İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: RıdvanBeyge

Arama: Arama işlemi Toplam 0,04 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    2
    Görüntüleme
    1.397

    [Yardım] Cevap: Samsung Tablet Açılmıyor

    Brick Olmuş.

    Usb Jig Ä°le Halledebilirsin
  2. [Yardım] Cevap: Telefonum Açılışta Samsung Yazısında Takılı Kalıyor. + Recovery Mod açılmıyor.

    Rom yükledikten sonra açılış uzun sürer kaç dk bekledin ?
  3. Cevap
    5
    Görüntüleme
    2.916

    Cevap: S6 edge IMEI tamiri

    Nejat Abimin İzni Olur İse ilgilenebilirim Cihaz İle

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. [Haber] Cevap: Battlefield 1 Açık Beta Sürümü Ücretsiz Olarak Başlatıldı

    Link attim Pvp (:

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. [Haber] Cevap: Battlefield 1 Açık Beta Sürümü Ücretsiz Olarak Başlatıldı

    O baglandigın kasaya degil 😂😂
    Laptop a 😂

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. [Haber] Cevap: Battlefield 1 Açık Beta Sürümü Ücretsiz Olarak Başlatıldı

    Ben de denesemmi laptop ta 😂

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Konu: 444Android Caps

    Son yazan RıdvanBeyge
    Cevap
    141
    Görüntüleme
    2.484

    Cevap: 444Android Caps

    hiu482
    Edit:Yemez*

    http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160829/7059f52c039b4fcab286bbe6a2e63530.jpg

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Cevap
    25
    Görüntüleme
    11.234

    Cevap: Lg g3 yalnış rom

    Aynen lg pc suite var

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Konu: Prisma

    Son yazan RıdvanBeyge
    Cevap
    2
    Görüntüleme
    1.683

    [Uygulama Apk] Cevap: Prisma

    http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160829/32f9c4af76c2909f1f9d6937515f1c0d.jpg

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Cevap
    21
    Görüntüleme
    4.346

    Cevap: Android Telefonları Hızlandıran Yöntem

    Bu forumda kimseye haksızlık yapılmaz yaptırılmaz
    Eger bir bilgi biryerden kopyalanıp yapıştırılıyor ise emek hırsızlıgına geçer.
    Umarım anlaşılmıştır (:

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk...
  11. Konu: Çay Ocağı

    Son yazan RıdvanBeyge
    Cevap
    3.958
    Görüntüleme
    1.017.922

    Sabit Konu
    [Geyik] Cevap: Çay Ocağı

    Var'Dı

    Şimdi yok 😐

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. [Uygulama Apk] Cevap: [ANLATIM]PDA-Net+ Full V4.0 - USB 'den İnternet Aktarımı

    Tapatalk hicbir fotoyu acmiyor bilginize (:

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. [Uygulama Apk] Cevap: [ANLATIM]PDA-Net+ Full V4.0 - USB 'den İnternet Aktarımı

    Hocam internet baglantısını bu şekilde de aktarabiliyoruz.
    http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160828/1a54444d763bdef11416036cc54d7a76.jpg

    Pc deki interneti usb den telefona aktarma varmı ?
    ...
  14. Konu: Çay Ocağı

    Son yazan RıdvanBeyge
    Cevap
    3.958
    Görüntüleme
    1.017.922

    Sabit Konu
    [Geyik] Cevap: Çay Ocağı

    Ooo gül bayılırım 😍

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Konu: Çay Ocağı

    Son yazan RıdvanBeyge
    Cevap
    3.958
    Görüntüleme
    1.017.922

    Sabit Konu
    [Geyik] Cevap: Çay Ocağı

    Sebahat tatlı bir hayat 😂😂😂

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  16. Konu: acil yardım

    Son yazan RıdvanBeyge
    Cevap
    2
    Görüntüleme
    1.007

    Cevap: acil yardım

    Stok romu bastan yukle
    VEYA Yakinda teknik servis varsa veR duzeltsinler

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. Konu: 444Android Caps

    Son yazan RıdvanBeyge
    Cevap
    141
    Görüntüleme
    2.484

    Cevap: 444Android Caps

    Adam Pro (:

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. Konu: 444Android Caps

    Son yazan RıdvanBeyge
    Cevap
    141
    Görüntüleme
    2.484

    Cevap: 444Android Caps

    http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160824/53c478b6be425bebb03428a38ef92d63.jpg

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  19. Cevap
    3
    Görüntüleme
    2.225

    [Satılık] Cevap: İphone 6 128 GB Gold

    Eyvallah hocam 😊

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. Konu: 444Android Caps

    Son yazan RıdvanBeyge
    Cevap
    141
    Görüntüleme
    2.484

    Cevap: 444Android Caps

    Adam bosuna yazmamış sözelciler anlamaz diye
    Fazla ince 😂

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  21. Konu: 444Android Caps

    Son yazan RıdvanBeyge
    Cevap
    141
    Görüntüleme
    2.484

    Cevap: 444Android Caps

    Ahahahha 😂
    http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160823/21a9844d02403cd4089c1f2bc77363fb.jpg

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  22. Cevap
    3
    Görüntüleme
    2.225

    [Satılık] Cevap: İphone 6 128 GB Gold

    Güncel

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  23. [ROM] Cevap: [ROM][I9300][6.0.1_r61][SaberMod] Temasek's UNOFFICIAL CyanogenMod 13

    Hocam Klon İmei Cihazda İmei Sorunu Yaratırmı ?
  24. Cevap
    3
    Görüntüleme
    2.225

    [Satılık] İphone 6 128 GB Gold

    Cihaz Pasaport Kayıtlı



    Sol Üstte Hafif Deformesi Vardır.Başka Sorunu Yoktur [Fotoda Mevcut]



    128 Gb Gold
    2Adet Kırılmaz Cam [Hediye]
  25. Cevap
    9
    Görüntüleme
    2.506

    [Yardım] Cevap: formatsız ekran sifresi kırma

    http://teamw.in/project/twrp2/

    Bu linkten indirin hocam twrp recovery

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toplam 500 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş