PDA

ARŞİVDEN ÇIKIP FORUM GÖRÜNÜMÜNDE KONUYA ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ -- > : [Yardım] LG g3 beat radyo aktif etme ?



nic00
26.05.15, 22:11
Merhaba arkadaşlar kaç gündür uğraşıyorum ama bi çözüm bulamadım. telefonumda radyoyu nasıl aktif ederim seri no : 411K Aktif edilebilinirmi ?

hiu482
26.05.15, 23:22
Forumda aosp radyo var. Ama rootla çalışıyor.

Android rom yükleme, root etme, recovery flaşlama, bootloader işlemleri
Samsung, HTC, LG, Sony ve MTK Replika cihazlar (http://www.444android.com)

tatlumm
26.05.15, 23:43
Merhaba arkadaşlar kaç gündür uğraşıyorum ama bi çözüm bulamadım. telefonumda radyoyu nasıl aktif ederim seri no : 411K Aktif edilebilinirmi ?
Cihazınız Türkiye cihazı olan D855TR model ise eğer bu cihazda Fm radyo modülü olmadığı yazıyor xda' da. Sadece internet üstünden radyo dinlenebilir denilmiş hayyam482

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hiu482
27.05.15, 00:26
Cihazınız Türkiye cihazı olan D855TR model ise eğer bu cihazda Fm radyo modülü olmadığı yazıyor xda' da. Sadece internet üstünden radyo dinlenebilir denilmiş hayyam482

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Note 3'te var mı peki? (N900)

Android rom yükleme, root etme, recovery flaşlama, bootloader işlemleri
Samsung, HTC, LG, Sony ve MTK Replika cihazlar (http://www.444android.com)

Nejat
27.05.15, 08:40
Note 3'te var mı peki? (N900)

Android rom yükleme, root etme, recovery flaşlama, bootloader işlemleri
Samsung, HTC, LG, Sony ve MTK Replika cihazlar (http://www.444android.com)
Note 3 te de yok

Tapatalk | Android rom yükleme, root etme, recovery flaşlama, bootloader işlemleri
Samsung, HTC, LG, Sony ve MTK Replika cihazlar (http://www.444android.com)

tatlumm
27.05.15, 08:41
Note 3 te de yok

Tapatalk | Android rom yükleme, root etme, recovery flaşlama, bootloader işlemleri
Samsung, HTC, LG, Sony ve MTK Replika cihazlar (http://www.444android.com)


bende ona bakıyordum hocam, evet yokmuş:)

nic00
27.05.15, 10:19
Cihaz d723tr rootladim galiba fm radyo modülü var bildigim kadarıyla.

http://i.hizliresim.com/Xv6BdR.png

çihazı rootladım custom_apk_list.cfg dosyasını bu şekilde bilgisayarda düzenledim.

http://i.hizliresim.com/QA2RQ3.png

belirttiğim gibi uygulama geldi onu kurdum.

http://i.hizliresim.com/7kDoAW.png
uygulamayı kulaklık olmadan acınca böyle dedi. burdan anladığım kadarıyla fm radyo modülü var.

http://i.hizliresim.com/PqD5QN.png

taktıktan sonra radyoyu açınca böyle hada veriyor

http://i.hizliresim.com/94NVG3.pnghttp://i.hizliresim.com/MED6kQ.png
sorun nedir arkadaşlar?

Nejat
27.05.15, 13:00
Sprit fm radyo APK yükleyip deneyin. Çalışırsa sizde olan radyo APK sı yüklenebilir değil anlamına gelir

Tapatalk | Android rom yükleme, root etme, recovery flaşlama, bootloader işlemleri
Samsung, HTC, LG, Sony ve MTK Replika cihazlar (http://www.444android.com)

nic00
27.05.15, 13:12
Hayır oda çalışmıyor Please wait deyip kapanıyo uygulama

MuesTie
27.05.15, 16:52
eger cihaz kutusunda fmradyo bandrolü yoksa kesinlikle o modelde radyo çalışmıyor çünkü modül mü diyorsunuz ona o yok 😐 lg g2 için çok uğraştım en son lg bu cevabı verdi. sadece systemde fmradyo uygulaması var ama bi işe yaramıyo maalesef. umaroım açıklıkkazanmıştır

tatlumm
27.05.15, 17:00
eger cihaz kutusunda fmradyo bandrolü yoksa kesinlikle o modelde radyo çalışmıyor çünkü modül mü diyorsunuz ona o yok 😐 lg g2 için çok uğraştım en son lg bu cevabı verdi. sadece systemde fmradyo uygulaması var ama bi işe yaramıyo maalesef. umaroım açıklıkkazanmıştır


Haklısınız hocam yabancı forumlarda da aynı şekilde yazıyor zaten ama, belki bir çözümü bilen vardır diye yazmadım ben, herkes aynı şeyden şikayetçi ama çözüm yok malesef en azından ben göremedim çözeni..

hiu482
27.05.15, 18:05
Haklısınız hocam yabancı forumlarda da aynı şekilde yazıyor zaten ama, belki bir çözümü bilen vardır diye yazmadım ben, herkes aynı şeyden şikayetçi ama çözüm yok malesef en azından ben göremedim çözeni..
Hocam ingilizceniz iyiyse bişey sorabilir miyim?

Android rom yükleme, root etme, recovery flaşlama, bootloader işlemleri
Samsung, HTC, LG, Sony ve MTK Replika cihazlar (http://www.444android.com)

tatlumm
27.05.15, 18:07
hayyam482 yok hocam nerde, az buçuk anlıyorum biraz da çeviri yuvarlanıp gidiyor öyle :crying:

hiu482
27.05.15, 21:03
hayyam482 yok hocam nerde, az buçuk anlıyorum biraz da çeviri yuvarlanıp gidiyor öyle :crying:
Tamam hocam hallettim. Çok önemli birşey vardi da.

Android rom yükleme, root etme, recovery flaşlama, bootloader işlemleri
Samsung, HTC, LG, Sony ve MTK Replika cihazlar (http://www.444android.com)

nic00
27.05.15, 21:07
galiba bnde yapamayacam bu radyoyu Lg kullanıcılarının ortak sorunu ise tek tek iletip fayda olmuyor o zaman birimiz change.org dan birimiz bu sorun hakkında tepkimizi göstermek için imza kampanyası başlatsak belki bi işe yarar. Ne de olsa daima müşteri haklıdır :D

MuesTie
28.05.15, 07:32
nic00 birşey çıkmaz maalesef radyo çipi için cihazları geri çağırnaları gerekiyor 😀

Ceyran_Enginarı
28.05.15, 10:09
LG firmasının radyo için trt ye haraç vermeme adına yaptığı uygulama yüzünden tüm maduriyet.

nic00
28.05.15, 11:23
Arkadaşlar radyo uygulaması çalıştı kanalda buluyor fakat şimdi tek sorun ses yok :) bi bilginiz varmı bu konu hakkında ?

MuesTie
28.05.15, 17:22
program nedir bi paylaşın bende deneyip fikir vermeye calışıyım

nic00
28.05.15, 20:59
MuesTie http://s5.dosya.tc/server3/e85he6/Fmradyo.zip.html g3 beatin kendi radyosu.Donanım yok kaldırdılar demişler birçok forumda ama bugün 47 radyo buldu donanım yoksa bu radyoları nasıl buldu? bu arada eger radyo kullananlarda .odex dosyası varsa bnm telde bulamadım yok galiba.

MuesTie
28.05.15, 21:03
MuesTie http://s5.dosya.tc/server3/e85he6/Fmradyo.zip.html g3 beatin kendi radyosu.Donanım yok kaldırdılar demişler birçok forumda ama bugün 47 radyo buldu donanım yoksa bu radyoları nasıl buldu? bu arada eger radyo kullananlarda .odex dosyası varsa bnm telde bulamadım yok galiba.
bu senin ki mi acaba çünkü bende hata verdi odex dosyası eksik olsugu için sanırım. bi yandan araştırıyorum ama henüz bişi bulamadım

nic00
28.05.15, 21:38
evet bu benim telefon sistemindeki fm radyo. odex dosyası için başka bi ülkenin romundan alıp ayıtlanamaz mı ki?

snmz12307
06.08.15, 23:37
http://s5.dosya.tc/server3/e85he6/Fmradyo.zip.html

Merhaba, verdiğiniz adresteki dosyayı indirip telefonuma attım ama, herhangi bir şey olmadı.
Uygulamalar>Hepsi> bölümünde "com.lge.fmradio.overlay" şeklinde bir şey var. Bu dosyanın orijinal apk dosyasını
nasıl bulabilirim. Telefonu daha 3 gün önce aldım ve radyo olmadığını görmemle hayal kırıklığına uğradım.
SpiritFM diye bir program yükledim o programda root gibi şeyler yazdı, radyo açıldı ama herhangi bir tepki vermedi.