İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: hiu482

Arama: Arama işlemi Toplam 0,04 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: S-pen suya düştü

    Son yazan hiu482
    Cevap
    7
    Görüntüleme
    2.051

    [Yardım] Cevap: S-pen suya düştü

    Baktım çöpe gidicek. Bari dedim daha ne kadar kötü olabilir bir göreyim. Sonra düzeldi 😂

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Konu: S-pen suya düştü

    Son yazan hiu482
    Cevap
    7
    Görüntüleme
    2.051

    [Yardım] Cevap: S-pen suya düştü

    Kalemi suda bir güzel yıkadım. Çalışmaya başladı eskisi gibi.

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Konu: S-pen suya düştü

    Son yazan hiu482
    Cevap
    7
    Görüntüleme
    2.051

    [Yardım] Cevap: S-pen suya düştü

    Sorunu çözdüm

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Konu: S-pen suya düştü

    Son yazan hiu482
    Cevap
    7
    Görüntüleme
    2.051

    [Yardım] S-pen suya düştü

    Evet arkadaşlar yanlış duymadınız. Note 3 (n900) kullanırken kalem suya düştü. Kalemi telefona uzaktan tutuyorum ve telefon kalemi görüyor. Yani telefon artık uzaktan kontrol edilebiliyor. Ancak ufak...
  5. Konu: İnstagram hikayem

    Son yazan hiu482
    Cevap
    4
    Görüntüleme
    1.794

    [Soru] Cevap: İnstagram hikayem

    Xposed modülü ile

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Cevap
    3
    Görüntüleme
    1.647

    Cevap: Fabrika ayarlarından veri kurtarma

    O zaman cok zor. Hatta imkansiz nerdeyse.

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Cevap
    6
    Görüntüleme
    1.431

    [Uygulama Apk] Cevap: Advanced Download Manager Pro

    Yok lise diplomasi ve ehliyet gerekli.

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Cevap
    6
    Görüntüleme
    1.431

    [Uygulama Apk] Cevap: Advanced Download Manager Pro

    İndirebilirsiniz. Önce kamyon tipinizi seçiyorsunuz. Sonra kamyon seri numaranizi giriyorsunuz. Sonra tamamdır.

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Cevap
    19
    Görüntüleme
    3.874

    Cevap: N9000Q - 6.0.1 için Kernel

    Kernel benim attigim gibi ama phonesis rom n9005 için. Yani uyumsuz.

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Cevap
    19
    Görüntüleme
    3.874

    Cevap: N9000Q - 6.0.1 için Kernel

    N900 için varda sizin cihaz n900t miydi?

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Konu: S6 edge IMEI tamiri

    Son yazan hiu482
    Cevap
    5
    Görüntüleme
    2.050

    Cevap: S6 edge IMEI tamiri

    RıdvanBeyge
  12. Cevap
    19
    Görüntüleme
    3.874

    Cevap: N9000Q - 6.0.1 için Kernel

    Bende dün fark ettim. Uyari yapayım dedim.

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Konu: S6 edge açılmıyor

    Son yazan hiu482
    Cevap
    6
    Görüntüleme
    2.018

    Cevap: S6 edge açılmıyor

    Şarja takıp denediniz mi?

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Cevap
    2
    Görüntüleme
    2.055

    Cevap: Vold.fstab ve vold.fstab.nand dosyası

    Uymaz. S3 mini kullanan birinin atması gerek. İkinizde de aynı yazılım olmak zorunda. Tavsiyem orjinal yazılımı baştan atın.

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Cevap
    19
    Görüntüleme
    3.874

    Cevap: N9000Q - 6.0.1 için Kernel

    Lee24 attığınız romlarin n9000q için olduğuna emin misiniz? N9005 için duruyor ikiside.

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  16. Cevap
    8
    Görüntüleme
    2.490

    [Uygulama Apk] Cevap: Igo basarsoft turkey 18.02.16

    Cahil ve amatörlüğün nasıl bir şey olduğunu gösterdiğiniz için teşekkür ederim. 😂😂 toker

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. Konu: S6 edge açılmıyor

    Son yazan hiu482
    Cevap
    6
    Görüntüleme
    2.018

    Cevap: S6 edge açılmıyor

    mmsalihh420123 hard brick durumunda recovery ve download mod açılmaz. Hatta cihaz komple açılmaz.

    Sorun yazılım yükseltme hatasi gibi duruyor. Download moda alın cihazi. Orjinal yazılımı...
  18. Konu: SuHide root gizleme

    Son yazan hiu482
    Cevap
    1
    Görüntüleme
    1.588

    Cevap: SuHide root gizleme

    Ben upload ettim.

    Link: https://mega.nz/#!b9BXyKAY

    Gerekenler:
    Sistem dizinine gömülmüş supersu
    Android 6.0 ve sonrası
    Supersu 2.76 ve üst sürümleri
    Twrp(sanırım sadece twrp ile...
  19. Konu: S6 edge açılmıyor

    Son yazan hiu482
    Cevap
    6
    Görüntüleme
    2.018

    Cevap: S6 edge açılmıyor

    Ses kapatma +home+güç tuşlarına basin. Bir ekran gelicek. Ses acma tuşuna basin bir kerede. Ardindan odinden orjinal romu yükleyin.

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. Cevap
    8
    Görüntüleme
    2.490

    [Uygulama Apk] Cevap: Igo basarsoft turkey 18.02.16

    Forum adına teşekkür ederim ama sizde (ç)alıntı paylaşım yapmak galiba adetten?
  21. Cevap
    8
    Görüntüleme
    2.490

    [Uygulama Apk] Cevap: Igo basarsoft turkey 18.02.16

    Değerli üyemiz konuşmalarıniza ve ithamlarınıza dikkat edin lütfen. Yoksa kalbinizi kırarım. Çok biliyorsanız açın kendiniz bir konu. Linkleri de kendiniz upload edin. İlk beğeni ve teşekkürunuz...
  22. Cevap
    8
    Görüntüleme
    2.490

    [Uygulama Apk] Cevap: Igo basarsoft turkey 18.02.16

    Apk dosyasi bulamadım malesef. Alternatif uygulama paylaşıldı. İsterseniz ona göz atın.

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  23. Konu: Telefon tavsiyesi

    Son yazan hiu482
    Cevap
    1
    Görüntüleme
    1.372

    [Yardım] Cevap: Telefon tavsiyesi

    Zenfone 2 4 gb ram var. Mi5 te yanılmıyorsam 3 gb ram mevcuttu.
    Zenfone 2 de guncellemeler geç geliyor. İşlemcisi de intel atom. İntel artik bu işlemciye desteğini kesmiş durumda.
    Mi5de...
  24. Cevap
    19
    Görüntüleme
    3.874

    Cevap: N9000Q - 6.0.1 için Kernel

    N900 uluslararası model. Tabi paylaşırım. Yarina yüklerim. Şuan net çok yavas da.

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  25. Cevap
    19
    Görüntüleme
    3.874

    Cevap: N9000Q - 6.0.1 için Kernel

    S3 bende note 3 annemde.

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toplam 500 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş