İletişim


 Android indir


[email protected]


[email protected]

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: MuesTie

Arama: Arama işlemi Toplam 0,04 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    7
    Görüntüleme
    5.369

    [Yardım] Cevap: Lg g2 ls980 yurtdısı

    Telefonu rootlayıp IceX Rom yükleyin hem çok stabil hemde batarya performansı mükemmel . Sizin modele uygun.
  2. Cevap
    7
    Görüntüleme
    5.369

    [Yardım] Cevap: Lg g2 ls980 yurtdısı

    Cihazı download moda alıp ekranda görünen modeli yazr mısınız ? Birde illa stok olmak zorunda mı çok güzel romlar mevcut
  3. Cevap
    6
    Görüntüleme
    4.461

    [Yardım] Cevap: lg g2 telefonu bilgisayarda görüntüleme

    anduya bilgisayardan lg driverlarını kaldırın varsa lg pc suit onuda kaldırın daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın. lg sitesinde destek bölümüne girin telefon modelini seçin orada yazılım...
  4. Cevap: [Hileli Apk] Candy Crush Soda Saga (Sınırsız Can & Yükseltici)

    tesekkürler tatlumm
  5. Cevap: [Hileli Apk] Candy Crush Soda Saga (Sınırsız Can & Yükseltici)

    güncelleyebilcek var mı ?
  6. Cevap
    10
    Görüntüleme
    7.457

    [Yardım] Cevap: g2 brick oldu galiba.. Lütfen yardım

    açıldı sanırım dimi 😊 ben dorimanx kernel kullanıyorum ama hiç bi serisinde memnum kalmıyorum şarj olsun stock kernele döncem su anda sıcaklık 78 derece 😢 bi ara xposed kullandım hep hata veriyo...
  7. Cevap
    10
    Görüntüleme
    7.457

    [Yardım] Cevap: g2 brick oldu galiba.. Lütfen yardım

    bende bu romu kullanıyorum uzun süredir bence bunun üstünde rom yok. senin dediğin gibi kurulum yapıyoruz tabi wipe yapmayı unutmayın. romda kurulum için kitkat istiyorsa bu dosyadan kitkat...
  8. Cevap
    10
    Görüntüleme
    7.457

    [Yardım] Cevap: g2 brick oldu galiba.. Lütfen yardım

    tek dosyada hepsi var kitkat lollilop aroma ekranı gelir secip kurabilirsiniz . buyrun.

    [Only registered and activated users can see links]

    edit: evet otg ile kurabilirsiniz...
  9. Cevap
    10
    Görüntüleme
    7.457

    [Yardım] Cevap: g2 brick oldu galiba.. Lütfen yardım

    firmware içün dosya her romun altyapısı farklı oldugu için kullanmanız gerekir. örneğin kitkat varkrn lollipop yüklerseniz bu dosyadan romdan önce lollipop firmware yüklemelisiniz
  10. Cevap
    10
    Görüntüleme
    7.457

    [Yardım] Cevap: g2 brick oldu galiba.. Lütfen yardım

    uygun olmayan firmware varken rom yüklemesi yapmışınız. yedegi aldığınız romun sürümünü biliyorsanız ona uygun firmwarw yükleyin daha sonra yedek yüklemesi yapın. dosyası vardı bulamadım upload edip...
  11. Konu: lg görev yönetici

    Son yazan MuesTie
    Cevap
    11
    Görüntüleme
    10.663

    Cevap: lg görev yönetici

    g3 de bildiğim kadarıyla isminin ne oldugunu bilmiyorum ama shot da görünen tümünü temizle aynı işlevi görüyor.

    [Only registered and activated users can see links]

    ama...
  12. Cevap
    4
    Görüntüleme
    7.810

    Cevap: Clash of Clans 444android.com grubu

    iki hesabım var biri 108 level ama kendi klanım var diğeride 28 level yeni başladım zayıf kalmazsam geleyim. :-)
  13. Cevap
    2
    Görüntüleme
    3.379

    Cevap: lg g2 mini açılışta bağlantı yok yazıyor

    internetiniz varkenn ayarlar güncellemeler uygulamalar güncellemelerinş yapın sorun kalmaz
  14. Cevap
    6
    Görüntüleme
    5.071

    Cevap: LG g2 g3 Siegefall oyununda donma sorunu

    oyunu yükledim clash of clans ve boombeach karması olmuş ama gercekten efektler falan güzel. bu arada g2 5.0.2 sorunsuz çalışıyor . rom cloduy g3 3.2
  15. Cevap
    6
    Görüntüleme
    5.071

    Cevap: LG g2 g3 Siegefall oyununda donma sorunu

    google playde yorumları okudum s5 dahil bi çok telefonda hata vermiş donma gibi gameloft beklemek gerek
  16. Cevap
    6
    Görüntüleme
    5.071

    Cevap: LG g2 g3 Siegefall oyununda donma sorunu

    bu hata telefon ile ilgili bir sorun değil oyun firmasıyla alakalı. oyun firması ekran kartından tutun işlemciye kadar herseyiyle zamanla düzeltme yapacaklardır. en basitinden ekran çözüminürlüğünün...
  17. Cevap
    11
    Görüntüleme
    17.594

    Cevap: LG G3 Kilit Ekranında Hava Durumu Animasyonu

    sadece root işlemi sonunda mı logoda kaldı Nuri Topbaş eğer öylseyse recocivery girip hars reset atınız
  18. Cevap
    2
    Görüntüleme
    3.227

    [Yardım] Cevap: Lg g2 kilit ekrani sorunu

    Ayarlar > güvenlik ve işaretleri kısmı işaretleyil onaylayınız sorun çözülecektir.

    [Only registered and activated users can see links]
  19. Cevap
    0
    Görüntüleme
    3.057

    [Eklenti] Lg G2 Kolay Bootloader Değiştirme

    Merhabalar, bilindiği üzere G2 ilk çıktıgında 4.4.2 ile geldi ve şu anda 5.0.2 ile lollipop kullanmakta. Telefonu rootlayan ve farklı romlar denemek isteyenlerin en büyük sorunu rom kurulumunda hata...
  20. Cevap
    69
    Görüntüleme
    41.211

    Sabit Konu
    Cevap: LG G2 4.4.2 Kitkat Root Yapma

    hata vermediği halde böyle olması bi garip. telefona güncelleme yapıp farklı bi sürümde denemek mantıklı olabilir
  21. Cevap
    69
    Görüntüleme
    41.211

    Sabit Konu
    Cevap: LG G2 4.4.2 Kitkat Root Yapma

    root oldugunu söylüyor ve buna rağmen supersu yada superuser uygulamalara gelmedi mi

    LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  22. Cevap
    69
    Görüntüleme
    41.211

    Sabit Konu
    Cevap: LG G2 4.4.2 Kitkat Root Yapma

    bmerci towelroot hata veriyor mu peki

    LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  23. Cevap
    69
    Görüntüleme
    41.211

    Sabit Konu
    Cevap: LG G2 4.4.2 Kitkat Root Yapma

    usb driverları yeniden yükleyin birde cmd ekranında bi hata veriyordur root olmadıgına göre onu paylaşabilir misiniz?

    towelroot hatasız roor etmesi gerekiyor aslında
  24. Cevap
    69
    Görüntüleme
    41.211

    Sabit Konu
    Cevap: LG G2 4.4.2 Kitkat Root Yapma

    bmerci android sürümünüz nedir?

    LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  25. Cevap
    5
    Görüntüleme
    9.169

    [Haber] Cevap: Asus Zenfone 2 ve Samsung Galaxy S6 Karşılaştırma

    arkadaş asus türkiye ekininden diye hatırlıyorum. inceleme kendisine aittir ve büyük ihtimal her yerde aynı paylaşım yapılmıştır.

    LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toplam 500 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş