PDA

ARŞİVDEN ÇIKIP FORUM GÖRÜNÜMÜNDE KONUYA ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ -- > : [Bilgi] Google now, Google Asistan Aktif etmek ve kullanmak



FatihA
30.05.13, 09:32
Birçoğumuzun telefonunda olan ama "ülkenizde desteklemiyor" uyarısı aldığınız google now uygulamasını kullanabilmemiz için yapmamız gereken işlem çok basit.
İlk yapmanız gereken işlem cihazınızın dilini İngilizceye çevirmek.
Sonrasında google uygulamasına girin.http://img.tapatalk.com/d/13/05/30/jyhy2apy.jpg
Dil ingilizce iken Kartlar indirilecektir.
Sonra cihaz dilini tekrar Türkçe yaparak google now kullanmaya başlayabilirsiniz.
http://img.tapatalk.com/d/13/05/30/yqu4yveh.jpg

tapatalk

etna81
30.05.13, 09:36
peki çalışıyor mu trafik bilgisi :)

FatihA
30.05.13, 09:42
Şu an deneme imkanım yok.anda çalışması lazım.

Nejat
30.05.13, 10:02
neredeyse hiç bir şey çalışmıyor. kartlar indi ama hepsi örnek olarak açılıyor ve asıl kartlara geçmiyor, muhtemelen bir püf noktası var ama şu an için benim yapabildiğim bu

FatihA
30.05.13, 10:08
nasıl yani ? mesela benim şu anda kontrol edebileceğim tek şey hava durumu,o da çalışıyor.diğerleri ihtiyaç halinde aktif olur diyor.mesela araç ile bir yerden bir yere hareket esnasında Trafik kartının aktif olması lazım.tabi ayarlardan kapalı değil ise.ben sensation da kullanmıştım mesela trafiği.

FatihA
30.05.13, 10:15
http://img.tapatalk.com/d/13/05/30/6asunepa.jpghttp://img.tapatalk.com/d/13/05/30/a8ezy9ab.jpg

tapatalk

Nejat
30.05.13, 10:21
nasıl yani ? mesela benim şu anda kontrol edebileceğim tek şey hava durumu,o da çalışıyor.diğerleri ihtiyaç halinde aktif olur diyor.mesela araç ile bir yerden bir yere hareket esnasında Trafik kartının aktif olması lazım.tabi ayarlardan kapalı değil ise.ben sensation da kullanmıştım mesela trafiği.


O Zaman yola çıkınca bir denemek lazım, o ayarlar bende de aynı şu anda, sensation da kullandıysan o zaman çalışıyor demektir.

FatihA
30.05.13, 10:24
O Zaman yola çıkınca bir denemek lazım, o ayarlar bende de aynı şu anda, sensation da kullandıysan o zaman çalışıyor demektir.
evet.eve şu kadar dakika kaldı vs gibi devamlı üstte bilgi akışı oluyordu.

xXTaNeRXx
30.05.13, 12:34
neredeyse hiç bir şey çalışmıyor. kartlar indi ama hepsi örnek olarak açılıyor ve asıl kartlara geçmiyor, muhtemelen bir püf noktası var ama şu an için benim yapabildiğim bu Hocam siz yok diyorsanız. yoktur :))))

FatihA
01.06.13, 15:32
http://img.tapatalk.com/d/13/06/01/a8udytu2.jpg

tapatalk

Nejat
01.06.13, 15:42
Hocam siz yok diyorsanız. yoktur :))))

Ben beceremedim sanırım. Ankebut2 çalışıyor diyor. Şu an dışarıdayım trafik kısmı çalışmıyor ama hava durumu Bilgileri geliyor. Rom ile alakali bit durum da olabilir

dreamnej ### BobCaTRom ###

Nejat
02.06.13, 21:32
Aktif ettiğim andan bu yana batarya su gibi eriyip gidiyor.

dreamnej ### BobCaTRom ###

FatihA
02.06.13, 21:40
Çalışıyor. Ama çok da lüzumlu bişey değilmiş :)

tapatalk

zaferozkan
02.06.13, 22:10
Evet calisiyor tesekkur ederim kendi payima

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi