İletişim


 Android indir


[email protected]


[email protected]

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: RıdvanBeyge

Arama: Arama işlemi Toplam 0,02 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    5
    Görüntüleme
    4.085

    Cevap: S6 edge IMEI tamiri

    Nejat Abimin İzni Olur İse ilgilenebilirim Cihaz İle

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Cevap
    25
    Görüntüleme
    20.511

    Cevap: Lg g3 yalnış rom

    Aynen lg pc suite var

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Cevap
    3
    Görüntüleme
    3.325

    [Satılık] Cevap: İphone 6 128 GB Gold

    Eyvallah hocam 😊

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Cevap
    3
    Görüntüleme
    3.325

    [Satılık] Cevap: İphone 6 128 GB Gold

    Güncel

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. [ROM] Cevap: [ROM][I9300][6.0.1_r61][SaberMod] Temasek's UNOFFICIAL CyanogenMod 13

    Hocam Klon İmei Cihazda İmei Sorunu Yaratırmı ?
  6. Cevap
    3
    Görüntüleme
    3.325

    [Satılık] İphone 6 128 GB Gold

    Cihaz Pasaport Kayıtlı



    Sol Üstte Hafif Deformesi Vardır.Başka Sorunu Yoktur [Fotoda Mevcut]



    128 Gb Gold
    2Adet Kırılmaz Cam [Hediye]
  7. Cevap
    5
    Görüntüleme
    12.756

    Cevap: telefonuma cmwden rom atamıyorum yardım

    Hocam arastirma yapmadan kalkismissiniz dua edin cihaziniz kilitlenmemis

    Sammobile dan en guncel romu indir
    Sonra saglam bir telefoncuya gotur imei yazsin cihaza

    SM-G900FQ cihazımdan...
  8. Cevap
    5
    Görüntüleme
    12.756

    Cevap: telefonuma cmwden rom atamıyorum yardım

    Yurt dışından gelen bir cihazla bu kadar oynamamalıydın.

    Tavsiyem Stok romu yukleyip imei attirin


    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Cevap
    44
    Görüntüleme
    26.565

    Cevap: Galaxy S5 G900FQ Güncelleme Haberleri

    Simdilik Android Nouget gelecek gibi gorunuyor
    [Umudum yok(:]

    Samsung'un gosterip vermeme huyu var 😂
    Note 2.den biliyoruz 😂😂


    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Cevap
    24
    Görüntüleme
    16.704

    [Haber] Cevap: [önemli] note 4 orjınal rom 5.1.1 note 2 yuklenır mı

    Güzel bir hard brick cihaz elde edersiniz 😁

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Cevap
    19
    Görüntüleme
    5.551

    Cevap: Note 5 operator bulamama sorunu

    Tabikide atılıyor ben atıyorum sahsen

    SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Cevap
    19
    Görüntüleme
    5.551

    Cevap: Note 5 operator bulamama sorunu

    *#06# yazip

    [Only registered and activated users can see links]

    Adresinden imei kontrolu yaparmisin


    SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Cevap: Galaxy s4 gt 9505 güncelleme hatası cihazınız modifiye edildi.....

    Yedek aldiysaniz bikez gerek yok onceki dursun bir yerde

    SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Cevap
    21
    Görüntüleme
    35.274

    Cevap: Samsung Galaxy Note 7 SM-N930V Teknik Özellikleri

    [Only registered and activated users can see links]

    [Only registered and activated users can see links]
    ...
  15. Cevap: Galaxy s4 gt 9505 güncelleme hatası cihazınız modifiye edildi.....

    Hocam s4 e guncelleme kesildi diye biliyorum butun hepsi gunceldir

    SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  16. Cevap: Galaxy s4 gt 9505 güncelleme hatası cihazınız modifiye edildi.....

    [Only registered and activated users can see links]

    SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. Cevap
    21
    Görüntüleme
    35.274

    Cevap: Samsung Galaxy Note 7 SM-N930V Teknik Özellikleri

    [Only registered and activated users can see links]

    SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. Cevap: Galaxy s4 gt 9505 güncelleme hatası cihazınız modifiye edildi.....

    Hocam forumda samfirm diye bir uygulama paylastim oradan en guncel romu bulup indireblrsinz

    SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  19. Cevap: Galaxy s4 gt 9505 güncelleme hatası cihazınız modifiye edildi.....

    Hocam 4 Dosyalı Rom İmei nizi bozar modem de içinde oldgu için
  20. Cevap
    5
    Görüntüleme
    14.502

    [Yardım] Cevap: Parmak İzi Çalışmıyor

    Ufak bi arastirdim da alpha larda kronik bir sorun mus bu parmak izi okumamasi


    SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  21. Cevap
    9
    Görüntüleme
    5.148

    Cevap: Samsung Galaxy Note7 Wallpapers

    Snapdragon candır ((:

    SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  22. Cevap
    5
    Görüntüleme
    14.502

    [Yardım] Cevap: Parmak İzi Çalışmıyor

    Cihazi sıfırlayın Olmaz ise guncel romu atin yine olmaz ise
    Garantiye gonderin
    Garanti yoksa saglam.bir telefoncu (:

    SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  23. Cevap
    17
    Görüntüleme
    6.569

    Cevap: Pokemon Go Sahte GPS (Fake GPS)

    Halledicem (:

    SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  24. Cevap
    17
    Görüntüleme
    6.569

    Cevap: Pokemon Go Sahte GPS (Fake GPS)

    Aynen hocam farkli secenek daha iyi olur (: Yarin acayim konu (;

    SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  25. Cevap
    17
    Görüntüleme
    6.569

    Cevap: Pokemon Go Sahte GPS (Fake GPS)

    Bende tapatalktatim hocam (: internet 2 g 😂
    Yarin gunduz ugrasirim konu icin
    Sizin dediginiz xposed eklentisi demi ?


    SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toplam 500 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş