İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: hukukson

Arama: Arama işlemi Toplam 0,10 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    4
    Görüntüleme
    2.765

    [Soru] Cevap: Cm11 tema çözünürlük

    Denedim onunla ilgisi yokmuş hocam. Sagolun yine de

    Explorer A310e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  2. Cevap
    4
    Görüntüleme
    2.765

    [Soru] Cevap: Cm11 tema çözünürlük

    Deneyip sonuç yazacağım hocam
  3. Cevap
    4
    Görüntüleme
    2.765

    [Soru] Cevap: Cm11 tema çözünürlük

    http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/01/28/ca41d8c7a0c9ff25e55ff7f5530967ed.jpg
  4. Cevap
    4
    Görüntüleme
    2.765

    [Soru] Cm11 tema çözünürlük

    İyi günler ahali,bu cm11 temalarındaki görüntü kalitesi neden bu kadar kötü. Sistemle yüklü gelen temada böyle bir sıkıntı yok ama playstoreden indirdiğin her temada var bu sıkıntı. Özellikle wif...
  5. Cevap
    238
    Görüntüleme
    115.438

    Sabit Konu
    Cevap: [Hileli Apk] Clash of Clans MOD APK (Sınırsız Kristal) Türkiye'de Hiç Bir Forumda Yok, Sadec

    *******da bikac *****da libg.so yüz değiştirip ardindan gamecich benzeri modifiye uygulamalari ile dilediğin kadar iksir altın ve yeşil taş yapanlar var.6.253.5 surumundede ise yarıyormuş. Ben...
  6. Konu: Sense skin uccw

    Son yazan hukukson
    Cevap
    0
    Görüntüleme
    1.753

    Sense skin uccw

    Skini nette buldum ufak oynamalar yaparak sizlere sunmak istedim.

    KURULUM:-dosyayi indirin
    -zipten çıkarin
    -uccw yi açip seceneklere tıklayin
    -open uzip i seçin
    -zipten hangi klasöre...
  7. Cevap
    2
    Görüntüleme
    2.836

    Cevap: Cm9 yeni arayüz ikonlari

    Cynagenmod 9 yüklü mdpi cihazlarda çalışır.ben sadece htc explorer cihazımda denedim.sorunsuz. zaten görüntüler de kendi cihazımdan

    HTC Explorer A310e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  8. Cevap
    2
    Görüntüleme
    2.836

    Cm9 yeni arayüz ikonlari

    Bilmiyorum hala kullanan var mi ama paylasayim yine de.cm9 bildirim bar ikonlari beni sinir etmisti,ben de değiştirdim.

    Kurulum:verdiğim dosyayi root explorer,xplore gibi programlarla system/app a...
  9. Cevap
    5
    Görüntüleme
    6.812

    Cevap: miui root etkin değil sorunu - yetki yönetimleri nerede

    Enson miui v5 kullanmıştim,dediğim yerdeydi. Muhtemelen izinler i güvenlik klasörunden araçlara taşımışlar.neyse önemli olan sonuçtur zaten ;)

    HTC Explorer X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  10. Cevap
    5
    Görüntüleme
    6.812

    Cevap: miui root etkin değil sorunu - yetki yönetimleri nerede

    System & Security folder -> Permissions ->
    Root -> Permission manager

    Explorer X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  11. Cevap
    5
    Görüntüleme
    6.812

    Cevap: miui root etkin değil sorunu - yetki yönetimleri nerede

    Permissioon da olmalı en son v5 kullandım ordaydi:D

    HTC Explorer X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  12. Cevap
    2
    Görüntüleme
    5.724

    Cevap: Android Geçiş Efektlerini Değiştirme

    Öncelikle rica derim,muhtemelen tum romlarda ve modellerde calisir. Buldugum kaynakta da calisacagindan bahsediliyordu. Ben belirttigim üzere sense ve cm romlarda htc cihazim uzerinde denedim.
    ...
  13. Cevap
    2
    Görüntüleme
    5.724

    Android Geçiş Efektlerini Değiştirme

    Standart geçiş efektlerini terk etme zamanı geldi. Çünkü esnek android dünyası bunlarin da değiştirilmesine imkan tanıyor. Nasıl mı ?

    Başlayalım ;)

    Ihtiyacımız olan 2 şey var:

    1- metamorhp...
  14. Cevap
    6
    Görüntüleme
    2.998

    Cevap: NETWORK SPEED INDICATORS- INTERNET HIZI GÖSTERGESI

    Hocam anladığım şu: siz xposedde dil sorunu olmadığını söylediniz ve ben de bunun doğru olduğunu belirttim.ancak benim zaten xposed framework u değil modülleri tanıtmak gayretinde olduğum gözden...
  15. Cevap
    6
    Görüntüleme
    2.998

    Cevap: NETWORK SPEED INDICATORS- INTERNET HIZI GÖSTERGESI

    Evet var ama sadece frameworkte .modüllerde yok

    http://img.tapatalk.com/d/14/04/22/ajy7eza4.jpg


    http://img.tapatalk.com/d/14/04/22/besa7y4u.jpg
    HTC Explorer X cihazımdan Tapatalk 2 ile...
  16. Cevap
    1
    Görüntüleme
    2.637

    DOUBLETAPTOSLEEP- 2 VURUŞLA EKRAN KILITLEME

    Bu modülle bazı aosp romlarda bulunan status bara 2 defa ard arda dokunarak ekrani kilitleme özelliğini cihazınizda aktif edebilirsiniz.

    Not: her cihazda her romda calismayabilir.

    Kurulum:
    ...
  17. Cevap
    6
    Görüntüleme
    2.998

    NETWORK SPEED INDICATORS- INTERNET HIZI GÖSTERGESI

    Yeni bir xposed modülü ile karşınızdayım ;) bu modülle status bariniza internet hızını gösteren bir bildirim ikonu ekleyebilirsiniz.

    Kurulum:ROOT GEREKTIRIR.

    1- xposed frameworku kuralım.
    2-...
  18. Konu: İCON THEMER

    Son yazan hukukson
    Cevap
    4
    Görüntüleme
    2.918

    Cevap: İCON THEMER

    Rica ederim gülerek kullanın.bu arada modülü xperia ve sense launcherda denedim sonuç görüldüğü üzere: basarili .touchwiz ve diğerlerinde de işe yarar, umarim.

    HTC Explorer X cihazımdan Tapatalk...
  19. Konu: İCON THEMER

    Son yazan hukukson
    Cevap
    4
    Görüntüleme
    2.918

    İCON THEMER

    Bu xposed modülü ile standart(stock) launcherınıza dilediğiniz ikon pakedini uygulayabilirsiniz,yani stock ikonlara mahkum değilsiniz ;)

    gelelim anlatima:

    1- xposed framework ü...
  20. [Yardım] Cevap: Cwm de E:Can't mount /cache/recovery/command hatası alıyorum

    Overclock yapmış mıydınız telefona?

    HTC Explorer A310e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  21. Konu: City lon uccw skin

    Son yazan hukukson
    Cevap
    20
    Görüntüleme
    8.009

    Cevap: City lon uccw skin

    Eyvallah abi zahmet oldu sana da :D:thumbup:

    HTC Explorer A310e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  22. Konu: City lon uccw skin

    Son yazan hukukson
    Cevap
    20
    Görüntüleme
    8.009

    Cevap: City lon uccw skin

    Bende onu yok etmeyi buldum :-D

    HTC Explorer A310e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  23. Konu: City lon uccw skin

    Son yazan hukukson
    Cevap
    20
    Görüntüleme
    8.009

    Cevap: City lon uccw skin

    Çok daha iyi olmuş abi. Ama bi ufak öneri o sağ alt köşedeki guncelleme ikonu beyaz renkli ve daha küçük boyutlu olsa daha iyi durur sanki:rolleyes:

    Novalı ekranım:...
  24. Konu: City lon uccw skin

    Son yazan hukukson
    Cevap
    20
    Görüntüleme
    8.009

    Cevap: City lon uccw skin

    Beklemedeyiz ;-)

    HTC Explorer A310e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  25. Konu: City lon uccw skin

    Son yazan hukukson
    Cevap
    20
    Görüntüleme
    8.009

    Cevap: City lon uccw skin

    Eline sağlıkabi

    HTC Explorer A310e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Toplam 302 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş