İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: FatihA

Arama: Arama işlemi Toplam 0,24 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    23
    Görüntüleme
    7.654

    Cevap: Samsung Galaxy Note 5 Batarya Tüketimi

    Geçmiş olsun :)
  2. Cevap
    23
    Görüntüleme
    7.654

    Cevap: Samsung Galaxy Note 5 Batarya Tüketimi

    Gsam battery ile kontrol edebilirsiniz

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm
  3. Cevap
    38
    Görüntüleme
    11.419

    Sabit Konu
    Cevap: İgo Nextgen 9.6.8 601602

    Eğer konuyu düzenleme amaçlı değil dd
    dünkü mevzu için silmiş ise, "devlet memuruyum, sorumluluğum var,odtü mezunuyum" diyen biri için çok çocukça bi hareket olmuş.
    Allahtan fazla yetkisi...
  4. Konu: Lg g3 yalnış rom

    Son yazan FatihA
    Cevap
    25
    Görüntüleme
    12.123

    Cevap: Lg g3 yalnış rom

    İkinci mesajımda driver indirip bilgisayara yukleyin yazmışım ;)
  5. Cevap
    2.148
    Görüntüleme
    597.050

    [ROM] Cevap: [NI1]Dr.Ketan Custom ROM V14 N3 & S5 Features MultiDPI 20Ekim14

    Bilemedim ki şimdi. Farklı bi erkan kilidi uygulaması falan yüklediniz mi ki.
  6. Cevap
    2.148
    Görüntüleme
    597.050

    [ROM] Cevap: [NI1]Dr.Ketan Custom ROM V14 N3 & S5 Features MultiDPI 20Ekim14

    Romda hata var gibi. Verileri yedek alıp farklı rom deneyin bence. Ya da romu temiz tekrar kurmayı deneyin.
  7. Cevap
    38
    Görüntüleme
    11.419

    Sabit Konu
    Cevap: iGO Basarsoft Nextgen 9.18.27.659452 (24.06.2016)

    Ben de temizliyordum, hatta ben temizledim zannetim :D
  8. Konu: Lg g3 yalnış rom

    Son yazan FatihA
    Cevap
    25
    Görüntüleme
    12.123

    Cevap: Lg g3 yalnış rom

    Lg Samsung'dan farklı. Lg g4 için kullanmıştım şimdi aklıma geldi.
    LGUP ismi. G3 için de kullanılıyor mu bi bakın.
  9. Konu: Lg g3 yalnış rom

    Son yazan FatihA
    Cevap
    25
    Görüntüleme
    12.123

    Cevap: Lg g3 yalnış rom

    Flashtool yerine bi uygulama daha vardı aynı işi yapan. Adı şimdi aklıma gelmedi, onunla bi deneyin isterseniz.
  10. Konu: Lg g3 yalnış rom

    Son yazan FatihA
    Cevap
    25
    Görüntüleme
    12.123

    Cevap: Lg g3 yalnış rom

    Driver indirip tekrar bilgisayara yukledikten sonra tekrar deneyin bi.
  11. Konu: Lg g3 yalnış rom

    Son yazan FatihA
    Cevap
    25
    Görüntüleme
    12.123

    Cevap: Lg g3 yalnış rom

    Download moda aldığınızda bilgisayar hiç tepki vermiyor mu?
  12. Cevap
    17
    Görüntüleme
    5.251

    Cevap: [APP][4.4+] Latest Xperia™ Home 10.0.A.0.63

    Stok romlarda bazen olmuyor galiba.
  13. Cevap
    16
    Görüntüleme
    5.998

    Cevap: Basarsoft 2016.07 (Q2) Türkiye (+ KKTC) Haritası

    2371 yeni mahalle eklenmesi demek aslında büyük yenilik demek :) eyvallah bekliyoruz.
  14. Cevap
    6
    Görüntüleme
    3.069

    Cevap: SnapTube VIP - ******* Downloader HD ***** v4.7.0.8547 Final

    Bu çok iyiymiş. Eyvallah.
  15. Cevap
    3
    Görüntüleme
    7.669

    [Yardım] Cevap: Huawei ascend g7 kapanma sorunu

    Batarya sağlam mı?
  16. Konu: Uydu bulma sorunu

    Son yazan FatihA
    Cevap
    3
    Görüntüleme
    1.253

    Cevap: Uydu bulma sorunu

    Tablette ilk bağlantı cok uzun olabiliyor. Bende de öyle olmuştu.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. Konu: İgo ISRAEL9.6.8602603

    Son yazan FatihA
    Cevap
    17
    Görüntüleme
    5.123

    Cevap: İgo ISRAEL Nextgen 9.18.27.658108 (15.06 2016)

    Diger basarsoftun arayüzünün boyle sade olmasi icin ne yapmam lazim? Cok renkli sevmiyorum da [emoji4]


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. Konu: Navitel

    Son yazan FatihA
    Cevap
    2
    Görüntüleme
    1.655

    Cevap: Navitel Navigator GPS Full v9.6.2674 + Q1.2016 Türkiye Haritası

    En sevdiğim navigasyon bu :)
  19. Konu: igo 9.6.8 431884

    Son yazan FatihA
    Cevap
    16
    Görüntüleme
    7.242

    Sabit Konu
    Cevap: igo Avic 9.18.28.624772

    Eyvallah, bu işe yaradı telefonda.
    Ama aynı dosya tablet için olmadı.
  20. Cevap
    4
    Görüntüleme
    3.007

    [Anlatım] Cevap: Note 2 telefonlar sorun varsa atın cevap verırım

    Çok belli :D
  21. Konu: Düzenleme

    Son yazan FatihA
    Cevap
    1
    Görüntüleme
    1.637

    Cevap: Düzenleme

    Patronlar tatilde sanırım. Ben sizin konuları yukarı alıp eskiyen sabitleri kaldırdım.
  22. Cevap
    4
    Görüntüleme
    3.007

    [Anlatım] Cevap: Note 2 telefonlar sorun varsa atın cevap verırım

    Google translate mi kullanıyorsun :D
  23. Konu: igo 9.6.8 431884

    Son yazan FatihA
    Cevap
    16
    Görüntüleme
    7.242

    Sabit Konu
    Cevap: igo Avic 9.18.28.624772

    Harita otomatik yaklaşmıyor.
  24. Konu: igo 9.6.8 431884

    Son yazan FatihA
    Cevap
    16
    Görüntüleme
    7.242

    Sabit Konu
    Cevap: igo Avic 9.18.28.624772

    Aynı öyle ayarladım ama

    http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160814/83f43baa506cd7738162080e5c704a69.jpg
  25. Konu: igo 9.6.8 431884

    Son yazan FatihA
    Cevap
    16
    Görüntüleme
    7.242

    Sabit Konu
    Cevap: igo Avic 9.18.28.624772

    Harita çok yukarıdan görünüyor hocam. Bunu ayarlama imkanımız var mı acaba?
Toplam 500 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş