PDA

ARŞİVDEN ÇIKIP FORUM GÖRÜNÜMÜNDE KONUYA ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ -- > : [Anlatım] Orjinal Rom Yükleme Rehberi



Xerxes
10.12.12, 14:04
Her işlemde olduğu gibi Orjinal Roma dönme işleminde de bir risk vardır. Lütfen dikkatli olunuz ve adımları uygulayınız. Yardıma ihtiyacınız var ise konu altına mesaj atarak yardım isteyiniz biz her zaman buralardayız.
Doğabilecek bir sıkıntıdan 444android.com yada ben sorumlu tutulamayız.

Merhaba ;

Orjinal rom kurulumuda bende olsun. :)

Odin v3.09 indir (http://odindownload.com/downloads/Odin_v3.09.zip)

N7100XXUFND4 Galaxy Note 2 Android 4.4.2 Türkiye Romu indir (https://yadi.sk/d/_XxnTdWoUJXko)

Rom Yükleme Adımları

Adım 1: Odin v3.09 ve yukarıda linkini vermiş olduğum Türkiye romunu indirin ve .zip arşivinden çıkarın.
Adım 2: Odin v3.09 programını mouse ile sağ tıklayarak yönetici modun da açın.
Adım 3: Telefonu usb ile bilgisayara bağlayın. Bağlantıyı yaptığınızda Odin programının ekranı aşağı resimdeki gibi olmalı.
http://i.imgur.com/DZij0HI.jpg


Adım 4: Şimdi sağdaki AP bölümünden indirip .zip arşivinden çıkarmış olduğumuz .tar.md5 uzantılı dosyayı buluyoruz ve seçiyoruz. İşlemi yaptığınızda aşağı resimdeki gibi olacak.
http://i.imgur.com/LZgeQPE.jpg


Adım 5: Start butonuna basıyoruz ve romun yüklenmesini bekliyoruz. Rom yüklendiği zaman telefon kendiliğinden tekrardan açılacaktır.
http://i.imgur.com/oqXHxtz.jpg


Adım 6: Recoverye girip wipe data/factory reset ve wipe cache partition yaptığınız zaman telefonunuzu ilk aldığınız hale getirmiş olursunuz.

Not:İlk açılışta telefonun açılması biraz uzun sürebilir endişelenmeyin.
Klonlu İMEİ'li cihazlarda kesinlikle güncelleme yapmayınız, aksi takdirde telefon şebekesi uçuyormuş.

Nejat
10.12.12, 14:25
teşekkürler kardeş eline sağlık, paylaşımlarınızın devamını bekleriz :)

Xerxes
12.12.12, 21:18
Yeni güncelleme eklenmiştir.
Ota güncelleme gelene kadar beklemek istemiyorsanız 4.1.2 linkinden güncel romu yükleyebilirsiniz.

Samsung Galaxy Note 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hasan Mektepli
12.12.12, 23:31
odinle rom yüklerken rootlo olma şartı falan var mı? samsung kullanmadım daha önce telefonu almadan az biraz bilgim olsun istiyorm

Xerxes
12.12.12, 23:47
odinle rom yüklerken rootlo olma şartı falan var mı? samsung kullanmadım daha önce telefonu almadan az biraz bilgim olsun istiyorm

Hepsi orjinal rom olduğu için odinle direk yükleniyor.
Test etmedim ama

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

emrahcoban
17.05.13, 15:37
Merhaba Arkadaşlar,
android telefon kullanmaya yeni başladım. LG optimus 4x ten sonra Çin'den Note II aldım. Telefonu alırken hattımı taktım, çalıştığını gördüm sorun çıkmayacağını düşünerek aldım. Türkiye'ye döndükten sonra zaman zaman 3G sorunu ve şebeke sorunu yaşadım. Telefonum çektiği halde sesimi duyamayanlar oldu. Telefonun yazılımını değiştirmeye karar verdim ki içinde Supersu'nun kurulu olduğunu gördüm. Bu arada imei orjinal imeisi ve pasaport kayıtlı. Kies'e bağlandığımda güncelleme mevcut dedi ve yükle dedim. Güncellemeden sonra ağa bağlanmak istediğimde servis yok uyarısıyla karşılaştım. Durum kısmında Şebeke adı Turkcell yazıyor. Bildirim kısmında yalnızca acil aramalar yazıyor. dışarıdan biri aradığında karşı tarafa telefon çalıyor gibi görünsede telefonda hiçbir tepkime olmuyor. ne yapmam gerekir?

emrahcoban
17.05.13, 21:57
tekrar merhaba,
bahsettiğim problemle ilgili olarak saatlerdir uğraşıyorum. Note 2 toolkit adlı programı indirdim sonrasında da orjinal romu. Rootlu bir şekilde kurulumu tamamladıktan sonra patch yaparak şebekenin gelmesini sağlayabildim. internete bağlanırken sorun oluyor gibi yani çekmeme vs ama şebekenin geldiğine arama yapabildiğime seviniyorum.
sıradaki sorum şu;
Türkiye Rom'unu kursam problem yaşar mıyım? malum modem kurulu vs Turkiye'ye uygun olacağı için problemi kökten çözer mi?

bereaat
12.06.13, 21:12
telefonun şebekesi uçtuktan sonra bir daha yapma imkanımız yokmu yani ? acil cevap verirseniz sevinirim.

blltlgn
12.06.13, 21:18
telefonun şebekesi uçtuktan sonra bir daha yapma imkanımız yokmu yani ? acil cevap verirseniz sevinirim.

klon imei mi?
hangi işlem sonrası şebekeniz gitti?

Nejat
12.06.13, 21:20
telefonun şebekesi uçtuktan sonra bir daha yapma imkanımız yokmu yani ? acil cevap verirseniz sevinirim.

Ağda kayıtlı değil yazıyor ise arıza patch ile şebeke geri gelir. Şebeke ulaşılamıyor yazıyor ise IMEI uçmuş olabilir

dreamnej ### BobCaTRom ###
444android.com

bereaat
12.06.13, 21:25
peki hocam ben şimdi bu çin malı telefona orjinal türkiye romunu kurdum sayalım şebeke gitti imei uçtu diyelim yeniden imei attırıp orjinal roomla aktif kullanabilirmiyim ve telefon bu orjinal romu ne kadar sağlıklı çalıştıracak ?

blltlgn
12.06.13, 21:35
peki hocam ben şimdi bu çin malı telefona orjinal türkiye romunu kurdum sayalım şebeke gitti imei uçtu diyelim yeniden imei attırıp orjinal roomla aktif kullanabilirmiyim ve telefon bu orjinal romu ne kadar sağlıklı çalıştıracak ?

çin malı telefona orjinal samsung türkiye romu yükleyemezsin

bereaat
12.06.13, 21:38
yükleniyo diye biliyorum ama peki orjinal türkiye romuna benzeyen costum rom yükleme imkanım varmı varsa nasıl linke ulaşabilirim

blltlgn
12.06.13, 21:50
yükleniyo diye biliyorum ama peki orjinal türkiye romuna benzeyen costum rom yükleme imkanım varmı varsa nasıl linke ulaşabilirim

mtk cihazlar var çin malı çakma note 2 onlara orjinal note 2 romu yükleyemezsiniz kendi firmware dosyaları vardır onları yükleyebilirsiniz

Nejat
12.06.13, 21:53
yükleniyo diye biliyorum ama peki orjinal türkiye romuna benzeyen costum rom yükleme imkanım varmı varsa nasıl linke ulaşabilirim

Mtk işlemcili cihazlar başlığına bir göz atın

dreamnej ### BobCaTRom ###
444android.com

bereaat
12.06.13, 22:03
hocam bilgisayardan aygıt yöneticinden baktım ama mtk değilde linux olarak görüyor usb porttan

bereaat
12.06.13, 22:26
mtk cihazlar var çin malı çakma note 2 onlara orjinal note 2 romu yükleyemezsiniz kendi firmware dosyaları vardır onları yükleyebilirsiniz

peki ben bu cihazın mtk olup olmadığını nasıl öğrenebilirm mtk değilse orjinal romu yükleyebilirmiyim ?

Nejat
12.06.13, 22:29
peki ben bu cihazın mtk olup olmadığını nasıl öğrenebilirm mtk değilse orjinal romu yükleyebilirmiyim ?

Mtk değilse her ne istersen yüklersin.

dreamnej ### BobCaTRom ###
444android.com

blltlgn
12.06.13, 22:31
peki ben bu cihazın mtk olup olmadığını nasıl öğrenebilirm mtk değilse orjinal romu yükleyebilirmiyim ?

ben mtk cihazlardan hiç anlamıyorum maalesef MTK İşlemcili Replica Telefonlar (http://www.444android.com/mtk-islemcili-replica-telefonlar/) bölümüne bakın isterseniz serseristyle yardımcı olacaktır size

bereaat
12.06.13, 22:49
Mtk değilse her ne istersen yüklersin.

dreamnej ### BobCaTRom ###
444android.com


tamam hocam dediğiniz gibi usb porta takıp bilgisayardan baktım aygıt yöneticisinden linux file olarak görüyor bu mtk olmadığı anlamınamı geliyor acaba ? öyleyse orjinal rom yüklersem sadece sebeke gidecek onuda basit bi işlemle düzeltebiliriz yada imei attırarak değilmi

Nejat
12.06.13, 22:57
tamam hocam dediğiniz gibi usb porta takıp bilgisayardan baktım aygıt yöneticisinden linux file olarak görüyor bu mtk olmadığı anlamınamı geliyor acaba ? öyleyse orjinal rom yüklersem sadece sebeke gidecek onuda basit bi işlemle düzeltebiliriz yada imei attırarak değilmi

Aynen öyle

dreamnej ### BobCaTRom ###
444android.com

bereaat
12.06.13, 23:07
Aynen öyle

dreamnej ### BobCaTRom ###
444android.com



peki hocam şimdi odin görmüyor telefonu recovery moda aldım andorid bebegi uzanmış üstünde ünlem işareti var

Nejat
12.06.13, 23:17
peki hocam şimdi odin görmüyor telefonu recovery moda aldım andorid bebegi uzanmış üstünde ünlem işareti var

Odin uyumsuz olabilir. Başka Versiyonlar indir

dreamnej ##Note II ## Moon Rom V7.0 ## Next Launcher
444android.com

bereaat
12.06.13, 23:20
Odin uyumsuz olabilir. Başka Versiyonlar indir

dreamnej ##Note II ## Moon Rom V7.0 ## Next Launcher
444android.com

hocam az önce baktığımda linux file görünüyordu şimdi bakıyorum MT65XX görünüyor aygıt yöneticisinde bu ne anlama geliyor mtk anlamınamı geliyor

Nejat
12.06.13, 23:26
hocam az önce baktığımda linux file görünüyordu şimdi bakıyorum MT65XX görünüyor aygıt yöneticisinde bu ne anlama geliyor mtk anlamınamı geliyor

Evet. Sakin rom yükleme. Hatta hiç bir şey yapma. Telefon uçar gider. Tamiri yok

dreamnej ##Note II ## Moon Rom V7.0 ## Next Launcher
444android.com

bereaat
12.06.13, 23:28
Evet. Sakin rom yükleme. Hatta hiç bir şey yapma. Telefon uçar gider. Tamiri yok

dreamnej ##Note II ## Moon Rom V7.0 ## Next Launcher
444android.com


peki hocam teşekkür ederim :( emeğinize sağlık..

Nejat
12.06.13, 23:29
peki hocam teşekkür ederim :( emeğinize sağlık..

Valla üzüldüm. Ama yapacak bir şey yok. Geçmiş olsun

dreamnej ##Note II ## Moon Rom V7.0 ## Next Launcher
444android.com

çokseri
13.06.13, 01:54
Bu Mtk cihazları yapanlarda azıcık geliştirmeye çalışsa ne güzel olurdu ama yinede işini bilenler var kafaya takıp firmwareyi parçalayıp orijinalindende stabil ve bomba gibi custom rom yapıp kullanan var ama ne yazıkki yaptığı rom yedekleme alıp başkasına kurulduğundada rom olarak kurulduğundada aynı fonksiyonda çalışmıyor genel sorun kamera wifii bluetoothda oluyor neyse benim diyeceğim odur ki replika ise sadece yedekleme alın ve rom işlerine kesinlikle girmeden kernel ve data2link açısından kullanın root yetkisi verirseniz :)

xXTaNeRXx
04.07.13, 19:15
Xerxes Hocam rom güzelde birlesik arapemirlikleri diyor nasıl orjinal türkiye romu anlayamadım

blltlgn
04.07.13, 19:36
@Xerxes (http://www.444android.com/member.php?u=11842) Hocam rom güzelde birlesik arapemirlikleri diyor nasıl orjinal türkiye romu anlayamadım

http://www.444android.com/samsung-galaxy-note-2-rom-teknik-bilgi-ve-destek/6823-galaxy-note-2-sayac-sifirlama-hk-3.html#post101388

hocam bi buna bakın isterseniz

çokseri
04.07.13, 21:44
@Xerxes (http://www.444android.com/member.php?u=11842) Hocam rom güzelde birlesik arapemirlikleri diyor nasıl orjinal türkiye romu anlayamadım
cihazı root yap daha önceki csc kalmış.değiştirmek mümkün.
marketten csc indir.https://play.google.com/store/apps/d...NzZWxlY3RvciJd (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tY W5uaWFray5jc2NzZWxlY3RvciJd)
şimdiki romu tekrar root yap.
csc çalıştır ve tur seç.cihaz kapanıp açılıyor ve herşey sıfırlıyor.sonra download moda alıp tekrar turkiye firmware yükle üzerine.(ankebut2 kardeşimizden alıntı deil çalıntıdır :D)

GNCTRK
05.07.13, 22:47
Merhaba bu romu p1000 cihaza yükleyebilirmyim. üzerine orjinal rom var

Nejat
05.07.13, 22:52
Merhaba bu romu p1000 cihaza yükleyebilirmyim. üzerine orjinal rom var

Note 2 içindir. Asla başka cihaza uymaz

dreamnej ##Note II ## Epsilon Project V1.0 ## Perseus O.C 1.8gHz##
444android.com

GNCTRK
05.07.13, 22:55
note 2 özelliklerinde p1000 için uyumlu room varmıdır acaba

Nejat
05.07.13, 23:00
note 2 özelliklerinde p1000 için uyumlu room varmıdır acaba

Allshare ve spen harici özellikler touchwiz arayüzü ile gelir. Siz ne arıyorsanız onu yazın daha nokta cevap verelim

dreamnej ##Note II ## Epsilon Project V1.0 ## Perseus O.C 1.8gHz##
444android.com

GNCTRK
05.07.13, 23:04
aynı anda iki ekran açma çalışan programları kolay kapama falan note 2 de olan özellikler işte :;) bir çok rom denedim hemen hemen hepsini ama kimisi çok ram harcıyor kimisi batarya düşmanı bir türlü orjinakinden başka rom bulamadım iki telefonum var ikiside özürlü birisi p1000 diğeri sony xperia st18i ;)

Nejat
06.07.13, 00:40
aynı anda iki ekran açma çalışan programları kolay kapama falan note 2 de olan özellikler işte :;) bir çok rom denedim hemen hemen hepsini ama kimisi çok ram harcıyor kimisi batarya düşmanı bir türlü orjinakinden başka rom bulamadım iki telefonum var ikiside özürlü birisi p1000 diğeri sony xperia st18i ;)

multiview
çoklu pencere
spen özellikleri
sensör destekleri

bu 4 özellikten multiview i forumdan ekleyebilirsiniz. tam aynısı değildir ama idare eder.
popup ***** olarak çoklu pencereyi sadece ***** player ile sağlayabilirsiniz, oda forumda mevcut. diğerleri p1000 için zor gibi, ama iyice araştırmak lazım. kzkan arkadaşımız vardı ama iş yoğunlupu sebebi ile foruma giremiyor artık. :(

mehtub
14.11.13, 17:49
n7100xxdmf3 rom yükle sorun gider. Imei klonlanmamışsa.

toxic_42
19.11.13, 00:27
Benim telefon Polonya telefonu üzerinde de Polonya romu var Türkiye romunu yüklesem problem arz eder mi

Nejat
19.11.13, 00:32
Benim telefon Polonya telefonu üzerinde de Polonya romu var Türkiye romunu yüklesem problem arz eder mi

Yüklenmez zaten

SM-N900 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

toxic_42
19.11.13, 00:33
Yüklenmez zaten

SM-N900 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi


Peki Polonya 4,3 yayınlanmışmıdır.

tagidli
09.12.13, 19:25
hocam bende de united arab emirates gözüktü

tagidli
09.12.13, 19:26
sizin dediklerinizi yaptım kies 2 versiyonu gördü

tagidli
09.12.13, 19:27
ancak 4.3 sürümüne yükseltemedim...

tagidli
09.12.13, 19:28
acaba elinizde 4.3 versiyonu mevcutmudur...paylaşırsanız sevinirim..nede sammobile deki hotfile linkler patladı...

Nejat
09.12.13, 22:53
4.3 sızıntı romlar var bizde ama 1.5gb kaç günde upload olur. Ömrümüzü yer vallahi.

United Emirates Csc kod hatası ile çıkar. Marketten Csc indirip Turkey seçmen durumu düzeltir

SM-N900 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

dertlerinsani61
10.12.13, 20:14
Arkadaşlar bu Türkiye 4.1.2 rom nerde bulacam bn tüm linkler patlak yardımcı olurmusunuz telefonu garantiye vermem gerekli

Çok mu lazım

FatihA
10.12.13, 20:23
HOTFİLE kapanınca sıkıntı oldu maalesef.

dertlerinsani61
10.12.13, 20:31
444forum ailesinden ricam bulunca ekleyin siteye

Çok mu lazım

FatihA
10.12.13, 21:10
444forum ailesinden ricam bulunca ekleyin siteye

Çok mu lazım
buyrun

http://terafile.co/5856ad74ca34/N7100XXDMF3_N7100OJVDMH1_TUR.zip

dertlerinsani61
10.12.13, 21:11
Arkadaşlar bu 4.3 sızıntı rom yükledim sayaç sıfırlama yapsam olur mu ki?

Çok mu lazım

dertlerinsani61
10.12.13, 21:14
tşk ederim fakat link çalışmıyor
buyrun

http://terafile.co/5856ad74ca34/N7100XXDMF3_N7100OJVDMH1_TUR.zip

FatihA
10.12.13, 21:23
tşk ederim fakat link çalışmıyor
çalışmaz olur mu ? denedim de verdim linki..

http://i.imgur.com/gSAFyzd.png

dertlerinsani61
10.12.13, 21:25
tşkler hocam çalıştırdım :) idm de sorun var galiba ama hızı düşük galiba 20 kb ile indiry :)

FatihA
10.12.13, 21:26
tşkler hocam çalıştırdım :) idm de sorun var galiba ama hızı düşük galiba 20 kb ile indiry :)
maalesef hız düşük evet.bende de 80 civarı idi..ama idare edeceğiz artık :)

dertlerinsani61
10.12.13, 21:40
hocam bu son güncel 4,1.2 değilmi kernel filan lazımmı csc sorunu varmı bunda ?

FatihA
10.12.13, 21:45
hocam bu son güncel 4,1.2 değilmi kernel filan lazımmı csc sorunu varmı bunda ?
evet 4.1.2 son firmware..cihazınızda rom yüklü ise csc sorunu olabilir.
bu firmwareyi yükleyin
arap emirates yazar ise
root yapın
marketten csc indirip tur yapın
sayaç sıfırlayın
hemen sonra tekrar firmware yükleyin.

dertlerinsani61
10.12.13, 21:56
tşk ederim hocam
evet 4.1.2 son firmware..cihazınızda rom yüklü ise csc sorunu olabilir.
bu firmwareyi yükleyin
arap emirates yazar ise
root yapın
marketten csc indirip tur yapın
sayaç sıfırlayın
hemen sonra tekrar firmware yükleyin.

songard
25.12.13, 16:50
Link Yenilermisin Kardeşim

Erdem24
25.12.13, 17:03
Link Yenilermisin Kardeşim

Yenilendi
http://terafile.co/5856ad74ca34/N7100XXDMF3_N7100OJVDMH1_TUR.zip

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ercan6791
30.12.13, 14:16
arkadaşlar kusura bakmassanız sizden bir yardım istiyecem ben odin le kurdum telefon kapandı açıldı samsung yazısında kaldı ilerlemedi bunu için ne yapmalıyım birkaç defa yaptım ama hep aynı yerde kaldı şunuda söyleyim ben birkaç gün önce 4.3 çevirdim ama birkaç sorun yaşadım onun için tekrar orjinale dönmek istiyorum ne yapmam gerek şimdiden teşekürler :)

Erdem24
30.12.13, 15:09
arkadaşlar kusura bakmassanız sizden bir yardım istiyecem ben odin le kurdum telefon kapandı açıldı samsung yazısında kaldı ilerlemedi bunu için ne yapmalıyım birkaç defa yaptım ama hep aynı yerde kaldı şunuda söyleyim ben birkaç gün önce 4.3 çevirdim ama birkaç sorun yaşadım onun için tekrar orjinale dönmek istiyorum ne yapmam gerek şimdiden teşekürler :)

açılması gerekir normalde.
odin versiyonunu değiştirin farklı usb porta takıp bunu deneyin

http://terafile.co/5856ad74ca34/N7100XXDMF3_N7100OJVDMH1_TUR.zip

ercan6791
30.12.13, 15:45
teşşekürler hemen deniyorum :)

Erdem24
30.12.13, 16:31
teşşekürler hemen deniyorum :)
dene,
olmazsa yine bakarız.

ercan6791
30.12.13, 17:54
hocam ben şimdi denedim bu sefer fail diyor bir türlü olmadı tekrar indirdim ama yine olmuyor bi yardımcı olursanız sevinirim :(

Erdem24
30.12.13, 19:17
hocam ben şimdi denedim bu sefer fail diyor bir türlü olmadı tekrar indirdim ama yine olmuyor bi yardımcı olursanız sevinirim :(

allah alla
neden fail diyor ne oldu yüklenmesi lazım
her telefonu tamir eder bu firmware aslında

ercan6791
30.12.13, 21:20
bilmiyorum hocam ama çok uğraştım yapamadım ben direk zip den çıkarıyorum Odin3 v3.09 ve Odin3 v3.07 bunlada yapmaya çalışıyorum ikisinde de aynı hatayı veriyor ben de anlamadım ondan vaz geçtim tekrar 4.3 döndüm ağda kayıtlı deyil dedi ben cwm de açtım N7100XXUEMJ5 Modem kurulumunu yaptım oldu bu seferde wifi çalışmadı telefonun sanırsam bende bir sıkıntı var :))

Erdem24
30.12.13, 21:26
bilmiyorum hocam ama çok uğraştım yapamadım ben direk zip den çıkarıyorum Odin3 v3.09 ve Odin3 v3.07 bunlada yapmaya çalışıyorum ikisinde de aynı hatayı veriyor ben de anlamadım ondan vaz geçtim tekrar 4.3 döndüm ağda kayıtlı deyil dedi ben cwm de açtım N7100XXUEMJ5 Modem kurulumunu yaptım oldu bu seferde wifi çalışmadı telefonun sanırsam bende bir sıkıntı var :))

zipten çıkartınca gelen dosyalar nelerdir isimlerini uzantılarıyla beraber yazar msınız

ercan6791
30.12.13, 21:34
N7100XXDMF3_N7100OJVDMH1_N7100XXDMF1_HOME.tar.md5 buşekilde bir isim

mahoo1989
07.01.14, 01:55
ustam ben bu romu yükledim fakat cihaz hakkındaki kısımda (UNİTED ARAB EMİRATES
tra ıd:0016333/08 ta: er0095136/12) yazıyor ve kies den güncellemiyor. neden olabilir?

FatihA
07.01.14, 06:44
ustam ben bu romu yükledim fakat cihaz hakkındaki kısımda (UNİTED ARAB EMİRATES
tra ıd:0016333/08 ta: er0095136/12) yazıyor ve kies den güncellemiyor. neden olabilir?
csc kodu değiştirmen lazım..
bunun için de
tekrar recovery yükle ve root et
marketten csc indir,tur seç ve onayla (cihaz sıfırlanır)
tekrar sayaç sıfırla
tekrar Türkiye firmware yükle.

mahoo1989
10.01.14, 02:01
csc kodu değiştirmen lazım..
bunun için de
tekrar recovery yükle ve root et
marketten csc indir,tur seç ve onayla (cihaz sıfırlanır)
tekrar sayaç sıfırla
tekrar Türkiye firmware yükle.

ustam ben direk csc yükledim ve tur işaretledim ve telefon fabrika ayarlarına döndü ve her şey normale döndü.sayaçlarda sıfır sıkıntı yok.teşekkürler yardımlarınız için.

mahoo1989
10.01.14, 02:02
ustam ben direk csc yükledim ve tur işaretledim ve telefon fabrika ayarlarına döndü ve her şey normale döndü.sayaçlarda sıfır sıkıntı yok.teşekkürler yardımlarınız için.
baya gereksiz sözcük kullanımı yapmışım:unconscious::unconscious: affola

songard
14.03.14, 18:43
Yenilendi
http://terafile.co/5856ad74ca34/N7100XXDMF3_N7100OJVDMH1_TUR.zip

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi


Teşekkür ederim

yko
16.04.14, 12:08
Selamın aleyküm bu romun 3 parça lisini nerden bulabilirim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erdem24
23.04.14, 15:09
Selamın aleyküm bu romun 3 parça lisini nerden bulabilirim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yapmak istdiğiniz nedir?

*D e d e k t i f*
12.06.14, 19:38
Merhaba. Roottan sonra note3 romu kurmuştum. Şimdi ilk orijinal haline getirmek istiyorum. Tek yapmam gerekn odinle bu romu telefona kurmam mıdır, yoksa wipe falan mı yapmalıyım, işlem sırasını belirtebilir misiniz? Bir de, Titanium ile yedek alsam, root gittikten ve orijinal rom yükledikten sonra o yedeği geri yükleyebilir miyim? (Sanırım rootsuz tek twk geri yükleniyordu uygılamalar)
Teşekkür ederim...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murad Ali
12.06.14, 19:42
Merhaba. Roottan sonra note3 romu kurmuştum. Şimdi ilk orijinal haline getirmek istiyorum. Tek yapmam gerekn odinle bu romu telefona kurmam mıdır, yoksa wipe falan mı yapmalıyım, işlem sırasını belirtebilir misiniz? Bir de, Titanium ile yedek alsam, root gittikten ve orijinal rom yükledikten sonra o yedeği geri yükleyebilir miyim? (Sanırım rootsuz tek twk geri yükleniyordu uygılamalar)
Teşekkür ederim...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Firmware yüklemeden önce wipeleri yapın ve Download Mod'a girip Firmware yi yükleyin sorun olmaz...
Titanium Backup'la yedeklediğiniz uygulamalarınızı yükleyebilirsiniz...

*D e d e k t i f*
12.06.14, 22:02
İşlem sırası şöyle midir?

-Wipe
-Firmware (Hangisi?)
-Odin ile Orj. rom


Firmware yüklemeden önce wipeleri yapın ve Download Mod'a girip Firmware yi yükleyin sorun olmaz...
Titanium Backup'la yedeklediğiniz uygulamalarınızı yükleyebilirsiniz...

Nejat
12.06.14, 22:11
Merhaba. Roottan sonra note3 romu kurmuştum. Şimdi ilk orijinal haline getirmek istiyorum. Tek yapmam gerekn odinle bu romu telefona kurmam mıdır, yoksa wipe falan mı yapmalıyım, işlem sırasını belirtebilir misiniz? Bir de, Titanium ile yedek alsam, root gittikten ve orijinal rom yükledikten sonra o yedeği geri yükleyebilir miyim? (Sanırım rootsuz tek twk geri yükleniyordu uygılamalar)
Teşekkür ederim...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Superbuckup kullan. App yedeklerini al. Root istemez. Orjinal rom sonrası app leri geri yüklersin fakat giriş bilgilerini senin yapman gerekir.
Örn facebook u geri yükledin. Giriş yaptığında kullanıcı adı ve şifre girmek gerekiyor. TB ile restore edince biliyorsun ki bana benzer bilgiler de otm olarak geri yükleniyor



Tapatalk
**NOTE 3 VN Rom V13.1 S5 TEMA*** OS 4.4.2 KitKat**
**NOTE 2 Zinse Rom V3.1 S5 TEMA*** OS 4.4.2.KitKat**

Android rom yükleme, root etme, recovery flaşlama, bootloader işlemleri
Samsung, HTC, LG, Sony ve MTK Replika cihazlar (http://www.444android.com)

*D e d e k t i f*
13.06.14, 13:58
İşlem sırası şöyle midir hocam?

-Wipe
-Firmware (Hangisi?)
-Odin ile Orj. rom


Superbuckup kullan. App yedeklerini al. Root istemez. Orjinal rom sonrası app leri geri yüklersin fakat giriş bilgilerini senin yapman gerekir.
Örn facebook u geri yükledin. Giriş yaptığında kullanıcı adı ve şifre girmek gerekiyor. TB ile restore edince biliyorsun ki bana benzer bilgiler de otm olarak geri yükleniyor



Tapatalk
**NOTE 3 VN Rom V13.1 S5 TEMA*** OS 4.4.2 KitKat**
**NOTE 2 Zinse Rom V3.1 S5 TEMA*** OS 4.4.2.KitKat**

Android rom yükleme, root etme, recovery flaşlama, bootloader işlemleri
Samsung, HTC, LG, Sony ve MTK Replika cihazlar (http://www.444android.com)

Nejat
13.06.14, 14:19
İşlem sırası şöyle midir hocam?

-Wipe
-Firmware (Hangisi?)
-Odin ile Orj. rom

Sayaç sıfırlama olacak mı

Tapatalk
**NOTE 3 VN Rom V13.1 S5 TEMA*** OS 4.4.2 KitKat**
**NOTE 2 Zinse Rom V3.1 S5 TEMA*** OS 4.4.2.KitKat**

Android rom yükleme, root etme, recovery flaşlama, bootloader işlemleri
Samsung, HTC, LG, Sony ve MTK Replika cihazlar (http://www.444android.com)

*D e d e k t i f*
13.06.14, 14:46
Gerek yok ama karışık değilse yaparım.


Sayaç sıfırlama olacak mı

Tapatalk
**NOTE 3 VN Rom V13.1 S5 TEMA*** OS 4.4.2 KitKat**
**NOTE 2 Zinse Rom V3.1 S5 TEMA*** OS 4.4.2.KitKat**

Android rom yükleme, root etme, recovery flaşlama, bootloader işlemleri
Samsung, HTC, LG, Sony ve MTK Replika cihazlar (http://www.444android.com)

fatihya
23.06.14, 12:01
Konu yeni odin sürümü ve 4.4.2 rom anlatımıyla güncellenmiştir.

askabalabas
28.11.14, 00:00
Konu yeni odin sürümü ve 4.4.2 rom anlatımıyla güncellenmiştir.

Abi benim Note 2 Klon IMEI. Anabant sürümü N7100XXALIH. Bu ROM'u kurmak istiyorum Efs Backup var. Ne yapmalıyım ?