İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: fatihya

Arama: Arama işlemi Toplam 0,06 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    3
    Görüntüleme
    3.404

    Cevap: arakdaşlar acl yardım lütfen

    montaigne36 arkadaş cevap vermiş. Vermeseydi konu kilit olacaktı. Lütfen konuları uygun bir başlık ile açalım.



    SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Konu: S2 Brickoldu

    Son yazan fatihya
    Cevap
    39
    Görüntüleme
    15.022

    [Yardım] Cevap: S2 Brickoldu

    Gittigidiyor

    SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Cevap
    164
    Görüntüleme
    48.986

    Sabit Konu
    Anket: [Bilgi] Cevap: *KOŞULSUZ,ŞARTSIZ* HEDİYE Cep Telefonu Aksesuarları Çekilişi

    Bana çıkacak nasıl olsa merak etmeyin 😃 utkubilal

    SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Cevap
    12
    Görüntüleme
    6.729

    Cevap: Bu Note 2 Batarya alınır mı?

    Hocam orjinal al kafan rahat olsun.

    SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Cevap
    11
    Görüntüleme
    14.436

    Cevap: LG G3 Kilit Ekranında Hava Durumu Animasyonu

    Tabi root atarsan telefon garanti dışı kalıyor.

    SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Cevap: vodafone 861 root yaptim acilmiyor yesil (yesil android yazinda kaliyor)

    Recovery den wipe seçeneklerini uyguladın mı?
  7. Konu: S2 Brickoldu

    Son yazan fatihya
    Cevap
    39
    Görüntüleme
    15.022

    [Yardım] Cevap: S2 Brickoldu

    Link çalışıyor hocam ölü değil.

    SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Konu: S2 Brickoldu

    Son yazan fatihya
    Cevap
    39
    Görüntüleme
    15.022

    [Yardım] Cevap: S2 Brickoldu

    Dediğim gibi hocam bende s2 olmadığı için bilemiyorum. Ama arkadaşın hatasıyla karşılaşanlar olmuş ve anlattığım 2 yolla sorunlarını çözüme kavuşturmuşlar. Reset tuşu ve batarya değişimi.

    SM-N910C...
  9. Konu: S2 Brickoldu

    Son yazan fatihya
    Cevap
    39
    Görüntüleme
    15.022

    [Yardım] Cevap: S2 Brickoldu

    Kardeşim aynı senin yaşadığın sorunla uğraşan kişilerin çözümlerini okudum usbjig ten felan bahsetmişler ama şu dediğim reset düğmesi ile kesin çözüme ulaştıklarını gördüm. Birde batarya değişimi ile...
  10. Konu: S2 Brickoldu

    Son yazan fatihya
    Cevap
    39
    Görüntüleme
    15.022

    [Yardım] Cevap: S2 Brickoldu

    Benim s2 im yok ama kullanan kişilerin kesinlikle bahsettiği bir reset düğmesi var. Toplu iğne ucuyla basabileceğin bir şekilde yerleştirilmiş olması lazım.

    Yada başka bir s2 bataryası tak...
  11. Cevap
    56
    Görüntüleme
    21.277

    [Haber] Cevap: Note 2 Android 5.0 Lollipop güncellemesi

    Herhalde samsung işi gücü bıraktı S6 ya yoğunlaştı. Güncelleme biraz zaman alabilir.

    SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Konu: S2 Brickoldu

    Son yazan fatihya
    Cevap
    39
    Görüntüleme
    15.022

    [Yardım] Cevap: S2 Brickoldu

    Yok hocam o ekranda değil. Telefonun sim kartı taktığın yerin oralarda olması lazım

    SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Konu: S2 Brickoldu

    Son yazan fatihya
    Cevap
    39
    Görüntüleme
    15.022

    [Yardım] Cevap: S2 Brickoldu

    Tabi önce bataryayı çıkarıp biraz bekle 3 dakika kadar.

    SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Konu: S2 Brickoldu

    Son yazan fatihya
    Cevap
    39
    Görüntüleme
    15.022

    [Yardım] Cevap: S2 Brickoldu

    Download moda giremiyorsan arka kapağı çıkarıp sim kart yuvasının orada yuvarlak bir buton olması gerekiyor rest düğmesi gibi toplu iğne ile ona basılı tutarmısın bu şekilde olması lazım.

    SM-N910C...
  15. Cevap
    45
    Görüntüleme
    36.396

    [Anlatım] Cevap: Samsung Galaxy Grand Neo Root etme [Resimli Anlatım]

    Bak bu konuda da root uygulamaları tanıtılmış göz at istersen faydası olur.

    http://www.444android.com/showthread.php?t=4597



    SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  16. Cevap
    45
    Görüntüleme
    36.396

    [Anlatım] Cevap: Samsung Galaxy Grand Neo Root etme [Resimli Anlatım]

    Bundan sonra sisteme gömülü olarak gelmiş ve kaldıramadığın uygulamalar varsa aşağıda vereceğim linkteki konu yardımı ile o uygulamaları kaldırabilirsin.
    ...
  17. Cevap
    1.599
    Görüntüleme
    547.834

    Cevap: [Note 2 ROM] Adm TopalRom v1.2 (4.4.4) (03/01/2015)

    Yok hocam hesap çalınması felan rahat ol. Biliyorsun forum kuralları gereği özel mesajla destek vermiyoruz bir sorun olursa buraya yaz çözüme birçok kişinin katkısıyla ulaşsın. Hemde aynı sorundan...
  18. Cevap
    1.599
    Görüntüleme
    547.834

    Cevap: [Note 2 ROM] Adm TopalRom v1.2 (4.4.4) (03/01/2015)

    Yok hocam niye sıkıntı olsun birşey olmaz hadi hayırlısı açtın telefonu güle güle kullan.
  19. Cevap
    1.599
    Görüntüleme
    547.834

    Cevap: [Note 2 ROM] Adm TopalRom v1.2 (4.4.4) (03/01/2015)

    Ben evet diyorum ama sen bilirsin.
  20. Cevap
    1.599
    Görüntüleme
    547.834

    Cevap: [Note 2 ROM] Adm TopalRom v1.2 (4.4.4) (03/01/2015)

    İnşallah çünkü bazı zamanlarda telefon açılmayabiliyor takılıyor başka recoveryler denemek geliyor benim başıma birkaç defa geldi. Öyle bir durum olursa yedeğine dönersin en azından.
  21. Cevap
    1.599
    Görüntüleme
    547.834

    Cevap: [Note 2 ROM] Adm TopalRom v1.2 (4.4.4) (03/01/2015)

    Yedek aldıktan sonra reboot etmene gerek yok. Geri gelerek romu yüklemeye başla.
  22. Cevap
    1.599
    Görüntüleme
    547.834

    Cevap: [Note 2 ROM] Adm TopalRom v1.2 (4.4.4) (03/01/2015)

    "external_sdcard" hafıza kartıdır.
  23. Cevap
    1.599
    Görüntüleme
    547.834

    Cevap: [Note 2 ROM] Adm TopalRom v1.2 (4.4.4) (03/01/2015)

    Alırken muhakkak seçenek vardır backup to sdcard1 gibi felan hatırlamıyormusun. Hafıza kartın kaçlık şuan yedek alırken oradan anlayabilirsin aslında yedeği nereye aldığını. Ben philz kullandığım...
  24. Cevap
    1.599
    Görüntüleme
    547.834

    Cevap: [Note 2 ROM] Adm TopalRom v1.2 (4.4.4) (03/01/2015)

    evet yedek uzun sürüyor gerçektende. Sd karta yedek alıyorsun dimi.
  25. Cevap
    1.599
    Görüntüleme
    547.834

    Cevap: [Note 2 ROM] Adm TopalRom v1.2 (4.4.4) (03/01/2015)

    Rom yükleme işlemi 3-5 dakika açılmasıda o kadar sürer tahmini.
Toplam 500 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş