İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: gencantepli

Arama: Arama işlemi Toplam 0,00 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    31
    Görüntüleme
    9.383

    Cevap: xperia L'ye M romu yukledim açılmıyor

    android sürümü 4.3 ya onun için flashladım cahillime geldi
  2. Cevap
    31
    Görüntüleme
    9.383

    Cevap: xperia L'ye M romu yukledim açılmıyor

    hayır telefonu root ladım tekrar orjinale dönüm dedim eski sürümü yüklemişim yanlıslıkla
    4.1.2 di android sürümü
  3. Cevap
    31
    Görüntüleme
    9.383

    Cevap: xperia L'ye M romu yukledim açılmıyor

    l rom 15.0.a.2.17

    - - - Ek olarak - - -

    xperiaupdate diye bi programdan indirdim m romunu
  4. Cevap
    31
    Görüntüleme
    9.383

    Cevap: xperia L'ye M romu yukledim açılmıyor

    elizden geleni yaptınız saglık olsun
  5. Cevap
    31
    Görüntüleme
    9.383

    Cevap: xperia L'ye M romu yukledim açılmıyor

    flashtol görmüyor telefonu

    - - - Ek olarak - - -

    cok teşekkür ederim vakit ayırdıgınız için
  6. Cevap
    31
    Görüntüleme
    9.383

    Cevap: xperia L'ye M romu yukledim açılmıyor

    bilgisayar görmüyor cihazı ama

    - - - Ek olarak - - -

    hayır hiç ışık yanmıyor

    - - - Ek olarak - - -

    programı yükledim telefonu görmüyor
  7. Cevap
    31
    Görüntüleme
    9.383

    Cevap: xperia L'ye M romu yukledim açılmıyor

    windows 8
  8. Cevap
    31
    Görüntüleme
    9.383

    Cevap: xperia L'ye M romu yukledim açılmıyor

    evet acıktı
  9. Cevap
    31
    Görüntüleme
    9.383

    Cevap: xperia L'ye M romu yukledim açılmıyor

    hayır calışmıyor
  10. Cevap
    31
    Görüntüleme
    9.383

    Cevap: xperia L'ye M romu yukledim açılmıyor

    denedim bi şey farketmedi
  11. Cevap
    31
    Görüntüleme
    9.383

    Cevap: xperia L'ye M romu yukledim açılmıyor

    evet yüklü
  12. Cevap
    31
    Görüntüleme
    9.383

    Cevap: xperia L'ye M romu yukledim açılmıyor

    hiç eylem yok telefonda sadece bilgisayara takdıgımda bilgisayardan ses geliyo o kadar
  13. Cevap
    31
    Görüntüleme
    9.383

    Cevap: xperia L'ye M romu yukledim açılmıyor

    bitti
  14. Cevap
    31
    Görüntüleme
    9.383

    Cevap: xperia L'ye M romu yukledim açılmıyor

    dün akşam flashtoolle yükledim.yükleme yapıldıktan sonra telefon bir daha acılmadı.bilgisayarda görmüyor pc companion da görmüyor.flashtool da görmüyor.telefon sarj falan da almıyor led ışıgıda...
  15. Cevap
    31
    Görüntüleme
    9.383

    xperia L'ye M romu yukledim açılmıyor

    Xperia l ye m romu yukledim telefon acilmiyor.flashtool programı görmüyor arkadaslar yardımcı olursanız ssevinirim.
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş