PDA

ARŞİVDEN ÇIKIP FORUM GÖRÜNÜMÜNDE KONUYA ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ -- > : [Soru] beats audıo apk yukledım telefon açılmıyor????



orhanyegen
01.04.13, 16:45
arkdaslar dun gece huawei honor cihazıma beats audıou yukledım telefonum root luydu zten benden superuser ıcın onay ıstedı vs onay verdım yeniden başlatılacağını söledi onay verdim ama telefon huawei logosunun olduğu ekranda takılı kalıyo açılmıyo dakıkalarca bekliyorum ama açılmıyo ya.4.03 var üzerinde çince versiyonu ama rom yükelmeye çalıştım faıled hatası verdi 2/2 de ve yükleyemiyorum lütfen bana bi yol gösterin

Nejat
01.04.13, 16:52
TELEFONA YÜKLEMEYE ÇALIŞTIĞINIZ ROMU PC DE KLASÖRE ÇIKARABİLİYORMUSUNUZ YOOKSA exe uzantılı bir rom mu, veya bir şekilde boot.img dosyası bulabilirsen telefona uygun, imzamda htc yazısında kalma başlığını kullanarak boot flashlayabilirsiniz. kesin çözüm değildir ama denemekte fayda var

orhanyegen
01.04.13, 16:59
hocam tam olarak ne demek istediğiniz pek anlayamadım ama su seklde bı durum var rom ları kendı sitesinden indiridm zip seklde yani içinde update.app ve updete costum.app vardı bu ıksı vrdı bunları dısrya cktsnı yapyrm snra dload klasru yapıp sd card a atyrm snra ses acma kapa ma power tusu yapyrm 2/2 de failed hatası veryo.ama bu dedgnz flashlamak ve boot ımg nasıl oluyo pek blmyrm acıkcası anlatablrmsnz hocam cok saolun ozelden de buradn da rahatsz edyrm ama

orhanyegen
01.04.13, 17:23
yok mu bi yardım edecek arkdaşımız bu hataya daha önce uğrayan muhakkak vardır ya bi yardım allah aşkına ya

FatihA
01.04.13, 17:25
Recovery giriş yapıyorsa cihaz Wipe data yap. Tüm özel ayar ve dosyaların da silinecek ama bu yolla.

Tapatalk

bark_41
01.04.13, 17:29
Ben de bu beats audio apk sini htc sensationa yükledim.aynen seninki gibi açılış animasyonunda kaldı,demekki uyumsuz yani.ben arhd romu kullanıyordum ozaman bu romda kendi içerisinde de beats auduio yazılımı var fakat belki bu apk daha iyi ses verir düşüncesi ile yüklemiştim.seninki gibi açılışta kaldı telefon bende tekrar rom yükleyerek kurtulmus oldum bidaha da denemedim.

orhanyegen
01.04.13, 17:31
ama ustadım ben rom yukelemye calısıyorum ama update faıled hatası diyor ben bunu nasıl çözeblrm allah askına cıkmaza düştüm telefonu kurtarsam root lamıycm bıle artk

Nejat
01.04.13, 17:33
ama ustadım ben rom yukelemye calısıyorum ama update faıled hatası diyor ben bunu nasıl çözeblrm allah askına cıkmaza düştüm telefonu kurtarsam root lamıycm bıle artk

Boot veya recovery açılıyor ise fabrika reset atın

dreamnej ### PhoeniX V9.0 rom ###

orhanyegen
01.04.13, 17:34
fabrıka reset atıyorum snra en usttekı secenekten recorveryden ckyrm telefon kendnı yenden baslatyo ama yne huawei ekranında takılı kalıyo hiç bişey olmuyo başkada.

messhn
01.04.13, 17:35
yok mu bi yardım edecek arkdaşımız bu hataya daha önce uğrayan muhakkak vardır ya bi yardım allah aşkına ya
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1414104&d=1350649206 (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1414104&d=1350649206) linkteki dosyayı indir içindeki dload klasörünü hafıza kartına at sonnra huaweinin sitesinden indir romu kur hepsinden önce hafıza kartını yedekle pc ye fat format at sonra işlemlere geç

messhn
01.04.13, 17:45
Telefondan Ayarlar/Depolama/yazılım Yükseltme den rom yüklemesini bu seçeneği atlıyo olabilir misin

orhanyegen
01.04.13, 17:54
abi telefonu açamıyorum kı bu dediklerini yapayım bu beats audıo yu yukledm yendn baslattm telefon brdahada acılmadı huawei loogosnda taklı kalyo tlfon aclmyo yanı recorverye grp formt reset ddm ama bı işe yaramdı yne aynı seklde acılrken logoda taklyo. ne yapmalym bana bı yardm edın allah askına

FatihA
01.04.13, 17:59
Recovery giriyorsan rom yükleyebilirsiniz.

Tapatalk

orhanyegen
01.04.13, 18:02
ankebut hocam dediğiniz wipe olayını yaptım snrasında format reset ddm tlfn yendn basladı ancak takılı kalıyo unu dun gece de denemeıstım ama orada takılı kalıyo. bu rom u yaparken update faıled ı cozeblseydm herhaldeduzlrdı dye dusnyrm ama onda da yukleme yaprken faıled ckyo işte benm surum 4.03 cince versyon du ustude yok galiba bunun o yuzden diğer romlar da aynı es deger oldugu için telefona rom yukeleymyrm herhalde nasıl bişey oldu ya bu anlamadm hc duzelmckmı bu telfon

orhanyegen
01.04.13, 18:13
ben telefonu acamıyorum telefon logo da takılı kalıyor.format reset denedm olmadı wiping dediktn snra rest ddm olmadı yne logo da takılı kaldı. 4.03 versynu olan norvec versiyonu rom denedım update failed dedi general versiyonu denedım aynı seklde oldu singapur u denedım yne aynı oldu ben telefona rom yapmam lazım rom yaparsam düelck ama romu yapabilmem için bu engelleri aşmam lazım bana bi yardımı dokunacak arkdaş dolu sizler varsınız yardımlarnızı esirgemeyeın benden

messhn
01.04.13, 18:23
ben telefonu acamıyorum telefon logo da takılı kalıyor.format reset denedm olmadı wiping dediktn snra rest ddm olmadı yne logo da takılı kaldı. 4.03 versynu olan norvec versiyonu rom denedım update failed dedi general versiyonu denedım aynı seklde oldu singapur u denedım yne aynı oldu ben telefona rom yapmam lazım rom yaparsam düelck ama romu yapabilmem için bu engelleri aşmam lazım bana bi yardımı dokunacak arkdaş dolu sizler varsınız yardımlarnızı esirgemeyeın benden

telin kendi stock romunu kurmayı denedin mi peki önceden yedek aldıysan onu dene almadıysan bir ara bak stock romunu bulmaya çalış

orhanyegen
01.04.13, 18:29
pek stock rom u nasıl yükleyecm indirp dload yapıp hafıza kartına atcm snra power ses acma kapama hepsne basıp mı dencm
stok rom dediğiniz telefon hangı sürümle piyasaya cktysa o mu oluyor

messhn
01.04.13, 18:33
pek stock rom u nasıl yükleyecm indirp dload yapıp hafıza kartına atcm snra power ses acma kapama hepsne basıp mı dencm
stok rom dediğiniz telefon hangı sürümle piyasaya cktysa o mu oluyor

tel hangi sürümle çıktı bilmiyorum gb le çıkmıştır muhtemel ama sen ıce cream güncellemesi almışsın muhtemelen su linkte ki romu indir kurmayı dene orijinal çin versiyonu ıcs https://mega.co.nz/#!AxBWBZ6Y!EBylHweKByZy7VGPEzbQZzvP0E5Quv5obQLUlzI WFnI

orhanyegen
01.04.13, 18:36
tamam abi size yartın döncem allahın izniyle inşaallah olucak . olumlu olumsuz döncem size

messhn
01.04.13, 18:37
pek stock rom u nasıl yükleyecm indirp dload yapıp hafıza kartına atcm snra power ses acma kapama hepsne basıp mı dencm
stok rom dediğiniz telefon hangı sürümle piyasaya cktysa o mu oluyor

olmazsa bu linkten Johnny Paranoia's Other Blog: Huawei U8860 - Firmware List (http://johnnyparanoia.blogspot.co.uk/2012/04/huawei-u8860-firmware-list.html) kendine uygun stock romu bul yükle birini bir üstte ki mesajda verdim o olmazsa yani diğer chinese romları dene

bark_41
01.04.13, 18:38
Stok kendi orjinal romu evet,huawei ye kendi orjinal romu nasıl yükleniyor ilk önce onu öğrenmek gerek.
Samsunglarda odin exe proğramiyla pc üzerinden yükleniyor,huawei nin de muhtemelen pc üzerinden sıfırdan yükleme metodu olmalı.huwaei hakkında pek bi bilgim yok.biraz googleden ve kendi sitesinden araştir bakalım.keşke daha fazla yardımcı olabilsek.

orhanyegen
02.04.13, 20:33
abi veerdiğin adresten indiremyrm yukleme mevcut değil diyo john diye bi adam vardı ya ordan indremyrm rapdshare yonlndryo orada da yukleme mevct degl dyo

orhanyegen
02.04.13, 21:52
nejat abi burdaysan bana yardımcı olablrmsn telefonu satın aldıgmda 2.3 vardı ben kendm ıce cream e gecrmstm sımdı butun ıce cream ları denyrm olmyo benm bu telfonu gerı 2.3 e donu-durme sansım yok mu nasıl kurtarcm bu telefonu abi sen ıstanbuldaymssn getrsem sanas sen halltsen ucretı ne ıse odemey razym ya

FatihA
02.04.13, 22:26
Turkcell telefonlar bölümüne yedek alınmış rom var. Sizin cihaza uygun ise bi inceleyiniz. Cepten link vermiyorum.

Tapatalk

messhn
02.04.13, 22:26
abi veerdiğin adresten indiremyrm yukleme mevcut değil diyo john diye bi adam vardı ya ordan indremyrm rapdshare yonlndryo orada da yukleme mevct degl dyo
kardeşim orda mirror diye alternatif bir link vermiş ona tıklayıp indir rmu

orhanyegen
02.04.13, 22:55
yok usta. smdi yaptım tuhaf bısy oldu telefona sıngapuru non kamera yı denedım yukelemyı gectı bu seferde yukelem btınce ok dyo ya hanı yesıl onnde sarı kuck yazılar olyo vvs orda taklı kaldı on dk bnde snra soktum plı tekrar taktm bu sefr galba surum mu degstı bsy olmus huaweı yerıne androıd yazılı bi logo geldı orda takılı kalıyo bu beats audıo bu kadr mı etkıler bı telefonu ya

messhn
02.04.13, 23:05
yok usta. smdi yaptım tuhaf bısy oldu telefona sıngapuru non kamera yı denedım yukelemyı gectı bu seferde yukelem btınce ok dyo ya hanı yesıl onnde sarı kuck yazılar olyo vvs orda taklı kaldı on dk bnde snra soktum plı tekrar taktm bu sefr galba surum mu degstı bsy olmus huaweı yerıne androıd yazılı bi logo geldı orda takılı kalıyo bu beats audıo bu kadr mı etkıler bı telefonu ya
sana uygun romu indirirsen sorunun çözülecektir muhtemelen ama uygun romun hangisi olduğunu sen bulacaksın orada onlarca rom var ve mirror lar mega.. die bi siteye yönlendiriyor orada yaklaşık bes altı tane ıcs chinese rom var farklılıklarını bilmiorm

orhanyegen
02.04.13, 23:33
usta sıngapur camerayı kabl ettı yukleme yaptı soedı orada on dk taklı kaldı bende pılı soktum tekrar actm bu seferde kurulumu ypms huawei yerne androıd yazılı logo gelyo bu sefrde orada takılı kalıyo ne oldu bu telfona kullanılmaz mı artk

orhanyegen
02.04.13, 23:58
usta goturup yaptrablcgm byer yok mu bu telefonu benm ya valla beynım parcalandı.abi senn verdıgın sıtede valla hı rapıdshare de-an baska bsy goremeyrm bn ya gorsem hepsni indrcm bu cncelerın.su an tlefonda kurulu olanın aynısını bulmalıym ben.yada bu telefona rom u blgsyra takpta kuramıyormyuz ama telefon logoda taklı kalyo tabkı

serdarakpinar
01.07.13, 12:51
ben de az önce xda dan indirdiğim bi zipi kurmak istedim ancak telefon cm ekranında takılı kaldı.

fabrika ayarlarına dönmeden telefonu açmanın bi yolu yok mu acaba ?

FatihA
01.07.13, 13:41
Yedek var ise yedege dönün. Yok ise malesef. ..

tapatalk

serdarakpinar
03.07.13, 00:43
Yedek yoktu malesef neyse ki el alisti attim hemen yeniden romu :)

HTC Sensation cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

blltlgn
03.07.13, 01:00
Yedek yoktu malesef neyse ki el alisti attim hemen yeniden romu :)

HTC Sensation cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

recovery ile yaptığınız tüm işlemlerde yedek alma el alışkanlığı olsun :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi