İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: doğannn

Arama: Arama işlemi Toplam 0,01 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    1
    Görüntüleme
    2.266

    [Soru] ön kameranin yanindaki kirmizi ışık

    Arkadaslar galaxy s5 ön kamerasinin yaninda kirmizi küçük nokta seklinde ışık yaniyor gece fark ettim nedir acaba
  2. Konu: kombi ısıtmıyor

    Son yazan doğannn
    Cevap
    6
    Görüntüleme
    2.369

    [Soru] Cevap: kombi ısıtmıyor

    Hocam havalarini kontrol ettim bir odanin havasini aldim digerlerinde sorun yok sizin dediginiz kombiyi 60 c falan cikarin diyosunuzda bizim kombi yogusmali yani simdi yuksek acarsak ay sonuna fatura...
  3. Konu: kombi ısıtmıyor

    Son yazan doğannn
    Cevap
    6
    Görüntüleme
    2.369

    [Soru] kombi ısıtmıyor

    arkdaslar kombi 45 c oda termostatı 18 c ev sıcak değil kombideki 45 c ne oldu benim ev arkadasımın evi 45 c ates gibiydi benim kendi evimde hava soguk kalıyor evimize yeni doğalgaz geldide...
  4. Cevap
    5
    Görüntüleme
    3.253

    Cevap: galaxy s5 rom atanlar baksın

    Hocam custum rom ariyorum s6 romu s6 nin simgeleri daha küçük sizce baska onere bileceginiz rom varmi yoksa s6 romunu kurmayondusunuyorum
  5. Cevap
    5
    Görüntüleme
    3.253

    Cevap: galaxy s5 rom atanlar baksın

    hocam s5 touchwizi cok berbat bbu omega romda guzel kullanıslı ama s5 touchwizi var baska onere bileceginiz rom varmıı
  6. Cevap
    5
    Görüntüleme
    3.253

    galaxy s5 rom atanlar baksın

    arkadaslar galaxy s5 için kullandıgınız stabıl sarjı uzun giden rom varmı varsa bana paylasırmısınızz
  7. Konu: lg g2 mi g3 mü

    Son yazan doğannn
    Cevap
    6
    Görüntüleme
    2.175

    Cevap: lg g2 mi g3 mü

    Kardesim oncellikle merhabe lg 2 almani onerirm pil performansi olarak en iyi amiral gemisi lg icinde tabi kamera da iyi isinma olarak pek sikayet almadim akranlarimdan ama lg g3 cok isiniyo fazla...
  8. Cevap
    5
    Görüntüleme
    2.140

    [Yardım] Cevap: Arkadaslar tabletime virus girdi silemiyorum

    Markafoni wifi booster screen lock falan bu uygulamalar yetkı almıs fakat silemiyorum anca devredisi birak yaziyo format attim hicbir uygulamasida gitmedi
  9. Cevap
    5
    Görüntüleme
    2.140

    [Yardım] Cevap: Arkadaslar tabletime virus girdi silemiyorum

    recovery modundan fabrıkaya dondurdum zaten sılınmıyor sistem uygulaması gıbı bısey olmus
  10. Cevap
    5
    Görüntüleme
    2.140

    [Yardım] Arkadaslar tabletime virus girdi silemiyorum

    http://s28.postimg.org/kfviocby5/1446920956825730570741.jpg
    Arkadaslar tablet kendi kendine birsey indirip kuruyor recoveryden wipe date cahce yaptim hicbirsey silinmedi ne yapmam lazim arkadaslar...
  11. Cevap
    12
    Görüntüleme
    4.580

    [Soru] Cevap: Galaxy s5 3.0 ne ise yarar hakkinda

    teşekkürler yanı 3.0 la hızlı sarj olmaz ona göre kablosunu alacaktım :) saolun tekrardan
  12. Cevap
    12
    Görüntüleme
    4.580

    [Soru] Cevap: Galaxy s5 3.0 ne ise yarar hakkinda

    Peki ne kdar surede sarj suresioluyo fark ediyomu 2.0 la 3.0 sarj etme birde bataryayi sisirmesin hizli sarj falan olunca ???
  13. Cevap
    12
    Görüntüleme
    4.580

    [Soru] Galaxy s5 3.0 ne ise yarar hakkinda

    Arkadaslar galaxy s5 3.0 girisi hizli veri aktarimindan baska ne ise yariyorr hizli sarj ediyormu sayin galaxt s5 ciler
  14. Cevap
    4
    Görüntüleme
    2.788

    [Yardım] Cevap: S5 açılışta kalma sorunu

    bro aynı sorun bendede vardı recovery moduna gir (güç + ses kısma ) orda wipe data/ cahce gel ustune tıkla eskı sıstemın dosyalarını sılıyo sonra gel yaz buraya tamamam
  15. Cevap
    0
    Görüntüleme
    1.135

    [Soru] sap 2000 v15 mühendis programı kuramıyorumm

    merhaba arkadaşlar aranızda sap 2000 v15 bilen varsa yardım etsın sap2000 v15 crack yapıyorum fakat lservrc dosyası 0 Kb olarak çıkıyor ve crack olmuyor nasıl düzeltirim yardımlarınızı bekliyorum. ...
  16. Konu: yogusmalı kombi

    Son yazan doğannn
    Cevap
    3
    Görüntüleme
    1.713

    [Soru] Cevap: yogusmalı kombi

    söylediklerinizi dikkate alacagım tesekkurler :=)
  17. Konu: yogusmalı kombi

    Son yazan doğannn
    Cevap
    3
    Görüntüleme
    1.713

    [Soru] yogusmalı kombi

    arkdaslar merhaba oncelıkle ben bu yıl kombi taktırcazda yogusmalı almayı dusunuyoruz bırazda arastırdım ama foruma sormadan olmaz dedim:D sizce hangı marka ve modeli almalıyım birde normal kombiyle...
  18. Cevap
    44
    Görüntüleme
    21.125

    Cevap: Galaxy S5 G900FQ Güncelleme Haberleri

    hocam ben yenı surumu kurdum ama antutu benckmarkta test ettım 34890 puan aldım sizde bir test edip sonucu buraya yazarmısınız :) acaba bır benımmı böyle oldu
  19. Cevap: S5'imi güncelliyemiyorum ''Cihazınızdaki işletim sistemi yetkisiz bir yolla degiştirildi'' h

    hocam kıes en son surume sahıpsınız dıyor bakın hocam en son surum eylulde gelmıs iyilestirme guncellestirmesi ama kıes gorup bu guncellestırmeyı yuklemıyor bakınız lınkte...
  20. Cevap
    16
    Görüntüleme
    6.833

    [Soru] Cevap: kayıtlı wifi şifreleri

    Root Browser indir data klasörüne eriş sonra misc dizinine gir Daha sonra wifi klasörünü görüntüle wpa_supplicantconf dosyasını bulun ve üzerine dokun Dosyayı açmak üzere karşınıza gelen...
  21. Cevap: S5'imi güncelliyemiyorum ''Cihazınızdaki işletim sistemi yetkisiz bir yolla degiştirildi'' h

    hocam forumu gezerken bu konuya takıldım bilgi vermıssınız de benimde aynı sorun var belirtmek istiyorum öncelıkle hocam ben galaxy s5 orjınal yazılımını yukledım ancak yenı bır guncellestırme gelmıs...
  22. Cevap
    44
    Görüntüleme
    21.125

    Cevap: Galaxy S5 G900FQ Güncelleme Haberleri

    tesekkurler hocam :)
  23. Cevap
    44
    Görüntüleme
    21.125

    Cevap: Galaxy S5 G900FQ Güncelleme Haberleri

    hocam tesekkurler insallah 6.0 bızede gelir görünurde gelecek diyo ama resmıyette ne olur bılınmez sarj sıkıntısı yok deme hocam sarja hızlı boşalma faaln
  24. Cevap
    44
    Görüntüleme
    21.125

    Cevap: Galaxy S5 G900FQ Güncelleme Haberleri

    pekı bu guncellemeyle değişen ne oldu arayuzde farklılık varmı yenı özelik geldımı ve performansı nasılk oldu bıraz bılgı veririsen iyi olur hocam saygılar
  25. Cevap
    44
    Görüntüleme
    21.125

    Cevap: Galaxy S5 G900FQ Güncelleme Haberleri

    hocam bu guncelleme ne zaman geldı acaba ben suanda farklı rom kullanıyorumda
Toplam 112 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş