İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: Erdem24

Arama: Arama işlemi Toplam 0,35 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    6
    Görüntüleme
    1.842

    Cevap: Kulaklık Girişi ve Batarya Sorunu

    Telefonculari dolaşın 50 tl gibi bir rakama degistirebileceginizi düşünüyorum

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Cevap
    5
    Görüntüleme
    3.541

    Cevap: Samsung Galaxy Note 7 SM-N930V Kullanıcıları Kulübü

    Çok uzak kalmışız:) cikti mi piyasaya
  3. Konu: özel kodlar

    Son yazan Erdem24
    Cevap
    36
    Görüntüleme
    1.628

    Cevap: özel kodlar

    https://www.*******.com/watch?v=X_YMo_X8bXM
  4. Cevap: Acil yardım bekliyorum beyler htc m8 sprint rom yükledim çağrı sms alamıyorum yapamıyorum

    Aynı şekilde telefonuna başka rom yukle.
    Önceden ne romu vardı onu indirip kurarsan sorun çözülür

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Cevap
    21
    Görüntüleme
    969

    Cevap: Kairos kazancım (şükür) , ve çektiğim paralar

    Sabır kardeşim :)
    Yapacak bişey yok hallolur nasılsa...
  6. Cevap
    21
    Görüntüleme
    969

    Cevap: Kairos kazancım (şükür) , ve çektiğim paralar

    😁hayırlısı kardeşim

    Bu arada bende monitör yok :) ilk aldığımda bi defa televizyona baglamıştım ayarlarını yaptım team viewer kurdum şimdi kasa sadece elektrik ve internet kablosu ile çalışıyor:)...
  7. Cevap
    32
    Görüntüleme
    1.323

    Cevap: 5- Kairos'a Nasıl başlarım ve ne kadar kazanırım?

    Aynen tavsiye edecegim paket odur.
    Herkese ufak paket tavsiye ediyoruk , zaten bir sure sonra paketler yukseltiliyor :)

    Whatsapptan yaz üyelik işlemlerini halledelim hocam.
  8. Cevap
    32
    Görüntüleme
    1.323

    Cevap: 5- Kairos'a Nasıl başlarım ve ne kadar kazanırım?

    Merhaba kardeş , metrobusle altunizade durağında inersen ben orda olurum , görüşebiliriz. Ben de cekmekoyde oturuyorum kadikoyde çalışıyorum.

    ...
  9. Cevap
    5
    Görüntüleme
    419

    [Bilgi] Cevap: Kairos Kazandırır websitemiz açıldı.

    Şimdi şöyle düşün.

    Teknosa yılda kaç para kazanıyor?
    Opet kaç para kazanıyor?
    Hepsiburada kaç para kazanıyor?
    Apple ne kadar kazanıyor?
    Candy Crush ne kadar kazanıyor?


    Milyonlarca dolar...
  10. Cevap
    5
    Görüntüleme
    419

    [Bilgi] Cevap: Kairos Kazandırır websitemiz açıldı.

    Kardeşim bize değil böyle haberlere mi inanıyorsun :)

    Sozumuze degil imzamiza inanacaksan Bu iş için senet bile yaparım.

    Yani senin 4.5 ayda paranı çıkaracağını senetle garanti altına alırım. ...
  11. Cevap
    21
    Görüntüleme
    969

    Cevap: Kairos kazancım (şükür) , ve çektiğim paralar

    Bende şu anda 3 bilgisayar var
    1 hesap günde 1 dolar ile 20 dolar arası kazandırır.

    2 çeşit kazanç şekli var , detaylı bi şekilde burda anlattım.

    Kimseyle muhatap olmadan satış yapmadan üye...
  12. Cevap
    21
    Görüntüleme
    969

    Cevap: Kairos kazancım (şükür) , ve çektiğim paralar

    1 ayda değil 11 günde:)

    14 günlük karantina süresini doldurmayı bekliyorum , dolduğu an nakde çevirecem :)


    (Karantina süresi şudur. Her girişimcinin 14 gün içinde vazgeçip iade alma hakkı...
  13. Cevap
    21
    Görüntüleme
    969

    Cevap: Kairos kazancım (şükür) , ve çektiğim paralar

    1400 yazan hocam.
    Dolar cinsinden.
  14. Cevap
    21
    Görüntüleme
    969

    Cevap: Kairos kazancım (şükür) , ve çektiğim paralar

    guncel kazanç. 1-11temmuz arasi
    https://s31.postimg.org/mfsjjg9y3/image.png
  15. Cevap
    21
    Görüntüleme
    969

    Cevap: Kairos kazancım (şükür) , ve çektiğim paralar

    Ekran görüntüleri eklendi.

    İstediğiniz bir zaman görüşme ayarlayabiliriz.
    Dönüş yaptım Ağustos ortasına kadar isranbuldayim
  16. Cevap
    32
    Görüntüleme
    1.323

    Cevap: 5- Kairos'a Nasıl başlarım ve ne kadar kazanırım?

    Tüm bunların hepsi insanları dolandıralim diye düzmece mi yani:)

    5 yıllık 444android sitesi olarak şükür fason işlere referans olmadık, insanların kuruş hakkına girmedik. Girmeyiz de.
    İş tamamen...
  17. Konu: özel kodlar

    Son yazan Erdem24
    Cevap
    36
    Görüntüleme
    1.628

    Cevap: özel kodlar

    https://s32.postimg.org/7i23oyy1h/Screenshot_2016_05_19_13_14_27.jpg

    https://s31.postimg.org/dqby2dz2j/Screenshot_2016_05_19_13_17_24.jpg
    ...
  18. Sabit Konu
    [ROM] Cevap: [N7100]Zinse v2.5 4.3 & v3.3 4.4.2 | Klon IMEI veya Orijinal | AROMA | Wifi-Şebeke direkt

    1,014,543
    Görüntüleme Sayısı


    Tebrikler zinse
  19. Cevap
    21
    Görüntüleme
    969

    Cevap: Kairos kazancım (şükür) , ve çektiğim paralar

    İstediğin her türlü cevabı veririm kardeş sıkıntı değil.
    Ergen muhabbeti yerine adamakilli iş konuşmak istersen , ve gerçekten nasipse bu işi yapacaksak oturur konuşur masaya yatırırız. Tüm...
  20. Cevap
    21
    Görüntüleme
    969

    Cevap: Kairos kazancım (şükür) , ve çektiğim paralar

    O zaman yakında görürsün ne diyim:)
    Gerçek olan bir şeyi mutlaka ergec görürsün:)
    İkamet istanbul ise sana bu zevki bizzat gözlerinle yasatabilirim:)
  21. Cevap
    21
    Görüntüleme
    969

    Cevap: Kairos kazancım (şükür) , ve çektiğim paralar

    Bu da mı derken atmak istediğin çamur eline yüzüne bulaşır kardeşim dikkat et.

    Www.kairoskazandirir.com uzerinden devam ediyorum.

    Çamur atma. Bilgi almak istiyorsan ara sor. Görüşelim...
  22. Konu: özel kodlar

    Son yazan Erdem24
    Cevap
    36
    Görüntüleme
    1.628

    Cevap: özel kodlar

    7b37c1a1a3f4b3987af6d5a8ffff250a

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  23. Konu: özel kodlar

    Son yazan Erdem24
    Cevap
    36
    Görüntüleme
    1.628

    Cevap: özel kodlar

    8946591b747b9405f8342292ff175d80

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  24. Cevap
    9
    Görüntüleme
    4.843

    [Alınık] Cevap: Araba kiralamak icin tavsiyeler

    1800-2000 tl 2016 model dizel clio linea vs
    1400-1600 tl 2012-13 dizel clio linea vs
  25. Konu: özel kodlar

    Son yazan Erdem24
    Cevap
    36
    Görüntüleme
    1.628

    Cevap: özel kodlar

    https://s32.postimg.org/et4lezfud/IMG_20160623_WA0003.jpg

    https://s32.postimg.org/fmn035wt1/IMG_20160623_WA0004.jpg
Toplam 500 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş