İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: blltlgn

Arama: Arama işlemi Toplam 0,10 Saniye sürmüştür.

  1. [ROM] Cevap: Android Revolution HD 31.0 | 4.4.2| Yüksek Kalite & Performans | N7100XXUFNE1 | AROM

    [NI1]Dr.Ketan Custom ROM V14 N3 & S5 Features MultiDPI 20Ekim14 son sürüm v14. Kurulumu biraz karışıktır forumda kurulumla Dr. Ketan V13 Yükleme Aşamaları konusuna bakabilirsin. v13 anlatılmış ama...
  2. [ROM] Cevap: Android Revolution HD 31.0 | 4.4.2| Yüksek Kalite & Performans | N7100XXUFNE1 | AROM

    Onu ancak sen kendin test ederek anlarsın. Bana göre pil ömrü + ekstra özellikler olarak Dr. Ketan v14 iyi o yüzden uzun bir süredir onu kullanıyorum.

    GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  3. Cevap
    24
    Görüntüleme
    8.934

    [Haber] Cevap: [önemli] note 4 orjınal rom 5.1.1 note 2 yuklenır mı

    Öyle bir şey deneme telefon gidebilir her telefona kendisi için yapılmış olan romu yükleyebilirsin.

    GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. [ROM] Cevap: Android Revolution HD 31.0 | 4.4.2| Yüksek Kalite & Performans | N7100XXUFNE1 | AROMA | KNOX

    Bu rom Samsung Galaxy Note 2 için profilinde GM Discovery yazıyor. Eğer cihazın Note 2 ise Dr. Ketan v14 tavsiye ederim forumda konusu ve kurulumu var. Tavsiye ederim bence en iyi Note 2 romu.

    Bu...
  5. [Satıldı] [SATILDI] TP-Link TD-W8961N 300Mbps Kablosuz ADSL2+ Modem (5 dBi çift antenli)

    TP-LINK TD-W8961N 300Mbps N Kablosuz 4-Port 2x5dBi Antenli WPS ADSL2+ Modem/Router/AP

    Tam 1 sene önce Kliksa'dan aldım. En fazla 3 ay kullanmışımdır. Farklı modem kullandığım için...
  6. Cevap
    14
    Görüntüleme
    8.261

    Cevap: note2 cihazım pert oldu ekran gitti

    Konu 2013'te açılmış. Son mesaj konu açıldıktan bir gün sonra gelmiş.

    Dikkat etmek lazım bunlara hortladı gitti şimdi :)

    GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Cevap
    2.148
    Görüntüleme
    593.904

    [ROM] Cevap: [NI1]Dr.Ketan Custom ROM V14 N3 & S5 Features MultiDPI 20Ekim14

    8-9 aysa temiz bir kurulum şart :)
    Ben neredeyse 2 ayda bir yeniden kurulum yapıyorum. Sıkılıyorum bu romdan farklı romlar deniyorum ama en son yine mecburen buna dönüyorum en stabil rom bu
    ...
  8. Cevap
    2.148
    Görüntüleme
    593.904

    [ROM] Cevap: [NI1]Dr.Ketan Custom ROM V14 N3 & S5 Features MultiDPI 20Ekim14

    Romu yeniden yüklemek lazım galiba. Uzun süredir bu romu kullanıyorum daha önce hiç yaşamadım.

    GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Cevap
    834
    Görüntüleme
    235.497

    Sabit Konu
    Anket: Cevap: Galaxy Note 2 Kullanıcları Kulübü

    http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160519/5ba74eb2b593a4915dad6004c3058f51.jpg

    WiFi sadece 10 dk açtım her yenilediğimde süre artıyor. Sebebi ne olabilir? Bir ara da hiç WiFi açmamış olmama rağmen...
  10. [Satıldı] Cevap: Alüminyum Fırçalı Note 3 Batarya Kapağı - Ücretsiz Kargo

    Konu güncel. Ücretsiz kargo var fırsatı kaçırma :)
  11. [Satıldı] Cevap: Alüminyum Fırçalı Note 3 Batarya Kapağı - Ücretsiz Kargo

    Fiyat düştü. Günceldir.

    GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Cevap
    34
    Görüntüleme
    9.324

    Cevap: Hazırmıyız 4.5G Hizmetine

    Evet Avea daha hızlı 4G'de ben 3G için demiştim.

    GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Cevap
    34
    Görüntüleme
    9.324

    Cevap: Hazırmıyız 4.5G Hizmetine

    Ben yıllarca insanlar çekmiyor diye Avea'ya geçmedim. En son öyle kampanya yaptı ki çekmese de geçerim dedim ve hiçbir şekilde çekmeme gibi bir sorun yaşamadım. Hatta çoğu yerde Vodafone'dan daha...
  14. [Satıldı] Alüminyum Fırçalı Note 3 Batarya Kapağı - Ücretsiz Kargo

    http://oi67.tinypic.com/2s0frkg.jpg

    Aliexpress'ten aldım satıcı yanlışlıkla Note 3 için göndermiş ama ben Note 2 kullanıyorum o yüzden satılıktır.
    Kargo bana aittir. İsteyen olursa sanalpazar...
  15. Cevap
    34
    Görüntüleme
    9.324

    Cevap: Hazırmıyız 4.5G Hizmetine

    Avea bugün beni sinir etti. 3G bile daha doğru düzgün çalışmıyor. 4.5G'den tek beklentim belki yüksek AKK'lı uygun ücretli paketler çıkar eve kablo internet bağlatmak yerine bunu kullanırız.
    ...
  16. Cevap
    10
    Görüntüleme
    4.287

    [Geyik] Cevap: Bu kıyafet hangi renk ?

    Yeşil ve logo kısmı altın sarısı gibi
    Sol üst taraf çizgileri griye yakın gölge var ondan dolayı

    Bence mavi görenler trollüyor :D

    GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. Cevap
    11
    Görüntüleme
    3.764

    Cevap: Cihazım geceleri çok pil tüketiyor...

    İşte ben artık öyle bakmıyorum :)
    Ne yapacağım ki telefonda? Bütün işlemlere yetiyor.
    Hem baktığın zaman eski amiral gemi telefonlar kadar hatta daha fazla performanslı oluyorlar.

    GT-N7100...
  18. Cevap
    11
    Görüntüleme
    3.764

    Cevap: Cihazım geceleri çok pil tüketiyor...

    Hocam en güzeli orta seviye işlemciler. Günlük işlerde, oyunda sıkıntı çıkmıyor pil konusunda üzmüyor fiyatı uygun :D
    Snapdragon 615 mesela tıkır tıkır çalışıyor :)

    GT-N7100 cihazımdan Tapatalk...
  19. Cevap
    11
    Görüntüleme
    3.764

    Cevap: Cihazım geceleri çok pil tüketiyor...

    Sim kart, sd kart hepsini çıkarıp denedim ben zamanında :)
    Sorun üretici yazılarımlarında mı arayüzde artık ne de bilmiyorum.
    Senin bataryada ömrümünü doldurmuş olabilir.

    GT-N7100 cihazımdan...
  20. Cevap
    11
    Görüntüleme
    3.764

    Cevap: Cihazım geceleri çok pil tüketiyor...

    Hocam denemediğim yol kalmadı bende vazgeçtim gece şarjda bırakıyorum.
    Doze modu varsa bizde de Greenify var :D
    Ayrıca Android 6 şarj konusunda daha kötüymüş 5.1'e göre.

    GT-N7100 cihazımdan...
  21. Cevap
    11
    Görüntüleme
    3.764

    Cevap: Cihazım geceleri çok pil tüketiyor...

    Hocam yıllardır denemediğim rom kalmadı bende Note 2 ile aynı sorunu yaşıyorum. 7 8 saat gibi bir sürede herşey kapalı güç tasarrufu aktif ve 2G şebeke full çektiği modda iken banko %10 düşüyor.
    ...
  22. Cevap
    5
    Görüntüleme
    4.010

    [Bilgi] Cevap: Mi Band İnceleme - Akıllı Spor Bilekliği

    Hocam bende öyle düşündüm daha 1s çıkmamıştı tam olarak acaba saatli gelir mi diye bekledim 1s olunca bunu aldım :)



    Hocam şimdi fark ettim. Tapatalk'ta görünmüyor. Düzenliyorum.


    Edit:...
  23. Cevap
    5
    Görüntüleme
    4.010

    [Bilgi] Cevap: Mi Band İnceleme - Akıllı Spor Bilekliği

    Teşekkür ederim hocam. Bu kadar memnun kalmam diyordum ama gerçekten güzelmiş :)
    Saatli modeli olsa çok daha iyi olur. Xiaomi yapıyor :D
  24. Cevap
    5
    Görüntüleme
    4.010

    [Bilgi] Mi Band İnceleme - Akıllı Spor Bilekliği

    http://oi64.tinypic.com/s5iz3r.jpg

    Mi Band nedir?
    Günlük spor aktivitelerinizi, uykunuzu düzenli olarak takip edebileceğiniz, telefonunuza gelen bildirimleri alabileceğiniz ve alarm özelliği...
  25. [Bilgi] Cevap: Samsung S3,S4,Note 2,Note3,Note 4 Ve İphone 4,5,4s,5s Modelleri içn çok uzun giden ŞARJ BATA

    Teşekkürler hocam linki kaydettim bakarım. Bende Note 2 kullanıyorum şarj sürem yarım günü ancak geçiyor.


    GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toplam 500 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş