İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: aydincan

Arama: Arama işlemi Toplam 0,00 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    3
    Görüntüleme
    6.788

    [Anlatım] Cevap: Samsung Galaxy S2 Orijinal Rom Stok Firmware 4.1.2

    http://dl.sammobile.com/PVFYQ1krIyQ2Kjo-SllZRDsiPz86RSs8MDxLDRoYU05FW1FBXA../I9100XWLSD_I9100OJVLS6_TUR.zip

    sammobile sitesinden link yenilendi
  2. Cevap: xperia x8 orjinal firmware dosyası ( X8 E15i 2.1.1.C.0.0._un.ftf )

    arkadaşlar bu eklediğim site filecrop arama sitesi android için aradığınız kernel veya rom veya ftf dosyalarını rahatlıkla bulabilirsiniz.

    http://www.filecrop.com/


    herkese kolay gelsin.
  3. Cevap: xperia x8 orjinal firmware dosyası ( X8 E15i 2.1.1.C.0.0._un.ftf )

    Evet maalesef hotfile kapandı ama 2 adet farklı link ile güncelliyorum.

    http://www.4shared.com/file/DgIFKWhX/


    http://mediafire.com/?fbqi20iq744ycge
  4. Cevap
    4
    Görüntüleme
    5.984

    Cevap: SAMSUNG GALAXY S ADVANCEYE ORJİNAL ANDROİD 4.1.2 YÜKLEME

    hotfile kapandığı için bu adresten indirebilirsiniz.

    http://terafile.co/7a08a3b66029/I9070JVBMD1_I9070OJVBMD1_TUR.zip
  5. Cevap
    8
    Görüntüleme
    7.073

    [Yardım] Cevap: Sony XPERIA NEO L MT25i Cihazı Teknik Sorun

    selam geçenlerdede bi x10i de de aynı sorun vardı kırmızı ışık 3 defa yanıp sönüyodu pc ye bağladım usb yerine yarım saat sonra çalıştı.
    genede olmaz ise bu adresten 2.3.4 firmwareyi indir flashtool...
  6. Konu: Rom değişimi Hk

    Son yazan aydincan
    Cevap
    7
    Görüntüleme
    3.234

    Cevap: Rom değişimi Hk

    kernel uyuşmazlığı olabilir
  7. Cevap
    15
    Görüntüleme
    6.331

    Cevap: Xperia x8 Flash Tool sonrası problemi.

    bende de bir keresinde olmuştu ama tekrardan yükledim oldu pc ye takmadan önce geri tuşuna basıyormusun peki?
  8. Konu: model değiştirme

    Son yazan aydincan
    Cevap
    9
    Görüntüleme
    3.959

    model değiştirme

    sevgili arkadaşlarım xperia x8 telefonumu satmak zorunda kaldım bi arkadaşa çok ısrar etti kıramadım.
    aradım aradım x8 gidi bi telefon bulamadım 200 tl satmış olduğum x8 in yerine ona yakın 100 tl...
  9. Cevap
    7
    Görüntüleme
    3.260

    Cevap: xperia X8 Pil altındaki Yazı Hk.

    sanırım rom ve kernel çakışmasıda olabilir.

    https://code.google.com/p/minicm/downloads/detail?name=E15_nAa-14_2.6.29.6-nAa-14.ftf

    bide bu kerneli bi denermisin?
  10. Cevap
    2
    Görüntüleme
    2.026

    Cevap: xperia x8 Semc Debrand Engine 3.0 Final

    - ERROR - ERR_SEVERITY="MAJOR";ERR_CLASS="SECURITY_CLASS";ER R_DYNAMIC="SIN header verification failed"
    - ERROR - Error flashing. Aborted

    hata dediğim bu sıkıntı değil arkadaşlar bende de verdi...
  11. Cevap
    2
    Görüntüleme
    2.026

    xperia x8 Semc Debrand Engine 3.0 Final

    - Xperia walkman ***** çalar
    - Xperia mesaj Programı ( orjinal)
    - Xperia U Launcher
    - Birbirinden Renkli Temalar
    - Orjinal Galeri
    - Xperia U tarzı Bildirm Çubuğu
    - Yeni Widgetlar
    - Sony Xperia...
  12. Cevap: xperia x8 orjinal firmware dosyası ( X8 E15i 2.1.1.C.0.0._un.ftf )

    saat ve bölge ayarlarından ingilizce a.b.d. yi seç
  13. Cevap
    3
    Görüntüleme
    3.955

    Cevap: [ROM] VanillaDroid | V3 FINAL |

    spirit fm haricinde gayet iyi başarılı bir rom olmuş
  14. Cevap
    3
    Görüntüleme
    3.955

    Cevap: [ROM] VanillaDroid | V3 FINAL |

    teşekkürler ellerin dert görmesin bir deneyelim
  15. Cevap
    5
    Görüntüleme
    5.155

    Cevap: xperia x8 SonyCM Final Stock/CM7.1

    ben yükledim çalışıyor pert olsaydı benimki olmuştu sen bidaha bi dene
  16. Cevap
    5
    Görüntüleme
    3.666

    Cevap: sony xperia x8 telefonumu rootlayıp 2.3.7 yapmak istiyorum

    http://www.444android.com/xperia-x8-rom-teknik-bilgi-ve-destek/5334-xperia-x8-root-ve-rom-yapma.html

    buraya bi bak istersen
  17. Cevap: [ROM] Update XPERIA-ALT SE (ALTIS Special Edition) [Stock/Alfs kernel] 01/01/2013

    arkadaşlar romdaki xload ses yönetici prgramında beatbass dolby vs. var
    ama basları fazla sona vermeyin tizi arttırın yoksa kulaklık içindeki jelatini cız eder (patlayabilir)
    demek istediğim ses...
  18. [ROM] Update XPERIA-ALT SE (ALTIS Special Edition) [Stock/Alfs kernel] 01/01/2013

    http://imageshack.us/a/img841/4985/screenshot1358837903777.png
    http://img802.imageshack.us/img802/4646/screenshot1358837967884.png...
  19. Cevap
    24
    Görüntüleme
    10.599

    [ROM] Cevap: KuyaDroid v4.5.4 Stock

    sakın deneme derim vodafone ve turkcell in ürettikleri ucuz çin androidleridir elinde kalır
    neden dersen bi arkadaşım vodafonun cihazına yüklerken cihaz hata verdi ve rahmetli oldu...
  20. Konu: kuyadroid v5 x8 rom

    Son yazan aydincan
    Cevap
    3
    Görüntüleme
    2.904

    Cevap: kuyadroid v5 x8 rom

    senin kadar olamaz kardeşim :)
  21. Cevap
    4
    Görüntüleme
    5.603

    FroyoPro:- v2.5 Android 2.2 xperia x8 rom

    http://smartapplication.rozup.ir/Pictures/6/Sc.jpg


    http://www.*******.com/watch?v=jWY92HpTkFI

    http://pashkovsky.com/x8/roms/salsa-sense-0.15.rar froyopro
  22. Konu: kuyadroid v5 x8 rom

    Son yazan aydincan
    Cevap
    3
    Görüntüleme
    2.904

    kuyadroid v5 x8 rom

    http://icons.media.xda-developers.com/images/attach/zip.gif
    update-adreno_libs-AlfsKernel-ICS.zip - [Click for QR Code]


    http://icons.media.xda-developers.com/images/attach/zip.gif...
  23. Cevap
    24
    Görüntüleme
    10.599

    [ROM] Cevap: KuyaDroid v4.5.4 Stock

    daha öncede bu romu kumuştum fakat wifi hatası vermişta aşağida vermiş olduğum kernel ler ile yüklernirse ki şuan yükledim full sorunsuz çalışıyor.

    vatana millete hayırlı olsun :)


    ...
  24. xperia x8 orjinal firmware dosyası ( X8 E15i 2.1.1.C.0.0._un.ftf )

    http://www.mediafire.com/?q8ppcqvbrspwhyy

    http://galeri2.uludagsozluk.com/200/sony-ericsson-xperia-e15i-x8_271645.jpg

    çöken x8 ler için orjinal 2.1.1.firmware

    flashtool ile yüklenir.
    ...
  25. Cevap
    0
    Görüntüleme
    1.770

    Xperia X8 SOUL IV [Stock Kernel] CM7.2 Hero

    ScreenShots:
    http://rhiiohackz.mywapblog.com/files/screenshot-1356580590597.png | http://rhiiohackz.mywapblog.com/files/screenshot-1356580547749.png |...
Toplam 50 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş