İletişim


 Android indir


[email protected]


[email protected]

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: akigo35

Arama: Arama işlemi Toplam 0,00 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: s4 i9505 acilmiyor

    Son yazan akigo35
    Cevap
    0
    Görüntüleme
    11.531

    s4 i9505 acilmiyor

    arkadaslar cihaz ilk batarya takildiginda 2-3 saniye kadar samsung logosu cikiyor sonra gidiyor ve tekrar pili sokup takincaya kadar hicbirsey olmuyor.pili sokuyorum ve ses acma ve home tusuna...
  2. Konu: S3 hic tepki yok

    Son yazan akigo35
    Cevap
    11
    Görüntüleme
    5.130

    Cevap: S3 hic tepki yok

    100 euroya sorun cozulmustur :) (satildi)
  3. Konu: Foruma radyo

    Son yazan akigo35
    Cevap
    13
    Görüntüleme
    7.463

    [Soru] Cevap: Foruma radyo

    Sahsen ileri derece gereksiz bir muhabbet :)
  4. Konu: S3 hic tepki yok

    Son yazan akigo35
    Cevap
    11
    Görüntüleme
    5.130

    Cevap: S3 hic tepki yok

    anakart ucmus boyle satacagim :)
  5. Konu: S3 hic tepki yok

    Son yazan akigo35
    Cevap
    11
    Görüntüleme
    5.130

    Cevap: S3 hic tepki yok

    Canimiz kanimiz marktplaats :)
  6. Konu: S3 hic tepki yok

    Son yazan akigo35
    Cevap
    11
    Görüntüleme
    5.130

    Cevap: S3 hic tepki yok

    malesef yemedi jtaglik sanirim,dustu falan dediler ama dusmelik birsey yok gibi
  7. Konu: S3 hic tepki yok

    Son yazan akigo35
    Cevap
    11
    Görüntüleme
    5.130

    Cevap: S3 hic tepki yok

    hollandanin gittigidiyor benzeri bir sitesinden,bende brick olmus olacagini tahmin ettim, ya kirik birtane alip anakart aktaricam yada jtag yapan biryer bulacagim sorun degil aslinda boyle bile 100...
  8. Konu: S3 hic tepki yok

    Son yazan akigo35
    Cevap
    11
    Görüntüleme
    5.130

    S3 hic tepki yok

    Arkadaslar bugun bir risk alarak 65 euroya ciziksiz bir s3 aldim,Telefon tamirciye falan gitmemis,kurcalanmis bir cihaz degil.Sarza taktigimda yada kurtarma modu tuslarina falan bastigimda hicbir...
  9. Cevap
    229
    Görüntüleme
    72.135

    Anket: [Soru] Cevap: Reklamlara tıklıyor musunuz?

    ozaman skinti yok :)
  10. Cevap
    229
    Görüntüleme
    72.135

    Anket: [Soru] Cevap: Reklamlara tıklıyor musunuz?

    Google ayni ip den fazla sayida tiklamada direk banlar hatta ip degistirip tiklansada bunu farkedebiliyor.Cok kisinin hesabi banlandi ve alacaklari icerde kaldi bu yuzden.
  11. Konu: Vestel Vp70 Tablet

    Son yazan akigo35
    Cevap
    3
    Görüntüleme
    4.110

    [Yardım] Cevap: Vestel Vp70 Tablet

    Bu gibi cihazlarda vestel,arcelik gibi markalardan uzak durun iade edebiliyorsan iade et.Bu markalarin yetkili servisinde calismis biri olarak kesinlikle uzak durulmali diyorum.
  12. Cevap
    4
    Görüntüleme
    3.961

    Cevap: S2 acilis kilidi nasil iptal edilir

    recovery moddan hallettim.Sukur hallettim teli admlar jtag icin 35 euro dediler onuda yapamadilar normalde 50 euro, gittim kirik 15 euroya bitane aldim caktim anakarti sukur halloldu:D
  13. Cevap
    4
    Görüntüleme
    3.961

    Cevap: S2 acilis kilidi nasil iptal edilir

    wipe ile reset attim duzeldi arkadaslar:)
  14. Cevap
    4
    Görüntüleme
    3.961

    S2 acilis kilidi nasil iptal edilir

    Bazi arkadaslar bilir jtag isteyen bir s2 vardi az once birtane ucuzakirik bir s2 aldim,anakarti temizledim ve jtag isteyene aktardim,bu seferde tus kilidi ile acildi aldigim adami aradim onunda...
  15. Cevap
    15
    Görüntüleme
    7.297

    Cevap: S2 Cihazim Hic acilmiyor

    Bugun cihaz geldi,adamin dedigi ara kablo gelmemis vs daha sonra tekrar sorun geldimi diye demis:)
  16. Cevap
    35
    Görüntüleme
    16.397

    Cevap: Samsung Galaxy S3 4.3 Guncelleme Sonrası Oluşan Sacmalıklar

    Hicbir seyde gozukmuyor tel titrediginde, ilk olarak bir format atayim zira bircok program kurulup kaldirildi aldigindan beri sonrasinda detayli bir inceleme yaparim ve sonucu yazarim.
  17. Cevap
    35
    Görüntüleme
    16.397

    Cevap: Samsung Galaxy S3 4.3 Guncelleme Sonrası Oluşan Sacmalıklar

    Benim hanimda s3 var ve sadece samsung guncellemeleri var ama tek sorun arada 3 saniye kadar yok yere titriyor baskada birsey yok
  18. Konu: Nerede bu 4.4.2

    Son yazan akigo35
    Cevap
    7
    Görüntüleme
    4.875

    Cevap: Nerede bu 4.4.2

    4.4.2 gelse 5 nezaman gelecek deriz:) hepsi ayni nede olsa bosverin :)
  19. Cevap
    35
    Görüntüleme
    16.397

    Cevap: Samsung Galaxy S3 4.3 Guncelleme Sonrası Oluşan Sacmalıklar

    Son guncellemede, hicbir sey yokken 3 saniye kadar titriyor bu cok can skici
  20. Cevap
    7
    Görüntüleme
    8.113

    Cevap: S2 Imei degistirme hakkinda

    radio has been granted superuser permissions

    Az once hata verdiginde bu yazinin ciktigini soyledi,superuser den bildirimleri kapatmasini soyledim,sanirim bu sekilde halloluyormus.Bu hatayi alan...
  21. Cevap
    15
    Görüntüleme
    7.297

    Cevap: S2 Cihazim Hic acilmiyor

    Hepsi icin ayni seyi soyleyemesekte buyuk kismi:)
    Bu arada bugun telefon ettik ve bahsedilen parca cihazi yapmalari icin gereken bir parcaymis sanirim jtag icin ara aparat vs gibi birsey.Telefonda...
  22. Cevap
    15
    Görüntüleme
    7.297

    Cevap: S2 Cihazim Hic acilmiyor

    Vallaha burda kok soktururum ona Tr deki gibi pek sallayamazlar :)
  23. Cevap
    7
    Görüntüleme
    8.113

    Cevap: S2 Imei degistirme hakkinda

    Boyle idare etsin ozaman,tertemiz cihazdi yazik etmis
  24. Cevap
    15
    Görüntüleme
    7.297

    Cevap: S2 Cihazim Hic acilmiyor

    BEkliyorum dostum,gecen cuma jtag icin biraktim yine gecen pazartesi alacaktim ama adam parca siparis ettim demis onumuzdeki pazartesi soracagim daha belli degil aramadimda.
  25. Cevap
    7
    Görüntüleme
    8.113

    Cevap: S2 Imei degistirme hakkinda

    Telefonu stock rom ile orjinal haline getirsek yine imei isteyecektir ve pasaporta kayit ettirmeden tel uzerinden guncelleme olmayacak degilmi.Bu durumda yaptirdigi yer ile gorussun en...
Toplam 105 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş