İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: Lol_top

Arama: Arama işlemi Toplam 0,01 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    38
    Görüntüleme
    6.852

    Sabit Konu
    Cevap: iGO Basarsoft Nextgen 9.18.27.659452 (24.06.2016)

    hiu482,
    Şimdi mesajından alıntı yapıyordum ama mesajlar silinmiş.

    Benim için dediğin devlet sorumlusumu,insandan üstün insan tipimi,google dan tecüme edip aşağıda iki satır yazı biri diye...
  2. Konu: AutoMate - Car D1.1

    Son yazan Lol_top
    Cevap
    2
    Görüntüleme
    1.190

    Cevap: AutoMate - Car Dashboard Premium v1.3.1.1

    Telefon,, Mesajlaşma,sesli navigasyon ve medya denetimi gibi uygulamaları tek bir çatı alında ortak olarak kullanma özelliği odbye bağlı değildir.
    Sadece motor verileri için odb gereklidir.
  3. Cevap
    21
    Görüntüleme
    2.479

    Cevap: Android Telefonları Hızlandıran Yöntem

    İnceleme sonucunu bana bildirirsiniz sanırım.
  4. Cevap
    21
    Görüntüleme
    2.479

    Cevap: Android Telefonları Hızlandıran Yöntem

    7- 8 satır cümle ile kimsenin emeği suistimal olmaz.Bu işe bu kadar kelime dökeceğinize, bir moderatör olarak iki kelimelik "hoş geldiniz" temnnisinde bulunsaydınız keşke.
  5. Cevap
    21
    Görüntüleme
    2.479

    Cevap: Android Telefonları Hızlandıran Yöntem

    O size göre öyle bence alıntı.Sanal alemin vazgeçilmez kuralı, herkes birbirinden alır ve paylaşır.
  6. Konu: Africa HERE 2015.Q1

    Son yazan Lol_top
    Cevap
    0
    Görüntüleme
    737

    Africa HERE 2015.Q1

    -

    Africa HERE 2015.Q4
    +

    Africa HERE 2015.Q1

    Text Changes

    -
  7. Cevap
    1
    Görüntüleme
    864

    AppLock Premium - Fingerprint v6.8.0

    https://lh3.googleusercontent.com/8kJ7zW6Pm61ZBCD7j8BTaCFLNnBrJBy_1TP3NHKIn3OihKy8GTWnwB7JCLNRYfnAWN4=h900
    ...
  8. Cevap
    3
    Görüntüleme
    999

    Cevap: Instant Heart Rate Monitor Pro v5.36.2817

    Arka kameraya dokunulduğuna göre kamera sensörüdür.
  9. Cevap
    2
    Görüntüleme
    1.398

    Cevap: Lucky Patcher v6.2.6 (root)

    Güncellendi.
  10. Cevap
    5
    Görüntüleme
    2.261

    Cevap: Freedom v1.4.0 ( Google Play Hacking)

    Güncellendi.
  11. Cevap
    3
    Görüntüleme
    999

    Instant Heart Rate Monitor Pro v5.36.2817

    https://lh3.googleusercontent.com/ljKPHs0HDLlJwxplel_PqvkCN4L1Wd2n7y-3Ln_Ud5742889H8LLNdV9DOknsuJXvQAu=h900
    ...
  12. Cevap
    2
    Görüntüleme
    891

    Yandex.Navigasyon v2.03

    -

    https://lh3.googleusercontent.com/o7roJQZY5gPU2yn4vVryG7TcuMMXNqDC8_fGuVhM5bda5gMeGa S9gu_mW1pAL51AIPt_=h900
    ...
  13. Cevap
    0
    Görüntüleme
    763

    Torque Pro (OBD 2 & Car) v1.8.99 + Patched

    https://lh3.ggpht.com/Rwna0Z6-EYHkQb18SaFfCRpk1mfsLE3uC0UQMx_dxf48biXeD3QFsNJrnJjutWMFmh8=h310 https://lh3.ggpht.com/IElU7AcmrAvI8yDW1YEPVrDfxuizWKSLkUtWyIDaZScE2jwlDvxyKG2z2PD5yu1jEg=h310

    ...
  14. Konu: AutoMate - Car D1.1

    Son yazan Lol_top
    Cevap
    2
    Görüntüleme
    1.190

    AutoMate - Car D1.1

    https://lh3.googleusercontent.com/dyutCHOvned0MBdoymipRGyTh-2NOh0rID1XgQhN1KMIVnDj4BPDpTQ4CDJ8AGmZ7Q=h900





    -

    AutoMate - Car Dashboard Premium v1.3.1.1
    +
  15. Cevap
    21
    Görüntüleme
    2.479

    Cevap: Android Telefonları Hızlandıran Yöntem

    Okuduklarımızı burada paylaşırsak,görmeyenleride bilgilendirmiş oluruz.
  16. Cevap
    21
    Görüntüleme
    2.479

    Android Telefonları Hızlandıran Yöntem

    Android telefonunuzu hızlandırmak istiyorsanız, geliştirici seçenekleri üzerinde yer alan animasyonları kapatın.


    Her yeni Android sürümüyle beraber Google'ın farklı animasyon geçişleri...
  17. Konu: Branding

    Son yazan Lol_top
    Cevap
    0
    Görüntüleme
    760

    Branding

    https://s32.postimg.org/t0uph9k91/brand.png

    Branding burada TomTom ve Here POI ile kullanılır.
    Başlamadan önce Save klasöründeki poi_visiblities dosyayı kaldırın

    sys dosyasına ekleyin
    [other]...
  18. Konu: j700f root atma

    Son yazan Lol_top
    Cevap
    1
    Görüntüleme
    791

    [Yardım] Cevap: j700f root atma

    Samsung Galaxy J7 SM-J700F Root Android 5.1.1


    Samsung-Usb-Driver-
    https://yadi.sk/d/GcXb_Xl9isTi7

    Gerekli Dosya: https://goo.gl/CYacrz


    http://www.androidevim.com/forum/images/ayrac.jpg
  19. Cevap
    6
    Görüntüleme
    1.731

    Cevap: SnapTube VIP - ******* Downloader HD ***** v4.7.0.8547 Final

    SnapTube VIP - ******* Downloader HD ***** Beta v4.8.1.8548 eklendi
  20. Cevap
    0
    Görüntüleme
    1.170

    Titanium Backup v7.5.0 Pro And Modaco Patched

    https://lh6.ggpht.com/9AJJDNzSHwULSS7wkQf7xQE9wmSadlXT9y-QvZeHzFObkJ0fOTUBPfMi8LFrH7AErw=h900

    https://lh5.ggpht.com/WpBvAblyjArrU04OINxQmiB1rksnxhdFwCHtTb0-QUAOy4o9iXGJddAm2ogYOD6Irew=h900
    ...
  21. Konu: Navier HUD 2.4.9

    Son yazan Lol_top
    Cevap
    1
    Görüntüleme
    963

    Cevap: Navier HUD Navigation Premium v2.4.9

    Güncellendi.
  22. Cevap
    0
    Görüntüleme
    841

    GPS Tracker Car TK SMS v1.13.5

    -

    https://lh3.googleusercontent.com/eZBjSaVN_NEZGLt2tqiXDDeGuiXOutqFlUMKcnmxkUU_KX_Tfu e-4jHXDmQvZsE8gtI=h900
    ...
  23. Konu: Basemap NNG 2012.03_

    Son yazan Lol_top
    Cevap
    3
    Görüntüleme
    1.326

    Basemap NNG 2012.03_

    -

    Basemap NNG 2012.03_160607.fbl
    +

    Basemap NNG 2012.03_

    Text Changes

    -
  24. ******** ******* Downloader v2.2.9 build 677 Slide +(Ad-Free)

    https://img.utdstc.com/screen/android/thumb/********-*******-downloader-005.jpg


    https://img.utdstc.com/screen/android/thumb/********-*******-downloader-006.jpg

    ...
  25. Cevap
    0
    Görüntüleme
    554

    WIFI Signal Premium v9.5.4

    https://lh3.googleusercontent.com/fLaQZ47OSphhgqVMQg433x9xQphGT-z_4FN4tB2h2DeptLMh5rwVJ3kiQ7me4zLY1wQ=h900
    ...
Toplam 148 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş