İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: kontek

Arama: Arama işlemi Toplam 0,04 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    31
    Görüntüleme
    8.611

    Cevap: Samsung Galaxy young Gt-S6310 ağ sorunu

    nereden indirecem saniye de çıkmıyor

    http://s2.postimg.org/87rkznjnd/Ads_z.jpg
  2. [Çözüldü] Cevap: Klon İmeili S3lerde 4.4.2 Rom Yükledikten Sonra Şebeke Sorunu Çözümü

    bende samsung GT-S6310 var çok uğraştım ama olmadı şebeke sorunu devam ediyor.
  3. Cevap
    31
    Görüntüleme
    8.611

    Cevap: Samsung Galaxy young Gt-S6310 ağ sorunu

    yükledim ama bi değişiklik olmadı yine ağda kayıtlı değil diyor.sim kartım başka telefonda çalışıyor onda sorun yok
  4. Cevap
    31
    Görüntüleme
    8.611

    Cevap: Samsung Galaxy young Gt-S6310 ağ sorunu

    Model Numarası : GT-S6310 yazıyor.
    dowlond moda aldığımda product: GT-S6310N yazıyor
  5. Cevap
    31
    Görüntüleme
    8.611

    Cevap: Samsung Galaxy young Gt-S6310 ağ sorunu

    stock room u odinle yüklerken Fat.bin dosyasında odin fail oluyor neden acaba bilgisi olan var mı ?
  6. Cevap
    31
    Görüntüleme
    8.611

    Cevap: Samsung Galaxy young Gt-S6310 ağ sorunu

    günaydın peki dostum indirdiğim stock roomu parçalı room haline çeviremez miyiz böyle bir uygulama yok mu ?

    - - - Ek olarak - - -

    aa onbaşı olmuşum :)

    - - - Ek olarak - - -
  7. Cevap
    31
    Görüntüleme
    8.611

    Cevap: Samsung Galaxy young Gt-S6310 ağ sorunu

    parçalı room buluyorum bütün siteler satıyor en ucuzu 25 dolardan başlıyor yok mu elinde olan arkadaş :(
  8. Cevap
    31
    Görüntüleme
    8.611

    Cevap: Samsung Galaxy young Gt-S6310 ağ sorunu

    akşam artık onları deneyecem

    - - - Ek olarak - - -

    stock roomu odinle değilde sd karttan recovery moddan yüklesem olur mu ?
  9. Cevap
    354
    Görüntüleme
    136.886

    Sabit Konu
    Cevap: Galaxy Y Orjinal(Stock) Rom Kurma--DETAYLI--

    GT-S6310 içinde parçalı room detaylı anlatım ve .tar dosyaları var mı elinde olan arkadaşlar lütfen paylaşır mı?
  10. Cevap
    31
    Görüntüleme
    8.611

    Cevap: Samsung Galaxy young Gt-S6310 ağ sorunu

    aradım ama parçalı room bulamadım
  11. Cevap
    70
    Görüntüleme
    26.886

    [Yardım] Cevap: Yurtdışından gelen Grand neo ağda kayıtlı değil diyor

    Hollanda dan getirilen galaxy young GT-S6310N telefona hangi stock room odinlemeliyim türkiye yi yükleyemiyorum .
  12. Cevap
    31
    Görüntüleme
    8.611

    Cevap: Samsung Galaxy young Gt-S6310 ağ sorunu

    nerden bulabilirim bi adres var mı ?
  13. Cevap
    31
    Görüntüleme
    8.611

    Cevap: Samsung Galaxy young Gt-S6310 ağ sorunu

    birde bilgi olarak versiyonda

    AP:S6310XXAMC3
    CP:S6310NXXAMD3
    CSC:Unknowm

    yazıyor
  14. Cevap
    31
    Görüntüleme
    8.611

    Cevap: Samsung Galaxy young Gt-S6310 ağ sorunu

    35 ile başlayan imei numarası telefona ait ithalat yolu ile kayıtlı yazıyor

    - - - Ek olarak - - -



    türkiye stok roomu odin ile telefona atarken fat.bin dosyasına geldiğinde fail oluyor
  15. Cevap
    31
    Görüntüleme
    8.611

    Samsung Galaxy young Gt-S6310 ağ sorunu

    bende samsun galaxy young GT-S6310 var yurdışından arkadaş getirmişiti güncelleme sonrası ağda kayıtlı değil diyor imei numarasını sorgulattım kayıtlı ve 35 ile başlıyor,mobil ağlara girdiğimde...
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş