İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: Başkentli Müdür

Arama: Arama işlemi Toplam 0,03 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    0
    Görüntüleme
    774

    Mi5 Pro Mu Yoksa Mi6 Mı?

    Merhaba arkadaşlar bir kaç aydır iphone 6 kullanıyorum ve aldığıma alacağıma pişman oldum ve şimdi xiaomi telefonu almaya karar verdim Mi5 Pro almayı düşünürken bugün Mi6 haberini aldım (Android'den...
  2. Cevap
    0
    Görüntüleme
    776

    [Haber] Xiaomi Mi Mix

    http://img7.mynet.com/hbr/2016/10/26/121334704/xiaomi-mi-mix-ozellikleri-fiyati-640x360.jpg

    6.4 inç Full HD AMOLED ekranında %91.3 gibi inanılmaz bir ekran/boyut oranına sahip olan Xiaomi Mi...
  3. Cevap
    0
    Görüntüleme
    654

    [Konu Dışı] Yeni Film Ve Dizi Sitelerim

    444Android ailesi eğer sinema filmlerini ve yabancı dizi dizileri seviyorsanız sitelerime beklerim...

    Türkçe Dublaj Vizyon Filmleri : http://www.hdfilmizlet.net

    Türkçe Dublaj Yabancı Diziler :...
  4. Cevap
    2
    Görüntüleme
    1.145

    [Yardım] Cevap: S3 Ekran Görüntüsü Gelmiyor

    fiyat sordum 250tl dediler temiz ikinci el 300tl
  5. Cevap
    2
    Görüntüleme
    1.145

    [Yardım] S3 Ekran Görüntüsü Gelmiyor

    Beyler dün akşam s3 telefonum elimden halıya düştü ve ekran görüntüsü gelmez oldu. İlk başta ekran görüntüsü geliyordu ama parça parça yani ekranın bir kısmında görüntü vardı bir kısmında ise görüntü...
  6. Cevap
    1
    Görüntüleme
    1.199

    [Soru] Cevap: Nexus Serisi Hakkında

    Beyler sahibinden sitesinde şu ilana denk geldim sizce nasıl düşünce ve fikirlerinizi ihtiyacım var...
  7. Cevap
    1
    Görüntüleme
    1.199

    [Soru] Nexus Serisi Hakkında

    Beyler daha önce nexus 3 kullandım ve çok memlun kalmıştım şimdi tekrardan note 3 satıp nexus 6p almayı düşünüyorum (sıfır 64gb bulursam) kullanan var mı sitede ve memlun mu? Ve ayrıca nexus'un diğer...
  8. Cevap
    5
    Görüntüleme
    1.141

    [Yardım] Cevap: Durduruldu Hatası'nın Çözümü Nedir?

    note 3 ve hatta daha alt modelle yükleyip oynayanlar var 30mb oyun
  9. Cevap
    5
    Görüntüleme
    1.141

    [Yardım] Cevap: Durduruldu Hatası'nın Çözümü Nedir?

    işe yaramıyor
  10. Cevap
    5
    Görüntüleme
    1.141

    [Yardım] Durduruldu Hatası'nın Çözümü Nedir?

    Beyler uzun zamandır sormak isteyipte hep ertelediğim bir sorum var bazı uygulama ve oyunları yüklüyorum apk indirip ama uygulama veya oyunu açarken durduruldu hatası verip kapanıyor bu sorunu...
  11. Cevap
    10
    Görüntüleme
    3.367

    Cevap: 444Android *****

    Evde loş bir ortamda dinleyip sakinleşmek için bire bir ***** *****ler 3 in 1 :)

    Not : Alkol kullanan varsa viskisini yudumlarken dinleye bilir :D

    1 - http://rainfor.me/ (Orta Seste Aç)
    2 -...
  12. Cevap
    17
    Görüntüleme
    2.883

    Cevap: Pokemon Go Sahte GPS (Fake GPS)

    Üstadım sen ne yaptın yaa :) bunu yazdıklarını şaka varsıyorum :D
  13. Cevap
    17
    Görüntüleme
    2.883

    Cevap: Pokemon Go Sahte GPS (Fake GPS)

    O kadar cok fake gps var ki hangisi benim kullandigim programda problem yok calisiyor :D

    SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Cevap
    17
    Görüntüleme
    2.883

    Cevap: Pokemon Go Sahte GPS (Fake GPS)

    Resim ***** gibi anlatım yaparsan detaylı olarak çok iyi olur malum xposed kullanmayı bilmeyen insan çok hile yapcam diye teli çöpe atmasınlar :D neticede xposed tehlikeli

    SM-N9000Q cihazımdan...
  15. Cevap
    17
    Görüntüleme
    2.883

    Cevap: Pokemon Go Sahte GPS (Fake GPS)

    Hayır xposed eklentisi olmadan :) fake gps adında bi progam ile yapılıyor sadece sen konuyu bildiğin şekilde aç hocam bende kendi bildiğim şekilde açayım seçenek olsun üyelere :)

    SM-N9000Q...
  16. Cevap
    17
    Görüntüleme
    2.883

    Cevap: Pokemon Go Sahte GPS (Fake GPS)

    Hocam ben şuan işteyim paylaşma imkanım yok eğer vaktin varsa sen paylaş

    SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. Cevap
    17
    Görüntüleme
    2.883

    Cevap: Pokemon Go Sahte GPS (Fake GPS)

    Forumda kimse oynamıyor sanırım :) yada ios üzerinden hileli oynuyorlar :D

    SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. Cevap
    17
    Görüntüleme
    2.883

    Cevap: Pokemon Go Sahte GPS (Fake GPS)

    İnsanlarin basina gelmeyen kalmadi oyun yuzunden

    Kesinlikle

    SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  19. Cevap
    17
    Görüntüleme
    2.883

    Pokemon Go Sahte GPS (Fake GPS)

    Arkadaşlar pokemon go oyunu çıktığından beri herkes deli gibi sokaklarda, parklarda, sahil kenarlarında, ormanlarda, mezarlıklarda kısacası pokemon yakalamak girip çıkmadık yer bırakmaz oldular....
  20. Cevap
    487
    Görüntüleme
    140.575

    Sabit Konu
    Cevap: Oyun Hile Ve İstek

    Dostum oyuna geçen günlerde güncelleme geldi bende yeni versiyonun hilesini bulunca paylaşırım bi kaç tane eski versiyona ait hile buldum ama denemedim çünkü yüklesem bile internet üzerinden oyun...
  21. Cevap
    8
    Görüntüleme
    1.638

    [Yardım] Cevap: Note 3 Wifi Sorunu

    Bilgiler için teşekkür ederim işlemci listesinden hallettim sorunsuzca :D
  22. Cevap
    8
    Görüntüleme
    1.638

    [Yardım] Cevap: Note 3 Wifi Sorunu

    Üstadım modem arayüzüne girdim ama engelleme olayı nerden bilmiyorum

    SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  23. Cevap
    8
    Görüntüleme
    1.638

    [Yardım] Cevap: Note 3 Wifi Sorunu

    rootsuz cihaz kullanmam dostum :) zaten program sadece rootlu cihazlarda çalışıyor
  24. Cevap
    8
    Görüntüleme
    1.638

    [Yardım] Cevap: Note 3 Wifi Sorunu

    malesef yok nette baya araştırdım çözüm yolu bulamadım sanırım yedek alıp factory reset atıcam ama içimden yapmak gelmiyor
  25. Cevap
    8
    Görüntüleme
    1.638

    [Yardım] Note 3 Wifi Sorunu

    Arkadaşlar dün akşam telefona wifi spoofer isimli bir program yükledim ve şimdi evdeki wifi bağlanmıyor şifreyi doğru giriyor olduğum halde sürekli şifre istiyor programı araştırmadan yüklediğim...
Toplam 500 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş