PDA

ARŞİVDEN ÇIKIP FORUM GÖRÜNÜMÜNDE KONUYA ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ -- > : [Soru] SHA 1 Sorunu



skynettr
19.12.12, 23:36
Merhaba

Appsgeyser ile hazırladıgım bir uygulamam mevcut. Bunu Google play üzerinde yayınladım. Fakat 1000 downloaddan sonra reklam çıkmasından dolayı Eclipse ile yazdıgım aynı isimdeki uygulamayı Android markete yüklemek istediğimde
play.google.com daki mevcut uygulamanın SHA 1 : XXXX , ikinci yüklediğim SHA 1 : YYYY olmasından dolayı uygulamayı yükleyemiyorum.(Yani uyarıda iki sha 1 değerleri aynı olması gerektiğini belirtiyor.)

Yani Eclipse ile yaptıgım uygulamanın SHA 1 değerini değerini nasıl değiştirebilirim.


Umarım anlatabilmişimdir.

Teşekkürler.

Byturkuaz
19.12.12, 23:53
Hocam merhaba.
SHA1 Dediğiniz şifreleme değilmi ?
java'da sha1 kullanım orneklerını felan ınceledımde. sonuçta şıfrelenmıs bı cıktı sha 1 .
php de
<?php
$str = ‘Hello’;
echo sha1($str);
?>
f7ff9e8b7bb2e09b70935a5d785e0cc5d9d0abf0 olarak çıktı verecektır.sonuçta kod değişti.SHA1 de değişti.
yanı şöyle dusun
123456 nın sha1 i 7c4a8d09ca3762af61e59520943dc26494f8941b
123456x in sha1 614a7494e344b708291d06816200993082d13ba6
farkındaysan sadece x koydum dıye sıfreleme degıstı cıktı yanı.
sonuçta appsgeyser ile hazırladıgın kod ile eclipsede yazdıgın kod farklı.sonuç olarak çıktılarda farklı olacaktır .bunuda degıstremeyeceksın dıye dusunuyorum hocam

skynettr
20.12.12, 00:01
Bende araştırdım. fakat bir çözüm yok gibi. stackoverflowdada belirttiğiniz kodlardan bahsediyorlar ama bu çözüm değil.

Çünkü appsgeyser kendi içinde bir şifreleme yapıyor bunu kullanıcı ile paylaşmadıkları için sanırım uygulamayı kapatmaktan başka bir çarem yok.

Cevap ve ilgi için teşekkürler.

Byturkuaz
20.12.12, 03:44
Yardımcı olamadım üzgünüm hocam.Elimden gelse keşke.Ama biraz daha araştır istersen yabancı forumlardada

BeKrİ
20.12.12, 04:01
Suan çok meşgulum sabah sana yardımcı olurum kardeş aslında çok kolay...