İletişim


 Android indir


admin@444android.com


admin@444android.com

×

Arama:

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: mermeto

Arama: Arama işlemi Toplam 0,04 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: Telefon tavsiyesi

    Son yazan mermeto
    Cevap
    2
    Görüntüleme
    2.940

    [Alınık] Cevap: Telefon tavsiyesi

    batarya ve sesi yüksek olacak bu
  2. Konu: Telefon tavsiyesi

    Son yazan mermeto
    Cevap
    2
    Görüntüleme
    2.940

    [Alınık] Telefon tavsiyesi

    Selam aleykum arkdaşlar telefon alaçağim ama hangi modeli alaçağima net bir karar veremedim d aha doğrusu gönlüm g5 ten yana ama yinede size sorayım dedim
    lg 5 mi yoksa v10mu yada samsung s6 mı...
  3. Cevap
    9
    Görüntüleme
    7.375

    [Uygulama Apk] Cevap: Google Play Ucretsiz Satin Alma.Tum Oyunlarda Hile

    hayday da oluyormu??
  4. Konu: Oyun Hile Ve İstek

    Son yazan mermeto
    Cevap
    487
    Görüntüleme
    165.778

    Sabit Konu
    Cevap: Oyun Hile Ve İstek

    üstad bana hayday hilesi lazım yardımcı olurmusun bu konu hakkında
  5. Cevap
    7
    Görüntüleme
    3.974

    Cevap: Samsung Galaxy Note 5 - Dayanıklılık testi

    Adam her vurduğunya yüreğim ciz ediyor abi :D
  6. Cevap
    0
    Görüntüleme
    2.251

    [Yardım] Lg g2 d800 modeli çöktü

    LG G2 D800 MODELİ ÇÖKTÜ
    lg modeline rom yükklerken hata verdi ve telefon çöktü şuan sadece fasboot mode starder yazıyor ekranda ve dowlond moda girmiyıor konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum
  7. Cevap
    5
    Görüntüleme
    3.343

    [ROM] Cevap: Galaxy S5

    hocam buraya inceleyin isterseniz
    http://www.444android.com/forumdisplay.php/646-Galaxy-S5-Rom-Root-ve-Teknik-Bilgi

    - - - Ek olarak - - -




    hocam buraya inceleyin isterseniz...
  8. Cevap
    3
    Görüntüleme
    7.253

    [Yardım] Cevap: yurt dışından gelen samsung galaxy s4 imel atma

    haklısınız hocam kanunların dört dörtlük uygulandığı bir ülkede yaşadığımız unuttum özür dilerim
  9. Cevap
    3
    Görüntüleme
    7.253

    [Yardım] yurt dışından gelen samsung galaxy s4 imel atma

    mrb arkadaş yurdıiından aldığım samsun s4 armalara kapandı buna nasıl imeil atabilriiz yardımlarınızı bekkliyorum
  10. Sabit Konu
    Anket: [Konu Dışı] Cevap: 444Android.Com yeni görünümüyle karşınızda.. (Hayırlı olsun)

    hocam asıl ben teşekkür ederim sizin kurduğunu bu güzel paylaşim sitesi sayesinde hem bilgi sahibi oluyorym hemde bilgiye ihtiyacı olana yarım yamalak yardımcı oluyorum 444android. ailesinin bir...
  11. Cevap
    13
    Görüntüleme
    7.152

    [Soru] Cevap: developer olmak istiyorum?

    HOCAM oncelikle guzel bi amactasin
    ama bu ise girmeden once detayli bir bilgi birikimi yaparsan
    yardimci olmaya calisacagin konularda insanlara fayda saglarsin yoksa yanlis yonledirip magdur...
  12. Cevap
    10
    Görüntüleme
    8.595

    [Yardım] Cevap: s4 mini için güncelleme varmı nasıl oluyor..

    bu s4 miniye neden bi türlü güncellme gelmedi hala anlamaış değilim 12 yıldır tl aldım hala güncfellme gelecek hala gelecek
  13. Cevap
    309
    Görüntüleme
    88.182

    [Bilgi] Cevap: Aralık 2012 Atamaları ve Forum Düzenlemeleri

    Hayırlı olsun hocam

    GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. [Yardım] Cevap: Ben Replika S3 Almak İstiyorum Alan Tavsiye Edecek Var Mı Replika Alanlar Yorum Lütfen

    Raplika cihaz telefon alırsan sinir hastalığına yakalanırsın çünki cihaza şarj dayanmaz her şeyinde sorun var alma sakın alma pişman olursun
  15. Konu: Oyun Hile Ve İstek

    Son yazan mermeto
    Cevap
    487
    Görüntüleme
    165.778

    Sabit Konu
    Cevap: Oyun Hile Ve İstek

    tamam özrüün kabul edilmiştir birazdan bakarım senin için oyuna
  16. Konu: Oyun Hile Ve İstek

    Son yazan mermeto
    Cevap
    487
    Görüntüleme
    165.778

    Sabit Konu
    Cevap: Oyun Hile Ve İstek

    Görmemişim senin icin link aradım buldum ama buna küfürle karşılık vermene gerek yok tu
  17. Konu: Oyun Hile Ve İstek

    Son yazan mermeto
    Cevap
    487
    Görüntüleme
    165.778

    Sabit Konu
    Cevap: Oyun Hile Ve İstek

    Düzgün Konuş Terbiyesiz insanlık Ettik sana link bulduk
    Shadow fight 2 mod apk verebilirmisiniz beyler kac saatir ariyom her link mobomarkete cikiyo cildircam

    burda hileden bahsetmedin...
  18. Konu: Oyun Hile Ve İstek

    Son yazan mermeto
    Cevap
    487
    Görüntüleme
    165.778

    Sabit Konu
    Cevap: Oyun Hile Ve İstek

    buyur hocam
    http://turbobit.net/download/free/65hphd9yfq5g

    KURULUMU

    1.”.APK” cihazınıza kurun
    2.”com.nekki.shadowfight” klasörünü “android/obb” kopyalayın
    3. Oyuna girin
  19. Konu: S3mini şarj problemi

    Son yazan mermeto
    Cevap
    4
    Görüntüleme
    3.689

    Cevap: S3mini şarj problemi

    hocam şarz soket yeri arızalı olabilir
    başka bir şarj cihazın ile denedinizmi ?
  20. Cevap
    0
    Görüntüleme
    2.166

    [Bilgi] Kendin Yap Kendin Kullan

    MRB Arkdaşlar Sİzlere kendi android uygulma ve oyunlarınız yapabileceğin bir site vereceğim.
    Buradan dilediğiniz kadar uygulama ve oyun tasarlayıp kendi cep telefonunuzda oynaya bilirsiniz
    Fazla...
  21. Cevap
    43
    Görüntüleme
    24.609

    [Soru] Cevap: s4 mini sürüm düşürme?

    bilgilendirdiğin için teşşekkürler
  22. Cevap
    43
    Görüntüleme
    24.609

    [Soru] Cevap: s4 mini sürüm düşürme?

    4.4.2 den memnun değilmisiniz memnun değilseniz hani sorunlarda dolayı olduğunu yazarmısınız bende 4.4.2 geçmeyi düşünüyorumda
  23. Cevap
    14
    Görüntüleme
    6.855

    [Soru] Cevap: s4 mini orjinal romu nasıl anlarız

    hocam telefonu rotlu olup olmadığına mı bakacaksınız
  24. Cevap
    6
    Görüntüleme
    3.013

    Cevap: note3 9005 vadafone hattı kendiliğinden gidip geliyor

    rica ederim düzeldimi sorununuz
  25. Cevap
    6
    Görüntüleme
    3.363

    Cevap: Note 3 n9000q android yukleme yardim

    hocam bu linkten yeni bir konu açın ve sorununuzu orya yazın daha iyi bir şekilde yardım alırsınız
    http://www.444android.com/newthread.php?do=newthread&f=413
Toplam 421 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Giriş

Facebook Baglan Giriş