler çoğu bu tozlardan kanser kapar. Ben kilo almak için kullandım baş ağrısı yapıyordu.

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Cevap
    36
    Görüntüleme
    5.080

    [Yardım] Cevap: Mega 6.3 Cam değiştirme.

    O zaman rahat bir gönülle tak :)

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  16. Cevap
    36
    Görüntüleme
    5.080

    [Yardım] Cevap: Mega 6.3 Cam değiştirme.

    Amoled ise çok narin olur perde şeklinde risk yani. Usta nezaretinde mümkünse olsun

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. Cevap
    5
    Görüntüleme
    1.756

    Cevap: Note 2 tertemiz full kutulu çiziksiz

    Way maşallah emektarı iki defa satın aldım aynı note 2 gri ve beyaz. Cihaz hsrbi 4x4 lüktu
    Hayırlı satışlar.

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. Konu: Dark sw 05

    Son yazan TechMaN
    Cevap
    10
    Görüntüleme
    10.412

    Cevap: Dark sw 05

    Değerli insan tr de saat pahalı diyorsan gearbest com dan ver orijinal bir marka sipariş. 50 ile 100 dolar arası. Kafa rahat olsun. Tr de herşey kara borsa ve kopya ürünler bile 400 tl den başlıyor...
  19. Konu: Çay Ocağı

    Son yazan TechMaN
    Cevap
    3.957
    Görüntüleme
    820.205

    Sabit Konu
    [Geyik] Cevap: Çay Ocağı

    Hayırlı sahurlar canlar

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. Konu: Dark sw 05

    Son yazan TechMaN
    Cevap
    10
    Görüntüleme
    10.412

    Cevap: Dark sw 05

    Dark dz u vs markalar hepsi replika yada logo değişmiş düşük veya orta kalite saatle.
    Kesinlikle bulaşmayın.
    Kaliteli markalar ve hizmeti olanlar
    Samsung
    Lg
    Alcatel
    Huawei
    Asus
    Sony...
  21. Konu: Çay Ocağı

    Son yazan TechMaN
    Cevap
    3.957
    Görüntüleme
    820.205

    Sabit Konu
    [Geyik] Cevap: Çay Ocağı

    http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160606/f31e3576574cd8e2841a0ae21c3f62d6.jpg

    Hayırlı ramazanlar diliyorum canlar

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  22. Cevap
    19
    Görüntüleme
    3.744

    [Haber] Cevap: ÖNEMLİ- PayPal kapanıyor

    Dun devam ediyordu

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  23. Cevap
    19
    Görüntüleme
    3.744

    [Haber] Cevap: ÖNEMLİ- PayPal kapanıyor

    Ek bilgi : eğer bakiyesi 10 dolar altı olan malesef çekemez ama aktarma yada birine gönderme mümkün. O yüzden birine aktarın yada 9 dolar vs bakiyesi olan bir tanıdık varsa 1 dolar gönderin ki...
  24. Cevap
    19
    Görüntüleme
    3.744

    [Haber] Cevap: ÖNEMLİ- PayPal kapanıyor

    Desene trol ettiler meydanı.
    Tamam milli sisteme geçtik ama hazır olmadan bilgi verilmeden PayPali bitirmeye çalışmak durdurmak çok kötü oldu. Bir aşama olmalı idi. 6 Haziran cok az bir zaman
    ...
  25. Cevap
    11
    Görüntüleme
    2.692

    Cevap: Asus zenfone 3 serisi tanıtıldı. bu sefer olmuş

    Intel hız olarak müthiş ti lakin sistem ve uygulama entegrasyon sorunu çok vardı

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toplam 500 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş