İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: gamblerhacke

Arama: Arama işlemi Toplam 0,02 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    6
    Görüntüleme
    2.084

    [Uygulama Apk] Cevap: Advanced Download Manager Pro

    Üniversite mezunu olmaya gerek yok sanırım

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Cevap
    6
    Görüntüleme
    2.084

    [Uygulama Apk] Cevap: Advanced Download Manager Pro

    Kamyon için navigasyon indirebilir miyiz hocam

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Cevap
    2
    Görüntüleme
    2.724

    Cevap: Vold.fstab ve vold.fstab.nand dosyası

    Sorun nedir

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Cevap
    21
    Görüntüleme
    10.221

    [Uygulama Apk] Cevap: SetCPU Root v3.1.1

    ZippShare hariç diğer linkler kırık

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Konu: 444Android Caps

    Son yazan gamblerhacke
    Cevap
    141
    Görüntüleme
    2.875

    Cevap: 444Android Caps

    http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160829/e3d5fd0c88c81c651e296590813de11a.jpg

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Cevap
    4
    Görüntüleme
    2.451

    [Uygulama Apk] Cevap: DNS Değiştirici (rootsuz)

    Ben setdns kullanabilmek için knox u unutup root yapan arkadaşlarımı biliyorum. ..

    Bu Android dünyası için önemli bir yenilik
    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Sabit Konu
    Cevap: Samsung Galaxy Note 5 (SM-N920C ) Parçalı rom - Factory Firmware

    Android sürümün kaç dostum

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Cevap
    2
    Görüntüleme
    1.595

    Cevap: Yandex.Navigasyon v2.03

    Play store de bulanan dan farkı ne

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Konu: Çay Ocağı

    Son yazan gamblerhacke
    Cevap
    3.958
    Görüntüleme
    1.022.361

    Sabit Konu
    [Geyik] Cevap: Çay Ocağı

    Ne oldu ki


    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Konu: Çay Ocağı

    Son yazan gamblerhacke
    Cevap
    3.958
    Görüntüleme
    1.022.361

    Sabit Konu
    [Geyik] Cevap: Çay Ocağı

    Rıdvan forumun ,WhatsApp grubu var mı ?

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Cevap
    17
    Görüntüleme
    5.219

    Cevap: [APP][4.4+] Latest Xperia™ Home 10.0.A.0.63

    Ben tekrar deneyeyim

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Cevap
    17
    Görüntüleme
    5.219

    Cevap: [APP][4.4+] Latest Xperia™ Home 10.0.A.0.63

    Denedim yine olmadı
    Siz nasıl kurdunuz hocam


    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Konu: 444Android Caps

    Son yazan gamblerhacke
    Cevap
    141
    Görüntüleme
    2.875

    Cevap: 444Android Caps

    Bordo berelilik böyle birşey demek ...

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Cevap
    17
    Görüntüleme
    5.219

    Cevap: [APP][4.4+] Latest Xperia™ Home 10.0.A.0.63

    Evet denedim
    *başarısız*

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Konu: 444Android Caps

    Son yazan gamblerhacke
    Cevap
    141
    Görüntüleme
    2.875

    Cevap: 444Android Caps

    Ben 1 dakika düşündüm mesela


    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  16. Cevap
    17
    Görüntüleme
    5.219

    Cevap: [APP][4.4+] Latest Xperia™ Home 10.0.A.0.63

    Başlattım apk da sağlam

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. Cevap
    17
    Görüntüleme
    5.219

    Cevap: [APP][4.4+] Latest Xperia™ Home 10.0.A.0.63

    Hocam sistem app ye attım ama yine de kurulmadı
    Sorun bende mi
    Siz nasıl kurdunuz

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. Cevap
    17
    Görüntüleme
    5.219

    Cevap: [APP][4.4+] Latest Xperia™ Home 10.0.A.0.63

    Hocam apk indiriyor
    Zip yok neyi Flashlayalım

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  19. Cevap
    17
    Görüntüleme
    5.219

    Cevap: [APP][4.4+] Latest Xperia™ Home 10.0.A.0.63

    Ram kullanımı filan nova dan iyi mi hocam

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. Cevap
    1.243
    Görüntüleme
    414.770

    Sabit Konu
    Cevap: Fotoğraf Paylaşımları

    Çılgın Rıdvan lensleri çoştururyor

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  21. Konu: Çay Ocağı

    Son yazan gamblerhacke
    Cevap
    3.958
    Görüntüleme
    1.022.361

    Sabit Konu
    [Geyik] Cevap: Çay Ocağı

    http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160821/dcc27f97ad685263b680a237278e0267.jpg
    +9 İTunes ne bilmeyen ***** indirmek isteyen elmacı itemi

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  22. Cevap
    3
    Görüntüleme
    1.850

    Cevap: Hide My IP FULL v0.1.34

    @Marsmallow
    Hocam hangi bölgeyi seçersem seçeyim bu
    http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160821/21e8c1baf102714cb3c1dcbf3f561ae0.jpg
    Hata çıkıyor

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  23. Cevap
    3
    Görüntüleme
    1.850

    Cevap: Hide My IP FULL v0.1.34

    https://uploads.to/xs6ylrlnwj0b[/QUOTE]

    Link kırılmış hocam



    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  24. Cevap
    1
    Görüntüleme
    1.215

    Cevap: TomTom_1.4_Turkey_970.7466

    # rez

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  25. Cevap
    14
    Görüntüleme
    10.516

    Cevap: S3 Mini telefonun ekranı sarardı. Nasıl onarabilirim?

    Bence sonuç senin lehine çıkacak dostum
    *(Hissettim sanki )*


    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toplam 500 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş