İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: MuesTie

Arama: Arama işlemi Toplam 0,04 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: kombi ısıtmıyor

    Son yazan MuesTie
    Cevap
    6
    Görüntüleme
    2.243

    [Soru] Cevap: kombi ısıtmıyor

    4 ay önce taşındığım evde tesisatla ilgili sorun vardı ve bir çok usta ile görüştüm (ev sahibi şehir dışında olunca ilgilenmek de bana kaldı :D ) Evde oto termostatı vardı ve bulunduğu salonu...
  2. Konu: kombi ısıtmıyor

    Son yazan MuesTie
    Cevap
    6
    Görüntüleme
    2.243

    [Soru] Cevap: kombi ısıtmıyor

    Eğer oda termostatı varsa değerler şu şekilde olursa sorun yaşamazsınız. Kombi 60-65 derece oda termostatı 20 derece yada 18 ne istiyorsanız. Kombi yüksekliğinin fazla olması şaşırtmasın sorun...
  3. Cevap
    7
    Görüntüleme
    4.017

    [Yardım] Cevap: Lg g2 ls980 yurtdısı

    Telefonu rootlayıp IceX Rom yükleyin hem çok stabil hemde batarya performansı mükemmel . Sizin modele uygun.
  4. Cevap
    7
    Görüntüleme
    4.017

    [Yardım] Cevap: Lg g2 ls980 yurtdısı

    Cihazı download moda alıp ekranda görünen modeli yazr mısınız ? Birde illa stok olmak zorunda mı çok güzel romlar mevcut
  5. Cevap
    7
    Görüntüleme
    3.047

    [Soru] Cevap: asus ZenPower ABTU005 10050 mAh

    xiaomi forumda satışı mevcuttu sağlam cihaz elde varsa Emre yardımcı olur. asus arkadasa aldım Sorunsuz kullanıyor 4 ay oldu sanırım. bence tereddüt yasamayın
  6. Cevap
    6
    Görüntüleme
    2.955

    [Yardım] Cevap: lg g2 telefonu bilgisayarda görüntüleme

    anduya bilgisayardan lg driverlarını kaldırın varsa lg pc suit onuda kaldırın daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın. lg sitesinde destek bölümüne girin telefon modelini seçin orada yazılım...
  7. Cevap: [Hileli Apk] Candy Crush Soda Saga (Sınırsız Can & Yükseltici)

    tesekkürler tatlumm
  8. Cevap: [Hileli Apk] Candy Crush Soda Saga (Sınırsız Can & Yükseltici)

    güncelleyebilcek var mı ?
  9. Cevap
    10
    Görüntüleme
    4.926

    [Yardım] Cevap: g2 brick oldu galiba.. Lütfen yardım

    açıldı sanırım dimi 😊 ben dorimanx kernel kullanıyorum ama hiç bi serisinde memnum kalmıyorum şarj olsun stock kernele döncem su anda sıcaklık 78 derece 😢 bi ara xposed kullandım hep hata veriyo...
  10. Cevap
    10
    Görüntüleme
    4.926

    [Yardım] Cevap: g2 brick oldu galiba.. Lütfen yardım

    bende bu romu kullanıyorum uzun süredir bence bunun üstünde rom yok. senin dediğin gibi kurulum yapıyoruz tabi wipe yapmayı unutmayın. romda kurulum için kitkat istiyorsa bu dosyadan kitkat...
  11. Cevap
    10
    Görüntüleme
    4.926

    [Yardım] Cevap: g2 brick oldu galiba.. Lütfen yardım

    tek dosyada hepsi var kitkat lollilop aroma ekranı gelir secip kurabilirsiniz . buyrun.

    https://drive.google.com/file/d/0BwwtZc6nm4zzOHFBS2JjTWV0Xzg/view

    edit: evet otg ile kurabilirsiniz...
  12. Cevap
    10
    Görüntüleme
    4.926

    [Yardım] Cevap: g2 brick oldu galiba.. Lütfen yardım

    firmware içün dosya her romun altyapısı farklı oldugu için kullanmanız gerekir. örneğin kitkat varkrn lollipop yüklerseniz bu dosyadan romdan önce lollipop firmware yüklemelisiniz
  13. Cevap
    10
    Görüntüleme
    4.926

    [Yardım] Cevap: g2 brick oldu galiba.. Lütfen yardım

    uygun olmayan firmware varken rom yüklemesi yapmışınız. yedegi aldığınız romun sürümünü biliyorsanız ona uygun firmwarw yükleyin daha sonra yedek yüklemesi yapın. dosyası vardı bulamadım upload edip...
  14. Konu: lg görev yönetici

    Son yazan MuesTie
    Cevap
    11
    Görüntüleme
    8.163

    Cevap: lg görev yönetici

    g3 de bildiğim kadarıyla isminin ne oldugunu bilmiyorum ama shot da görünen tümünü temizle aynı işlevi görüyor.

    http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/11/a98fcd4c9cd4e6de1bd94c89b96f6842.jpg

    ama...
  15. Cevap
    4
    Görüntüleme
    6.079

    Cevap: Clash of Clans 444android.com grubu

    iki hesabım var biri 108 level ama kendi klanım var diğeride 28 level yeni başladım zayıf kalmazsam geleyim. :-)
  16. Cevap
    13
    Görüntüleme
    3.963

    [Soru] Cevap: Telefonlarda üst Menü Adı hk

    notification yukardan aşağı inen. status bar tamamen üst menü degil mi.
  17. Cevap
    13
    Görüntüleme
    3.963

    [Soru] Cevap: Telefonlarda üst Menü Adı hk

    status bar 😊
  18. Cevap
    2
    Görüntüleme
    2.594

    Cevap: lg g2 mini açılışta bağlantı yok yazıyor

    internetiniz varkenn ayarlar güncellemeler uygulamalar güncellemelerinş yapın sorun kalmaz
  19. Cevap
    6
    Görüntüleme
    3.462

    Cevap: LG g2 g3 Siegefall oyununda donma sorunu

    oyunu yükledim clash of clans ve boombeach karması olmuş ama gercekten efektler falan güzel. bu arada g2 5.0.2 sorunsuz çalışıyor . rom cloduy g3 3.2
  20. Cevap
    6
    Görüntüleme
    3.462

    Cevap: LG g2 g3 Siegefall oyununda donma sorunu

    google playde yorumları okudum s5 dahil bi çok telefonda hata vermiş donma gibi gameloft beklemek gerek
  21. Cevap
    6
    Görüntüleme
    3.462

    Cevap: LG g2 g3 Siegefall oyununda donma sorunu

    bu hata telefon ile ilgili bir sorun değil oyun firmasıyla alakalı. oyun firması ekran kartından tutun işlemciye kadar herseyiyle zamanla düzeltme yapacaklardır. en basitinden ekran çözüminürlüğünün...
  22. Cevap
    11
    Görüntüleme
    14.617

    Cevap: LG G3 Kilit Ekranında Hava Durumu Animasyonu

    sadece root işlemi sonunda mı logoda kaldı Nuri Topbaş eğer öylseyse recocivery girip hars reset atınız
  23. Cevap
    2
    Görüntüleme
    2.791

    [Yardım] Cevap: Lg g2 kilit ekrani sorunu

    Ayarlar > güvenlik ve işaretleri kısmı işaretleyil onaylayınız sorun çözülecektir.

    http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/26/7573b7002f56b4d71a7db6d5c12367c7.jpg
  24. Cevap
    0
    Görüntüleme
    2.330

    [Eklenti] Lg G2 Kolay Bootloader Değiştirme

    Merhabalar, bilindiği üzere G2 ilk çıktıgında 4.4.2 ile geldi ve şu anda 5.0.2 ile lollipop kullanmakta. Telefonu rootlayan ve farklı romlar denemek isteyenlerin en büyük sorunu rom kurulumunda hata...
  25. Cevap
    69
    Görüntüleme
    35.567

    Sabit Konu
    Cevap: LG G2 4.4.2 Kitkat Root Yapma

    hata vermediği halde böyle olması bi garip. telefona güncelleme yapıp farklı bi sürümde denemek mantıklı olabilir
Toplam 500 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş