İletişim


 Android indir


[email protected]


[email protected]

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: fbegit

Arama: Arama işlemi Toplam 0,01 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    0
    Görüntüleme
    11.677

    H542TR lg4 staylus modeli root olmuyor

    selam arkdaşlar yardım lazım acil teli root edemiyorum kingroot denedim hata veriyor yüzde 70e gelince kalıyor birsürü rakamlar vs cıkıyor hata veriyo nasıl yaprım bilen vrmıdır biraz internetten...
  2. Cevap
    8
    Görüntüleme
    6.733

    Cevap: Vodafone 861 Android 4.1'e yükseltebilirmiyim

    kardeşim nasıl root yaptın anlata bilirmisn acaba madem ustası olmuşssun telin teşekürler
  3. Cevap: Vodafone Smart 2 861 (Alcatel 922) için MTK Droid Tools ile alınmış backup lazım

    arkadaşım bende vodafon 861 var ama bu ne dandik bir cihazmışki bir türlü tam olarak root olması icin yüzde yüz basit bir cözüm bulamadım başıma bela oldu benim icin yada öyle buzamana kadr kore...
  4. Cevap
    14
    Görüntüleme
    22.481

    [Anlatım] Cevap: Vodafone 861 -ROM-ROOT Ayrıntılı Anlatım

    Ardından Scatter Loading Sekmesine Tıklayıp Çıkarttığımız Dosyalardaki "Android_2.3.6_MT6573_Android_scatter_918"
    Seçiyoruz.
    Ardından Recovery Sekmesine Çift Tıklayıp Çıkarttığımız Dosyalardaki...
  5. Cevap
    14
    Görüntüleme
    20.482

    Cevap: [ÇALIŞIYOR] MTK6572 Note 3 Rom (replika) full indir

    yani indirmek de bi ayrı dert zaten verilen linkden 999 saniye bekle diyo
  6. Cevap
    2
    Görüntüleme
    4.340

    Cevap: asus memo pad 7 garantili. root yapmak istiyorum .

    anladım haklsınız en iyisi garanti bitince rootlamak .ilginize teşekkür ederim saygılarla kolay gelsin..
  7. Cevap
    2
    Görüntüleme
    4.340

    asus memo pad 7 garantili. root yapmak istiyorum .

    model K013 ME176CX 1B Z3745 İNTEL işlemci 8gb ..cihazım bu kardeşim .ben buna root atıp tamamen sistemde yer kaplayan gereksiz uygulamalırı kaldırmak istiyorum .ama garantiden cıkarmı yada bir...
  8. Cevap
    2
    Görüntüleme
    4.156

    Cevap: ZTE BLADE S acılmıyor nasıl formatlamak gerekir ???

    yokmu anlayan biri arkdaşlar cihazı acıyorum yeşil android robot ta kalıyo başka hic bir şey yapamıyorum nasıl acarım acaba
  9. Cevap
    2
    Görüntüleme
    4.156

    ZTE BLADE S acılmıyor nasıl formatlamak gerekir ???

    değerli arkdaşlarım saygı değer ustalar . elimde zte blade s modeli var ama telefon acılırken android resminde kalıyo yeşil robot öylece bekliyo ses acma kapa vs tuşlar la format yeniden denedim...
  10. Konu: note 3 şebeke yok

    Son yazan fbegit
    Cevap
    7
    Görüntüleme
    6.665

    Cevap: note 3 şebeke yok

    abiciğim mühendislik modunda girdiğinde bant modu varya gprs vs olduğu yerde yani o bant modundan sadece GSM sec sadece . ve ayrıca ayarlar mobilağlar bölümündede var ağ modu o bölümdede sadece gsm...
  11. Cevap
    6
    Görüntüleme
    4.850

    Cevap: MTK nın en son işlemcili not 3 ünü nereden bulabilirm .??

    bilinçli olarak gercekle yaptığın bircok şeyi onlada mtk ilede yaptığım icin.tercih sebebim mtk havadan ziyade zaten benim en cok kızdığım biraz öncede verdiğim örnek hava icin alan arkdaşım dı...
  12. Cevap
    6
    Görüntüleme
    4.850

    Cevap: MTK nın en son işlemcili not 3 ünü nereden bulabilirm .??

    yani şimdi bir not3 seviyorum diyede gidip 2bin lira da vermek ne biliym cok para yazık günah diye düşünüyorum bende cünkü not dediler not2 dediler not3 dediler not4 dediler ve insanlardan 2 bin 2bin...
  13. Cevap
    6
    Görüntüleme
    4.850

    MTK nın en son işlemcili not 3 ünü nereden bulabilirm .??

    selam arkdaşlar ben ankardayım ve MTK nın en son işlemcili not 3 ünü nereden bulabilirm önerisi bildiği emin olduğu güvenilir bi yer önere bilirmi ve en son mtk6592 mu?? NOT3 de acaba .ulus ...
  14. Cevap: MTK6572.2cekirdek 1.3ghz n900 NOT3 de.. facebook ve bazı uygulamardan cıkma hatası ..yardı

    abiciğim browser den calışıyor *******. cm browser var mesla oda süper onun üzerinde n calıştırıyor tarayıcıdan clışıyor yani ama kendi ******* uygulamsından calışmıyo play hatası veriyo durduruldu...
  15. Cevap: MTK6572.2cekirdek 1.3ghz n900 NOT3 de.. facebook ve bazı uygulamardan cıkma hatası ..yardı

    rom kuracağım. bende tam şu saatlerde not3 bölümünde ne kadr bana uyacak gibi duran rom lar varsa indirmeye başladım .yedeğim var farklı farklı günlerde ayarlarda rom yedeğim var 3 4 tane pc yede...
  16. Cevap: MTK6572.2cekirdek 1.3ghz n900 NOT3 de.. facebook ve bazı uygulamardan cıkma hatası ..yardı

    ne oldu bu site ye bi allahın kulundan ses cıkmadı 1haftadır
  17. MTK6572.2cekirdek 1.3ghz n900 NOT3 de.. facebook ve bazı uygulamardan cıkma hatası ..yardım?

    selam arkdaşlar benim sorunum mtk6572 not3 de facebook veya *******de ve özellikle candy crush de ve facebook da sık sık oyunu oynarken veya facede dolaşırken uygulamdan cıkıyor. sorun adobe flas...
  18. Cevap
    0
    Görüntüleme
    1.929

    Yedeğin varsa her türlü rom denene bilirmi acaba..

    selam arkdaşlar hep s4 takılıyodum bu sefer not3 var elimde fene değil hızı vs 6572 mtk 1.3ghz 2cekirdek .hemn zaten eve gelir gelmez ilk işim root ve cwr yapmak oldu hemn backup yapıp yedeğini aldım...
  19. Cevap
    3
    Görüntüleme
    7.797

    desen hatası yüzünden kilitlenen polypad d528

    selam arkdaş bi yakınım desen hatası yüzünden tableti kilitlemiş ve servisi 80tl ye acarız demiş acaba bu işi cöze bilirmiyiz arkdaşlar bana yardım edecek babayiğit varmı :cyclops: telefonculara...
  20. Replika mtk cihazları almadan önce lütfen test edin arkdaşlar.. Nasılmı. ??

    arkdaşlar bu benim genelde her zamn yaptığım bir deneyimdir.. replika cihaz almadan önce test ederim en azından işlemci nedir kactır ram ne kadrdır hafıza ne kadrdır vs vs cok güzel test ederim ....
  21. Cevap
    4
    Görüntüleme
    3.296

    Cevap: mtk 6575 .note 2 şebeke problemi var

    yani donanımsal mı diyosun ustam anten vs gibi problemimi var diyosunuz acaba
  22. Cevap
    4
    Görüntüleme
    3.296

    mtk 6575 .note 2 şebeke problemi var

    selam herkese arkdaşlar .elimde 6575 note 2 var cihazın hızı vs güzel dokunamtik hepsi güzel yani hoşuma gitti ama gel gelelimki cihazın enbüyük en önemli sorunu şebek cekim cok az ya kesiliyor yada...
  23. Cevap: MTK6577 cok güzel cok hızlı ve cok seri bir rom ....güle güle kulanın

    cihaz şimdi elimde yok parca niyetine verdim tamirciye o yüzden alamadım tam bilgileri .resimlerdeki bilgiler var cihazın kurun deneyin uymassa yedeğinize geri dönersiniz ..yedeğin yoksa yükleme...
  24. Cevap
    2
    Görüntüleme
    3.798

    Cevap: mtk6572 rom oldukca hızlı... buda benden olsun .444andirod e

    gercek bilgiler dir bunalr aynı sonuclar cıkyor ve dediğim gibi mtk 6572 cihazı olan rom arıyan elinde yedeği olan kullnır yani emre kardeşim yani sonucda yedeğin varsa sorun varmıdr ben bu siteden...
  25. Cevap: Hardware : MT6577 (MTK6589 is Fake!) Görünen Telefona Rom Arıyorum

    mtk s4 bölümünde yükledim konuyu actım üst üste 2 tane rom verdim mega siteye yükleyip burayada link attım konuya baksın
Toplam 92 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş