İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: Nejat

Arama: Arama işlemi Toplam 0,31 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: cihaz tavsiyesi

    Son yazan Nejat
    Cevap
    8
    Görüntüleme
    4.381

    [Alınık] Cevap: cihaz tavsiyesi

    Edge değil. Edge paneller çok pahalı. S7 kendini kanıtladı. Note 7 ile nerede ise aynı donanımda idi. Tabii ki tavsiyem note 7 olurdu ama patladı gitti. İPhone demeyeceğime göre geriye son çıkan...
  2. Konu: cihaz tavsiyesi

    Son yazan Nejat
    Cevap
    8
    Görüntüleme
    4.381

    [Alınık] Cevap: cihaz tavsiyesi

    Bende şu an 1 yıl garantili s7 var. daha doğrusu arkadaşın . 2000 istiyor ama 1850 ye felan kabul ettiririm.
  3. Konu: samsung not 5

    Son yazan Nejat
    Cevap
    1
    Görüntüleme
    1.441

    Cevap: samsung not 5

    bildiğim kadarıyla eller serbest modu note 4 ile birlikte tarih oldu
  4. Cevap: Note 4 sistem güncellemesine girince ( simkart güncelleme sunucusuna kayıtlı değil hatası )

    cihazınızın tam modeli ne ise sammobile.com dan en güncel yazılımını indirin ve odin ile yükleyin. sorun kalmaz.
  5. Cevap
    2
    Görüntüleme
    1.893

    [Satılık] Cevap: Turkcell faturali tertemiz GARANTİLİ lg g4

    hayırlı satışlar. temiz cihazmış
  6. Konu: Forum Sorunları

    Son yazan Nejat
    Cevap
    819
    Görüntüleme
    267.703

    Sabit Konu
    [Bilgi] Cevap: Forum Sorunları

    bir kaç konuya mesaj atmadan konu açamazsınız. mesaj sayısı kısıtlaması var
  7. Cevap
    19
    Görüntüleme
    15.469

    Sabit Konu
    [Anlatım] Cevap: Samsung Galaxy Note 4 - Kamera Modu - Süper iyileştirme

    note 4 ün ilk çıkan basesi ile uyumlu idi. daha sonra gelen güncellemeler için bu modun sahibi geliştirme yapmadı. yani proje yarım kaldı. şu an sağlam link bulsanız da işe yaramayacaktır
  8. Cevap
    18
    Görüntüleme
    6.408

    [Yardım] Cevap: Note 2 Sorunları Wifi sebeke ???

    Tabii ki olabilir. 10 TL lık bir kablo. Eliniz yatkın ise kendiniz de değişebilirsiniz

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Konu: İnstagram hikayem

    Son yazan Nejat
    Cevap
    4
    Görüntüleme
    2.327

    [Soru] Cevap: İnstagram hikayem

    O zaman hikayem özelliği gerçekten hikaye imiş. :) ... Eski resimleri hikaye yapmadıysan sonra ne kadar kullanışlı olur bilemem. Xposed kaç kişi biliyor ve kullanıyor ki ?

    SM-N920C cihazımdan...
  10. Sabit Konu
    [Eklenti] Cevap: Tüm Zuluman Patch Dosyaları| Wifi ve Şebeke için! Sinyal ve IMEI Sorunları için

    Patch dosyayı odin ile yükleyeceksiniz. Tabii telefon download mod da olacak

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Konu: Custom rom 6.0.1

    Son yazan Nejat
    Cevap
    1
    Görüntüleme
    6.484

    Cevap: Custom rom 6.0.1

    Edge de sürekli durduruldu hatası alıyorlarmış. Bu sebeple genel olarak root lu orjinal rom tercih ediliyor. Bende edge olmadığı için bir deneme de yapabilmesi değilim.

    SM-N920C cihazımdan...
  12. Cevap
    50
    Görüntüleme
    37.038

    Cevap: S3 logosu ekrana gelıyor fakat acılmıyor

    Öncelikle şarj aleti ve usb kablo sonrada bataryayı kontrol et

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Konu: şebeke sorunu

    Son yazan Nejat
    Cevap
    4
    Görüntüleme
    5.623

    [Yardım] Cevap: şebeke sorunu

    S2 patch modem diye Google dan arama yapın

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Konu: şebeke sorunu

    Son yazan Nejat
    Cevap
    4
    Görüntüleme
    5.623

    [Yardım] Cevap: şebeke sorunu

    Cihazın modeline ait modemler yükleyerek sorunu çözebilirsiniz.

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Cevap
    4
    Görüntüleme
    2.611

    [Yardım] Cevap: LG G2 cyng.mod custom kuramıyorum yardım lütfen

    Geçmiş olsun. Bilen olsa inanın yazardı. Şimdi bir bilinmeyen daha eksilmiş oldu sayenizde. Burada önemli dosyalar varsa silinmeyecek şekilde upload ederseniz 10 numara konu olur

    SM-N920C...
  16. Cevap
    3
    Görüntüleme
    2.170

    Cevap: Fabrika ayarlarından veri kurtarma

    dropbox veya ona benzer bir yedekleme sitesine upload etmemişseniz imkansız diyebilirim.
  17. Cevap
    23
    Görüntüleme
    7.125

    Cevap: Samsung Galaxy Note 5 Batarya Tüketimi

    FatihA nın tavsiye ettiği bir program vardı ama ismini hatırlayamadım. dr.battery olabilir
  18. Cevap
    23
    Görüntüleme
    7.125

    Cevap: Samsung Galaxy Note 5 Batarya Tüketimi

    son güncellemeler sonrası bende de batarya az gidiyor. bir kaç defa temiz kurulum yaptım ama sonuç alamadım
  19. Cevap
    2
    Görüntüleme
    2.870

    Cevap: sm-n920a kodlu note 5 türkçe dil

    Xda sitesinden multi language custom rom var mı bir kontrol edin

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. Konu: S6 edge IMEI tamiri

    Son yazan Nejat
    Cevap
    5
    Görüntüleme
    2.608

    Cevap: S6 edge IMEI tamiri

    Imei işlemi yasal olarak yasak ve forum olarak bu konuda her türlü açılan konular kapanır.

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  21. Cevap
    17
    Görüntüleme
    17.208

    Cevap: Allah rızası için birileri yardım etsin!!

    Ses kısma menü ve power tuşuna basılı tutun. Olmuyor ise servise

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  22. Cevap
    29
    Görüntüleme
    21.300

    Sabit Konu
    Cevap: Samsung Galaxy Note 5 (SM-N920C ) Parçalı rom - Factory Firmware

    Ben 4 adet resime 300 dolar vermiştim. Ve servis asla şu kadarını geri getiririm demiyor . Ne gelirse razı oluyorsunuz. Tamamen tuzak yani. Zaten telefon hafızası asla geri gelemiyor çünkü değişken...
  23. Cevap
    21
    Görüntüleme
    13.542

    Sabit Konu
    Cevap: Samsung Galaxy Note 5 android 6.0.1 TR güncellemesi

    Yeni güncelleme geldi. Önemli bir güncelleme. Şu an Android cihazlar için oldukça tehlikeli bir virüs için . Ayrıca bazı iyileştirmeler yapılmış ...
  24. Cevap
    17
    Görüntüleme
    4.028

    Cevap: Pokemon Go Sahte GPS (Fake GPS)

    Ciddi söylüyorum. Daha paylaşamayacağım çok ayıbım var böyle. Bizim zamanımızda deve kuşu kabere teyp kasedinden dinleniyordu ve ezbere idim. Sonra tv de görüntülü verdiler 1 kere izlemedim
    ...
  25. Cevap
    17
    Görüntüleme
    4.028

    Cevap: Pokemon Go Sahte GPS (Fake GPS)

    ya ben oyunun ne olduğunu bile bilmiyorum, nasıl oynanır bırak amaç ne ona bile uzağım. her gün en az 10 tane haber çıkıyor karşıma okumuyorum bile. gerçi benim öyle uyuzluklarım vardır. mesela...
Toplam 500 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş