İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: Cenk

Arama: Arama işlemi Toplam 0,04 Saniye sürmüştür.

  1. Sabit Konu
    [ROM] Cevap: [N7100]Zinse v2.5 4.3 & v3.3 4.4.2 | Klon IMEI veya Orijinal | AROMA | Wifi-Şebeke direkt

    Özledim zatı muhterem i

    SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Cevap
    51
    Görüntüleme
    15.354

    Cevap: Samsung Galaxy Note 5 android 6.0.1 güncellemesi geldi

    Süper haber hemen güncelliyorum

    SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Cevap
    109
    Görüntüleme
    32.793

    Cevap: Zat-ı muhterem Cenk beyefendi Beynelmilel Fotoğraf Sergisi

    http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160207/8de36e6318f13b70a2118be10f6b0f65.jpg

    SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Cevap
    28
    Görüntüleme
    11.151

    Cevap: NOTE 4 lolipop güncellemesi ile neler değişti

    Navigasyon işin içine girince benim ki de şarjın dibine vuruyor. Özellikle here beta tam bir batarya düşmanı.

    SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Cevap
    81
    Görüntüleme
    22.896

    Sabit Konu
    Cevap: Samsung note 4 n910c 5.1.1 root :)

    Note 4 android 5.1.1 de xposed çalışıyor mu?

    SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Cevap
    81
    Görüntüleme
    22.896

    Sabit Konu
    Cevap: Samsung note 4 n910c 5.1.1 root :)

    Yazıda iki yöntem önerilmiş. Birincisi ful wipe factory reset.
    İkincisi orijinal firmwire yükleme. Başka dişe değer bir şey yok.
    Sen rom yükleyebildin mi bu halde.

    SM-N910C cihazımdan...
  7. Sabit Konu
    [ROM] Cevap: [N7100]Zinse v2.5 4.3 & v3.3 4.4.2 | Klon IMEI veya Orijinal | AROMA | Wifi-Şebeke direkt

    http://www.droidviews.com/fix-recovery-is-not-seandroid-enforcing-error-on-samsung-galaxy-devices/

    Şurada konu ile ilgili bir açıklama var. İlginize[emoji5]

    SM-N910C cihazımdan Tapatalk...
  8. Sabit Konu
    [ROM] Cevap: [N7100]Zinse v2.5 4.3 & v3.3 4.4.2 | Klon IMEI veya Orijinal | AROMA | Wifi-Şebeke direkt

    kernel is not seandroid enforcing
    Belasından kurtar bizi. Note 4

    SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Sabit Konu
    [ROM] Cevap: [N7100]Zinse v2.5 4.3 & v3.3 4.4.2 | Klon IMEI veya Orijinal | AROMA | Wifi-Şebeke direkt

    Özlettin kendini
    Seni gidi [emoji6]

    SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Sabit Konu
    [ROM] Cevap: [N7100]Zinse v2.5 4.3 & v3.3 4.4.2 | Klon IMEI veya Orijinal | AROMA | Wifi-Şebeke direkt

    zinse sen buralarda mısın yahu?

    SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Cevap
    81
    Görüntüleme
    22.896

    Sabit Konu
    Cevap: Samsung note 4 n910c 5.1.1 root :)

    Yanlış kernel yüklediğinizden oluyor galiba. Yukarıdaki mesajlardan birinde bir link verdim orda anlatım var. Fakat tembellikten bakamdım. Benim ciyaz bu şekilde stok romda sıkıntı yok fakat ktetan...
  12. Cevap
    81
    Görüntüleme
    22.896

    Sabit Konu
    Cevap: Samsung note 4 n910c 5.1.1 root :)

    Açılışta note 4 yazısı çıkınca ekranın sol üst köşesinde kırmızı yazıyla kernel enforcing bilmem ne hatası aldınız mı?

    SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Cevap
    81
    Görüntüleme
    22.896

    Sabit Konu
    Cevap: Samsung note 4 n910c 5.1.1 root :)

    Twrp değilde Cwm yüklesek olur mu sence?

    Bir de şurada hatanın yanlış dosya yüklemesinden olduğunu yazmış ,link kaybolmasın akşam iyi okuyacağım.
    ...
  14. Cevap
    81
    Görüntüleme
    22.896

    Sabit Konu
    Cevap: Samsung note 4 n910c 5.1.1 root :)

    Cihazınızı root lar iseniz dr.ketan rom tavsiye ederim. Konusunu inceleyebilirsiniz.

    SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Cevap
    81
    Görüntüleme
    22.896

    Sabit Konu
    Cevap: Samsung note 4 n910c 5.1.1 root :)

    Merakla bekliyorum [emoji4]

    SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  16. Cevap
    81
    Görüntüleme
    22.896

    Sabit Konu
    Cevap: Samsung note 4 n910c 5.1.1 root :)

    root gidiyor mu root?
  17. Cevap
    81
    Görüntüleme
    22.896

    Sabit Konu
    Cevap: Samsung note 4 n910c 5.1.1 root :)

    zip li tek deosya iniyor. odinden ap kısmından flash lıyoruz değil mi?

    artııı bı romu yükleyince root gidiyor mu?
  18. Cevap
    81
    Görüntüleme
    22.896

    Sabit Konu
    Cevap: Samsung note 4 n910c 5.1.1 root :)

    odin ile yükleyebileceğim orjinal bir firmware i nerden bulabilirim
  19. Cevap
    81
    Görüntüleme
    22.896

    Sabit Konu
    Cevap: Samsung note 4 n910c 5.1.1 root :)

    rootladıktan sonra açılışta
    kernel is not seandroid enforcing hatası alıyorum...

    bir ara bu mesajdan sonra cihaz loopa düştü. Orjinal yedeği yükledim cihaz açılıyor ama bu açılışta bu mesaj...
  20. Cevap
    28
    Görüntüleme
    13.768

    [ROM] Cevap: [N901C] [Exynos] Dr.Ketan custom ROM I MultiDPI

    v2 linki uçmuş beya
    910 c

    edit: mirror link pccloud dan download edip yüklemeye çalıştım. Rom yükleme esnasında aroma ekranı çıkmadan tamamlandı dedi. wipe yapıp restart deyince note 4 ekranında...
  21. Cevap
    81
    Görüntüleme
    22.896

    Sabit Konu
    Cevap: Samsung note 4 n910c 5.1.1 root :)

    rootladım
  22. Cevap
    81
    Görüntüleme
    22.896

    Sabit Konu
    Cevap: Samsung note 4 n910c 5.1.1 root :)

    biraz daha teferruatlı anlatım yapar mısınız. bayağıdır root yapmadım unutmuşum. önce download moda mı alıyorduk ses açma+menu+power
    nasıldı unuttum Nejat
  23. Cevap
    28
    Görüntüleme
    13.768

    [ROM] Cevap: [N901C] [Exynos] Dr.Ketan custom ROM I MultiDPI

    v2 nin çıkış tarihi mayıs 2015 değil mi?

    ben dayanamıyorum ya rotlaycam bu telefonu sırf şu mw yüzünden.
    fscıd de fena değilmiş
    multi dpi da var....

    multi dpi ne yahu?
  24. Cevap
    2
    Görüntüleme
    1.512

    [Yardım] Cevap: Rootsuz Note 4 multi window a uygulama eklemek

    o *****yu izledim ama pek bir şey anlamadım.
    müsait olunca team weaver yapalım mı?
    ben bu aralar hep evdeyim...
  25. Sabit Konu
    [ROM] Cevap: [N7100]Zinse v2.5 4.3 & v3.3 4.4.2 | Klon IMEI veya Orijinal | AROMA | Wifi-Şebeke direkt

    @zinse eeeeeee
Toplam 500 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş