PDA

ARŞİVDEN ÇIKIP FORUM GÖRÜNÜMÜNDE KONUYA ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ -- > : Subway Surfes Tokyo [1.10.2] + Sınırsız Para



HimmetŞentürk
20.05.13, 12:46
http://lh3.ggpht.com/-SxlJVcHu0y4/UZdJRsShxaI/AAAAAAAAClc/kUVlcu-dyb8/s320/xWmX2aABNlM79fUBnF-qe7i0xsVpwT9_EOUnsBOO8jLyazR0mDSOckJ4rYBasursdQ%25 253Dh230.png
http://3.bp.blogspot.com/-sJCxn-lpE8A/UZjhp6kI-bI/AAAAAAAACsQ/BJiMjMp45bI/s320/1.png

Bu sürümde neler bulunuyor: v 1.10.2




Küçük iyileştirmeler ve grafik ayarları
Japonya'ya Metro Sörf Dünya Turu izleyin
Neon ışıklı Metro içinde tren eziyet ve kiraz ağaçları çiçek altında
Tokyo'daki heyecan verici Haftalık Hunt katılın ve haftalık ödüller için yarışacak
Karakter koleksiyonu için büyüleyici Harumi alın
Yeni zorlu görevler ile test yeteneklerinizi koyun



İndirmek İçin Tıkla (http://www24.zippyshare.com/v/75319013/file.html)

Hilesini İndirmek İçin Tıkla (http://www1.datafilehost.com/d/47ba673d)

mustafaguler
25.05.13, 20:14
Sınırsız para için root gerekiyormu acaba ?

Erdem24
11.07.13, 12:23
Sınırsız para için root gerekiyormu acaba ?
tabi evet..

Nejat
11.07.13, 13:05
tabi evet..


önceki versiyon yüklü ise ve palyer.data hilesi taşıyarak oyun hilesini aktif edebilmişseniz, bu oyunu yüklediğinizde yine aynı hile ile devam edebiliyor. yani player.data taşıması rootsuz olduğu için root ihtiyacı da kalmıyır

Erdem24
11.07.13, 13:09
önceki versiyon yüklü ise ve palyer.data hilesi taşıyarak oyun hilesini aktif edebilmişseniz, bu oyunu yüklediğinizde yine aynı hile ile devam edebiliyor. yani player.data taşıması rootsuz olduğu için root ihtiyacı da kalmıyır

ee hocam bende ilk vrsiyon yüklü
nasıl altın hilesi yapayım ben buna var mı halihazırda bi teknik


şu altının sayısını bulup değiştirme olmuyor. altınım kaç olursa olsun onalrca o değerden sayı buluyor
bekirin titanium yedeği oyunu açmıyor velhasıl hile yapamadık oyuna.

Nejat
11.07.13, 13:15
ee hocam bende ilk vrsiyon yüklü
nasıl altın hilesi yapayım ben buna var mı halihazırda bi teknik


şu altının sayısını bulup değiştirme olmuyor. altınım kaç olursa olsun onalrca o değerden sayı buluyor
bekirin titanium yedeği oyunu açmıyor velhasıl hile yapamadık oyuna.
diğer konuda sana bir anlatım yaptım bir daha dene istersen

tekiso
11.07.13, 14:58
İndirsigimiz hileli disyayi ne yapicaz nereye koymam gerekli

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

HimmetŞentürk
01.09.13, 16:57
Android>Data>com.kiloo.subwaysurfes'e at

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi