PDA

ARŞİVDEN ÇIKIP FORUM GÖRÜNÜMÜNDE KONUYA ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ -- > : Sytemui Hakkında yardım



korkuluk5252
07.06.15, 23:52
arkadaşlar sytemui.apk içinde bulunan navigation bar kısmı ilk resimdeki gibi bunu diğer android teller gibi normal şekilde 3 taneye çevirebilir miyiz
http://s9.postimg.org/frcprp73j/Ads_z.jpg (http://postimage.org/)

http://s9.postimg.org/n8lx6wwmn/Ads_z1.jpg (http://postimage.org/)

KayraINCI
08.06.15, 00:02
xPosed ile yapiliyodu... fakat uygulamanin ismini unuttum :D

- - - Ek olarak - - -

EDIT:

buldum :D, bununla olmasi lazim..
LINK (http://repo.xposed.info/module/com.gzplanet.xposed.xperianavbarbuttons)

korkuluk5252
08.06.15, 00:09
öncelikle cevabın için teşekkür ederim bu yöntemi program yükleyerek değilde apk düzenleyerek yapabileceğim bi yöntem yok mu yada systemui içinde hangi klasör hangi dosyalarda oynama yapmam gerekir

KayraINCI
08.06.15, 00:15
öncelikle cevabın için teşekkür ederim bu yöntemi program yükleyerek değilde apk düzenleyerek yapabileceğim bi yöntem yok mu yada systemui içinde hangi klasör hangi dosyalarda oynama yapmam gerekir

hmm onu bilmiyorum ya kardesim :(

korkuluk5252
08.06.15, 21:07
yok mu yardım edebilecek arkadaşlar

Erdem24
08.06.15, 22:22
yok mu yardım edebilecek arkadaşlar
En iyisi kolayi kayra nin dediği gibi xposed ile yapmak.

korkuluk5252
09.06.15, 17:41
proglamla ekstradan yapmak pek işime gelmiyor aslında systemui içinde nerelerde oynama yapacağımı bilsem mantıken yapılabilir diye düşünüyorum

AskinSavascisi
09.06.15, 20:15
soft nav buttons. build.prop'tan altif edildigini biliyorum ama editlemeyi bilmem. bir goz at istersen

korkuluk5252
09.06.15, 20:31
build.prop tan açabiliyorum ilk attığım resimde navbar açık hali görüntüsü öyle yapmışlar

AskinSavascisi
09.06.15, 20:41
bu arada bence aradigin systemui yerine framework ta.. framework-res.apk decompile yap, dimens.xml icinde boyutlarini fln gorursun, begenmedigini kaldir ordan??

<dimen name="navigation_bar_height">?.??p</dimen> gibi bir yazi olmasi lazim


edit; ben sen olsam o navbar i kaldirip lmt kullanirdim ��

korkuluk5252
09.06.15, 20:50
<dimen name="navigation_bar_height">36.0dip</dimen>
<dimen name="navigation_bar_height_landscape">48.0dip</dimen>
<dimen name="navigation_bar_width">35.0dip</dimen>

sadece bunlar var dimens.xml de beğenmediğinizden kastınız ilk resimdeki menü ise bu kodların yanında menu veya back tarzında yazması gerekmiyor muydu

AskinSavascisi
09.06.15, 21:39
<dimen name="navigation_bar_height">36.0dip</dimen>
<dimen name="navigation_bar_height_landscape">48.0dip</dimen>
<dimen name="navigation_bar_width">35.0dip</dimen>

sadece bunlar var dimens.xml de beğenmediğinizden kastınız ilk resimdeki menü ise bu kodların yanında menu veya back tarzında yazması gerekmiyor muydu

hepsi icin ayri ayri dip ayarlari vermistir diye dusunmustum, oyle olsaydi istemedigini silip ortadan kaldirirdin.. ama gorunuse bakilirsa, genel olarak degistire biliyorsun ancak. suan aklima gelmiyor, bir dusuncem olursa yazarim. ama dedigim ki isterseniz navbar hide yapip LMT launcher i bir deneyin.. KESINLIKLE TAVSIye EDIYORUM.

korkuluk5252
09.06.15, 21:50
http://s27.postimg.org/532fyfs8z/Screenshot_2015_06_09_22_48_00.jpg (http://postimage.org/)

hocam zaten şimdilik o tarz bi program kullanıyorum

AskinSavascisi
09.06.15, 23:16
peki yanlis anlamazsan, daha niye ozaman soft navbar istiyorsun ?

korkuluk5252
09.06.15, 23:51
orjinal tarzda olmasını istiyorum teli sürekli flaşlayıp rom attığım için sürekli sürekli bu tarz programlar kurmak istemiyorum bana göre navbar daha pratik geliyor