İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: KayraINCI

Arama: Arama işlemi Toplam 0,08 Saniye sürmüştür.

  1. [ROM] Cevap: Ciddi anlamda yardım lazım. Cihazdan room kaldırıp Garantiye sokmam şart.

    Bu konuya bakabilirsiniz: http://www.444android.com/showthread.php/14819-Samsung-Galaxy-Note-3-KNOX-Sayac-sifirlama-ve-orjinal-yapma?highlight=sayac+s%FDf%FDrlama

    ama Note 3 ve Android 4.4.2 icin...
  2. Sabit Konu
    Anket: [Konu Dışı] Cevap: 444Android.Com yeni görünümüyle karşınızda.. (Hayırlı olsun)

    oooo, yalniz yeni gorunumu super olmus forumun. On numara!
    Sadece burada bende biraz sıkıntılı olmuş:
    5280
  3. Konu: İnstagram hikayem

    Son yazan KayraINCI
    Cevap
    4
    Görüntüleme
    2.518

    [Soru] Cevap: İnstagram hikayem

    Galiba 24 saat icinde cektigin fotograflari paylasabiliyorsun. Arkadasin dedigi gibi, yukaridan assagiya duz bir sekilde indir (Hikayedeki kamera acikken) orada zaten 24 saat icinde cektigin...
  4. Cevap
    21
    Görüntüleme
    4.346

    Cevap: Android Telefonları Hızlandıran Yöntem

    Galiba bu metni SDN'den kopyaladin... Iyi hatirliyorsam bunu okumustum daha önce.

    EDIT;
    Kaynak: http://***********.net/android-animasyon-gecisleri-kapatma-ile-android-telefonu-hizlandirma-74811
  5. Cevap
    2
    Görüntüleme
    1.609

    Cevap: Spotify Music v6.0.0.864 Final + Mod

    Offline çalisiyor mu?
  6. Konu: 444Android *****

    Son yazan KayraINCI
    Cevap
    10
    Görüntüleme
    8.364

    Cevap: 444Android *****

    Araba için kaliteli muzik: https://drive.google.com/drive/folders/0B1u1adu_GnTua1g3czhtZG9uc2M
  7. Konu: Çay Ocağı

    Son yazan KayraINCI
    Cevap
    3.958
    Görüntüleme
    1.017.921

    Sabit Konu
    [Geyik] Cevap: Çay Ocağı

    Yok ondan degilde. Yol falan benden hic sorulmaz 😂😂😂. Tam yol özürlüsüyüm nerden nereye nasil gidilir hic bilgim yok 😂😂😂😂😂😂

    Arçelik Çamaşır Makinesinden Tapatalk kullanılarak gönderildi.
  8. Konu: Çay Ocağı

    Son yazan KayraINCI
    Cevap
    3.958
    Görüntüleme
    1.017.921

    Sabit Konu
    [Geyik] Cevap: Çay Ocağı

    Yeni kopru var mi haritada? Yukluyse sana zahmet bakarmisin?

    Arçelik Çamaşır Makinesinden Tapatalk kullanılarak gönderildi.
  9. Konu: Çay Ocağı

    Son yazan KayraINCI
    Cevap
    3.958
    Görüntüleme
    1.017.921

    Sabit Konu
    [Geyik] Cevap: Çay Ocağı

    Nasil gideceksin :)

    Arçelik Çamaşır Makinesinden Tapatalk kullanılarak gönderildi.
  10. Konu: Çay Ocağı

    Son yazan KayraINCI
    Cevap
    3.958
    Görüntüleme
    1.017.921

    Sabit Konu
    [Geyik] Cevap: Çay Ocağı

    Sagolasin bakarim :)

    Arçelik Çamaşır Makinesinden Tapatalk kullanılarak gönderildi.
  11. Konu: Çay Ocağı

    Son yazan KayraINCI
    Cevap
    3.958
    Görüntüleme
    1.017.921

    Sabit Konu
    [Geyik] Cevap: Çay Ocağı

    Yok denemedim, guncelmidir onlar?

    Arçelik Çamaşır Makinesinden Tapatalk kullanılarak gönderildi.
  12. Konu: Çay Ocağı

    Son yazan KayraINCI
    Cevap
    3.958
    Görüntüleme
    1.017.921

    Sabit Konu
    [Geyik] Cevap: Çay Ocağı

    Offline kullaniliyormu o

    Arçelik Çamaşır Makinesinden Tapatalk kullanılarak gönderildi.
  13. Konu: Çay Ocağı

    Son yazan KayraINCI
    Cevap
    3.958
    Görüntüleme
    1.017.921

    Sabit Konu
    [Geyik] Cevap: Çay Ocağı

    Beyler guncel navigasyon ariyorum. Yeni acilan kopruden izmire gidecem 6 agustos. Varmi guncel bildiginiz uygulama indireyim? Diger telefonuma indirecem, internet yok onda.

    Arçelik Çamaşır...
  14. Cevap
    1.243
    Görüntüleme
    410.312

    Sabit Konu
    Cevap: Fotoğraf Paylaşımları

    http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160730/d37003b88b59585bdf52147a6ab24eb9.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160730/6eb042e901257777ee2903532ec41358.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160730/e9f45...
  15. Cevap
    3
    Görüntüleme
    9.307

    [Yardım] Cevap: Mobil veri KAPALIYKEN Vodafone 15 KRŞ kesiyor...

    Aynen öyle maalesef ...
  16. Cevap
    3
    Görüntüleme
    9.307

    [Yardım] Cevap: Mobil veri KAPALIYKEN Vodafone 15 KRŞ kesiyor...

    EDİT: http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160724/445b84f70c9af13b0ccd57f9d8a2662c.jpg

    Arçelik Çamaşır Makinesinden Tapatalk kullanılarak gönderildi.
  17. Cevap
    3
    Görüntüleme
    9.307

    [Yardım] Mobil veri KAPALIYKEN Vodafone 15 KRŞ kesiyor...

    Merhaba arkadaslar, geçen internet paketim bitmisti ve internetimi kapattim bilerek Lira'dan kesmesin diye. Sabah bi kalktim hep bildirim birikmis; Internet kullanmisim ve 15 KRS kesildi diye......
  18. Cevap
    21
    Görüntüleme
    31.754

    Cevap: Samsung Galaxy Note 7 SM-N930V Teknik Özellikleri

    Hadi hayirlisi :D Az kaldi zaten :)
  19. Cevap
    21
    Görüntüleme
    31.754

    Cevap: Samsung Galaxy Note 7 SM-N930V Teknik Özellikleri

    "6"yi neden atladilar?
  20. Cevap
    21
    Görüntüleme
    31.754

    Cevap: Samsung Galaxy Note 7 SM-N930V Teknik Özellikleri

    Valla mi ya 😂😂

    Arçelik Çamaşır Makinesinden Tapatalk kullanılarak gönderildi.
  21. Cevap
    21
    Görüntüleme
    31.754

    Cevap: Samsung Galaxy Note 7 SM-N930V Teknik Özellikleri

    Note 6 cikmadi dimi? Yoksa ben mi bir seri kacirdim 😂

    Arçelik Çamaşır Makinesinden Tapatalk kullanılarak gönderildi.
  22. Cevap
    21
    Görüntüleme
    31.754

    Cevap: Samsung Galaxy Note 7 SM-N930V Teknik Özellikleri

    Aynen baskan :)
  23. Cevap
    21
    Görüntüleme
    31.754

    Cevap: Samsung Galaxy Note 7 SM-N930V Teknik Özellikleri

    Corning Gorilla Glass 4 tanitildi, 4 olsa super olurdu :)

    - - - Ek olarak - - -

    EDIT:

    Samsung Note 7 Irisscanner:

    https://www.*******.com/watch?time_continue=3&v=AiNBpupkM2Y
  24. Konu: Çay Ocağı

    Son yazan KayraINCI
    Cevap
    3.958
    Görüntüleme
    1.017.921

    Sabit Konu
    [Geyik] Cevap: Çay Ocağı

    Allah cok sukur ya, napalim :)
  25. Konu: Çay Ocağı

    Son yazan KayraINCI
    Cevap
    3.958
    Görüntüleme
    1.017.921

    Sabit Konu
    [Geyik] Cevap: Çay Ocağı

    Naber Ridvan'cim :D
Toplam 500 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş