İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: TechMaN

Arama: Arama işlemi Toplam 0,03 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    21
    Görüntüleme
    29.423

    Cevap: Samsung Galaxy Note 7 SM-N930V Teknik Özellikleri

    Bildiğiniz s7 edde kasası yama edilmiş hali.

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Cevap
    21
    Görüntüleme
    29.423

    Cevap: Samsung Galaxy Note 7 SM-N930V Teknik Özellikleri

    Note 6 neo diye yada 7 neo diye çıkar belki.

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Cevap
    3
    Görüntüleme
    5.200

    [Yardım] Cevap: Mobil veri KAPALIYKEN Vodafone 15 KRŞ kesiyor...

    Vodafone nin öyle şeylerine şahit oldum ki mahkemeye gitmeyi sevmeyen biri olduğum için çok kurtuldu. Gram bedava yi söke söke karşılığını alır. Verildiği sözler durmaz

    m2 note cihazımdan...
  4. Cevap
    21
    Görüntüleme
    29.423

    Cevap: Samsung Galaxy Note 7 SM-N930V Teknik Özellikleri

    Daha net bilgiler geldi. 4gb ram ve 3500 mah. Seride olması gereken buydu pil olarak ama ram 6gb beklentisi çoktu. Yinede not 8 6gb daha mantıklı diye düşünüyorum yoksa sonu gelmez bu ram macerası....
  5. Cevap
    1
    Görüntüleme
    2.249

    Cevap: general mobile gm 5 plus root

    Değerli insan kingroot dene. Ve kaldırınca da otomatik root kalkar

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Cevap
    7
    Görüntüleme
    9.730

    Cevap: MTK All In One v2.0 - Tüm MTK Araçları & Anlatımları

    Way maşallah bu proje de durum nedir 2016 sürümü

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Cevap
    8
    Görüntüleme
    2.217

    [Soru] Cevap: Protein Tozları Zararlımıdır Yoksa İhtiyaç mı ?

    Ünlü vücut geliştiriciler çoğu bu tozlardan kanser kapar. Ben kilo almak için kullandım baş ağrısı yapıyordu.

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Cevap
    36
    Görüntüleme
    7.772

    [Yardım] Cevap: Mega 6.3 Cam değiştirme.

    O zaman rahat bir gönülle tak :)

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Cevap
    36
    Görüntüleme
    7.772

    [Yardım] Cevap: Mega 6.3 Cam değiştirme.

    Amoled ise çok narin olur perde şeklinde risk yani. Usta nezaretinde mümkünse olsun

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Cevap
    5
    Görüntüleme
    2.545

    Cevap: Note 2 tertemiz full kutulu çiziksiz

    Way maşallah emektarı iki defa satın aldım aynı note 2 gri ve beyaz. Cihaz hsrbi 4x4 lüktu
    Hayırlı satışlar.

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Konu: Çay Ocağı

    Son yazan TechMaN
    Cevap
    3.957
    Görüntüleme
    964.938

    Sabit Konu
    [Geyik] Cevap: Çay Ocağı

    Hayırlı sahurlar canlar

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Konu: Çay Ocağı

    Son yazan TechMaN
    Cevap
    3.957
    Görüntüleme
    964.938

    Sabit Konu
    [Geyik] Cevap: Çay Ocağı

    http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160606/f31e3576574cd8e2841a0ae21c3f62d6.jpg

    Hayırlı ramazanlar diliyorum canlar

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Konu: Çay Ocağı

    Son yazan TechMaN
    Cevap
    3.957
    Görüntüleme
    964.938

    Sabit Konu
    [Geyik] Cevap: Çay Ocağı

    Canlar elinde samsung s5233t olan varsa acil pm bekliyorum.

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Cevap
    5
    Görüntüleme
    3.704

    [Yardım] Cevap: Z3 kısık zil sesini artırmak mümkün mü?

    Yükseltmek Android gizli kodlar yada root ile olur. Ama haporlor gücü üstüne çıkmak hem kulağa hem de haporlor zarına zarar verir. Duyuyorsan yeter bence

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  15. Cevap
    0
    Görüntüleme
    1.546

    [Çözüldü] Meizu flyme 5 ile uygulamadan atma

    Evt arkadaşlar uzun zamandır meizu telefonları son sürüm flyme ile çoğu model güncelleme aldı bu güncelleme ile hız ve pil baya iyileştirme oldu. Lakin büyük sorunlarından biri bazı uygulamalar...
  16. Sabit Konu
    [ROM] Cevap: Galaxy Note 4 Android 6.0.1 Marshmallow Orijinal Türkiye Romu (ROM Upload Ediliyor.....)

    Sanırım Android 6 ve 7 de 5 ten fazla bir fark olmayacak. Fark bazı izinler ve Dual Pen

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. Cevap
    10
    Görüntüleme
    3.882

    [Soru] Cevap: Note 2 N7100 cihaza N7105 Rom Yükleme ?

    Tabiki gömülü gsm çipi farklı
    2g
    3g
    4g
    Kimi cihaz ülkeye yada bölgeye göre yüklü firmware ile 4g özelliği firma kapatıyor. Örneğin lg G2. Avrupa romu atarak yada güncelleme ile 4g geliyor. ...
  18. Cevap
    37
    Görüntüleme
    16.313

    Cevap: Samsung Galaxy S7 Kullanıcıları Kulübü

    S7 gibi cihaz 2 tb destekler. Lakin tb çipli kartlar piyasaya girmedi daha o yüzden tam olur diyemeyiz. Ornegin 64gb üstü sdhcx Vs diye kavramlar yükseldikçe harf değişir.

    m2 note cihazımdan...
  19. Cevap
    24
    Görüntüleme
    15.878

    [Yardım] Cevap: No.1 D5 Android Kol Saati İmei Değiştirme Hakkında

    Gümrük İmeili cihaz olduğunu tespit ederek sıkıntı verebilir. Göndereceği kişi pakete bluetooth smartwatch olarak kargo yapmalı daha sağlıklı kargo olur diye düşünüyorum

    m2 note cihazımdan...
  20. Cevap
    24
    Görüntüleme
    15.878

    [Yardım] Cevap: No.1 D5 Android Kol Saati İmei Değiştirme Hakkında

    Şimdi aslında benim güzel bir akıllı saatler üzerinde uzun ve geniş kapsamlı bir makale düşünüyorum forumda. Şimdi konu İmei üzerine herşeyi buraya sığdırmak mantıksız.
    Bu saatleri tavsiye ederim...
  21. Cevap
    24
    Görüntüleme
    15.878

    [Yardım] Cevap: No.1 D5 Android Kol Saati İmei Değiştirme Hakkında

    Saat şu yerlerden güvenle alabilirsiniz
    Amazon
    Gearbest
    Bangood
    AliExpress

    Fiyat 120/140 dolar arasında değişir. Benzer ürün k8 mini ve k8 3g var k9 ise aynı kasa. Birde k18 var yeni model...
  22. Cevap
    2
    Görüntüleme
    3.309

    Cevap: Sony t3 4.5G uyumlu mu?

    Büyük ihtimalle tr model yada yüklü rom da yok eğer ki cihazda gömülü 4g çip varsa rom ile hal edilir. Ornegin lg G2.

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  23. Cevap
    4
    Görüntüleme
    1.989

    [Satılık] Cevap: Micro SD HC 64 GB 45 TL UYGUN FİYAT. SIFIR ÜRÜN

    Marka nedir.

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  24. Cevap
    24
    Görüntüleme
    15.878

    [Yardım] Cevap: No.1 D5 Android Kol Saati İmei Değiştirme Hakkında

    Hmm anladım sp flash tool mtk 65xx room İmei çakıcı

    Hocam bide şunu sorayım sim kart ile telefon aramadı stabil mi haporlor var mı yoksa BT yada kulaklık şart mı. Bu arada xda da 2016 romu var...
  25. Cevap
    24
    Görüntüleme
    15.878

    [Yardım] Cevap: No.1 D5 Android Kol Saati İmei Değiştirme Hakkında

    Kodlar ile mi yoksa telefoncu mu yaptı. Güzel bir bilgi verir misin bize değerli insan

    m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toplam 500 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş