İletişim


 Android indir


[email protected]


[email protected]

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: Styla

Arama: Arama işlemi Toplam 0,01 Saniye sürmüştür.

  1. Sabit Konu
    Anket: [Konu Dışı] Cevap: 444Android.Com yeni görünümüyle karşınızda.. (Hayırlı olsun)

    Tamam hocam yarin vakit bulursam yaparim :)
  2. Sabit Konu
    Anket: [Konu Dışı] Cevap: 444Android.Com yeni görünümüyle karşınızda.. (Hayırlı olsun)

    FavIco nedir pek anlamadim ama 30x30 bu var:

    [Only registered and activated users can see links]

    Kategori ikonlari 100x100. Illa 100x130'mu olmasi mi gerekiyor emre hocam?

    Spesiyal biseyler yapmak isterdim ama...
  3. Sabit Konu
    Anket: [Konu Dışı] Cevap: 444Android.Com yeni görünümüyle karşınızda.. (Hayırlı olsun)

    [Only registered and activated users can see links]
    Kategori ikonlari:

    [Only registered and activated users can see links]

    Isinize yararmi adminlerim? :)
  4. Cevap
    18
    Görüntüleme
    17.684

    [Oyun Apk] Cevap: The Amazing Spider-Man 2 1.1.0 (Normal+Mod)

    Mod'lu olan calismiyor, yada ben yapamadim :(
  5. Konu: 444android Custom ROM

    Son yazan Styla
    Cevap
    120
    Görüntüleme
    71.578

    Sabit Konu
    Cevap: 444android Custom ROM

    Ama beni nasil unutursunuz :mad:
    Gorsellik acisindan ben yardimci olurum..
    Cokta iyi degilim ama yapariz biseyler :)
  6. Sabit Konu
    [ROM] Cevap: [4.4.2]Mavera v2 Emotion Mix [ND3]- Galaxy S5 - Note 3 Özellikleri Özellikleri

    Haklisin emre hocam ama turkcem okadarda iyi degil, siz bir cumle yazarsaniz bende yeniden duzenlerim. Romun adi emotion olunca bende ingilizce yazdim :)



    HTC ONE | Android rom yükleme, root...
  7. Sabit Konu
    [ROM] Cevap: [4.4.2]Mavera v2 Emotion Mix [ND3]- Galaxy S5 - Note 3 Özellikleri Özellikleri

    mavera rom tanitim resmi eklenmistir. Bulduklarimla yetinmek zorunda kaldim, yeni ekran goruntuleri gonderirsen duzenleyebilirim (biraz renkli olsun) :)

    [Only registered and activated users can see links]
  8. Cevap
    16
    Görüntüleme
    6.765

    Cevap: I900 omnia sorunu DREAMNEJ adminim :)

    [Only registered and activated users can see links]

    Bu linkte omnia icin romlar var.

    HTC ONE | Android rom yükleme, root etme, recovery flaşlama, bootloader...
  9. Cevap
    22
    Görüntüleme
    30.964

    Sabit Konu
    Cevap: Cnk's Beşiktaş Clock UCCW Skin

    Konu nedir cenk abi anlayamadim..

    HTC ONE | Android rom yükleme, root etme, recovery flaşlama, bootloader işlemleri
    Samsung, HTC, LG, Sony ve MTK Replika cihazlar
  10. Sabit Konu
    Cevap: Samsung Galaxy Note 3 (III) kullanıcıları kulübü - ve Note III İncelemesi

    Ayarlar-uygulamalar-oyun-bildirimlerdeki isaretli kutucugu kaldir :) yanlis hatirlamiyorsam boyledi..

    HTC ONE | Android rom yükleme, root etme, recovery flaşlama, bootloader işlemleri
    Samsung, ...
  11. Sabit Konu
    [ROM] Cevap: Zinse v2.5 4.3 & v3.2 4.4.2 | Klon IMEI veya Orijinal | AROMA | Wifi-Şebeke direkt çalışır

    Imzaya sag tiklayip resim baglantisini/url kopyala diyoruz. Uye kontrol panelinden imza bolumune yapistiriyoruz cenk abi..

    HTC ONE | Android rom yükleme, root etme, recovery flaşlama, bootloader...
  12. Sabit Konu
    [ROM] Cevap: Zinse v2.5 4.3 & v3.2 4.4.2 | Klon IMEI veya Orijinal | AROMA | Wifi-Şebeke direkt çalışır

    [Only registered and activated users can see links] Daha iyisini yapmak isterdim ama fazla vaktim yoktu kusura bakmayin artik :)
  13. Cevap
    11
    Görüntüleme
    6.736

    [Bilgi] Cevap: Android 4.4 KitKat için açık kaynak kodları...

    Gecmis olsun en kisa zamanda sagliginiza kavusmanizi diliyorum

    HTC ONE | Android rom yükleme, root etme, recovery flaşlama, bootloader işlemleri
    Samsung, HTC, LG, Sony ve MTK Replika cihazlar
  14. Cevap: MARKET İÇİN YAPILAN APK LAR - TÜM ÖZEL ÜYELER ONAYLARSA SEVİNİRİM

    Anladigim kadariyla paylasimlari google play egitim bolumune aciyorsunuz. Uccw temasininda egitim ile alakasi olmadigi icin kabul etmiyorlar..

    HTC ONE | Android rom yükleme, root etme, recovery...
  15. Cevap
    38
    Görüntüleme
    21.838

    Sabit Konu
    [Haber] Cevap: Google Play Marketteki 444android.com uygulamaları

    Photoshop dosyasi:

    (emre'den alınabilir dosya)
  16. Cevap
    38
    Görüntüleme
    21.838

    Sabit Konu
    [Haber] Cevap: Google Play Marketteki 444android.com uygulamaları

    [Only registered and activated users can see links] ...
  17. Cevap
    38
    Görüntüleme
    21.838

    Sabit Konu
    [Haber] Cevap: Google Play Marketteki 444android.com uygulamaları

    Ellerine saglik Cenk hocam. Ilk google play yorumun benden :)

    Ah eskisi gibi zamanim olsa ben neler neler yaparimda neyse herkeze hayirli olsun..

    HTC ONE | Android rom yükleme, root etme,...
  18. Cevap
    38
    Görüntüleme
    26.044

    Cevap: [Hileli Apk] Injustice: Gods Among Us 1.2 [MOD]

    Adreno olani indireceksin..


    Android rom yükleme, root etme, recovery flaşlama, bootloader işlemleri
    Samsung, HTC, LG, Sony ve MTK Replika cihazlar
  19. Cevap
    129
    Görüntüleme
    66.417

    Cevap: [Hileli Apk] DEAD TRIGGER 2 v0.04.0 [MOD] (İtem, Cephane & Silah)

    Mali olani indireceksin..


    Android rom yükleme, root etme, recovery flaşlama, bootloader işlemleri
    Samsung, HTC, LG, Sony ve MTK Replika cihazlar
  20. Sabit Konu
    [ROM] Cevap: ZINSE ROM N7100

    Hayirli olsun :D

    Apk decompile sorununu cozdunmu ? Bide splashscreen gonderecektin cevap alamadim ..

    Android rom yükleme, root etme, recovery flaşlama, bootloader işlemleri
    Samsung, HTC, ...
  21. Cevap
    34
    Görüntüleme
    13.542

    Cevap: [Hileli Apk] Candy Crush Saga - Mod

    Limitsiz puan hayat ne ararsan var, ama zevki kalmadi. Jelatinleri kiramiyorsun bile, baliklar geliyor gerisini hallediyorlar :D


    Android rom yükleme, root etme, recovery flaşlama, bootloader...
  22. Konu: Oyun Hile Ve İstek

    Son yazan Styla
    Cevap
    487
    Görüntüleme
    207.059

    Sabit Konu
    Cevap: Oyun Hile Ve İstek

    Başkentli Müdür Banada age of warring hilesini bulursan duacin olurum valla. Kendim buldum fakat eski surum oldugundan update yap diyor..
  23. Cevap: Asphalt 8: Airborne v1.1.1 Final + SD data + Limitsiz Para + Tek Link

    Super oyun hilesiz sezon 7'ye kadar geldim ama yemiyor abi gecemiyorum, sagolasin hile icin :D
  24. Cevap: Samsung Galaxy S4 White & Black FLAT INCL .PSD FILE

    Harbiden guzel calisma ellerine saglik.

    Sent from my HTC One using Tapatalk 2
  25. Cevap: [YARIŞMA] En İyi Ekran Görüntünüzü Paylaşın SanDisk 16gb Class 10 Hafıza Kartını Alın.

    Secimler basladimi? Baslamadiysa bitane ekliyim :rolleyes:

    [Only registered and activated users can see links]
Toplam 219 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş